Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka istediğim gibi kilo veremeyince canım sıkıldı
Çok tembelimm yaaa
Sağlıklı beslenmeyi bırakıp deli gibi patates ekmek aburcubur yiyesim var :( :( :(
Yiyebilirsin canım. Gobeğinde baseninde yağa ihtiyaç varsa yiyebilirsin sorun değil. Ama yemeyince hem akşam yatağa mutlu gireceksin hem de en sonunda meyvesini alıp fit sağlıklı seksi bir vücuda kavuşacaksın. :halay: Kalk hadi aç bi leslie walk walk walk yap :halay:

Yiyebilirsin canım. Gobeğinde baseninde yağa ihtiyaç varsa yiyebilirsin sorun değil. Ama yemeyince hem akşam yatağa mutlu gireceksin hem de en sonunda meyvesini alıp fit sağlıklı seksi bir vücuda kavuşacaksın. :halay: Kalk hadi aç bi leslie walk walk walk yap :halay:
:KK12:
Ayyyy deme öyle demeeee
tamam spor yapıyorum hemen
:KK17::KK17::KK17:

Aslında baya verdim 69-70 le hamile kalmıştım
Yirmi kilo gitti
Ama bu geçen haftanın hepsi kaçamaklı oldu
Bir ikisi olsa neyse
Geçmiş geçti önümüze bakalım
Hedef koyuyorum kaptan bu Cuma 66.0 ı görcemmmmmmm

Ben zencefil karanfil tarçınla hazırlıyorum. Faydasını görüyordum ama 2 haftadır kilo veremiyorum. Annem de vardı gerçi arada kaçamaklar oldu bakalım bu hafta yalnızım nolacak

Zencefil sevmiyorum hiç. Etkiliymiş ama bir ara annem kaynatıp içiyordu. Ben de 2 haftada anca 1.6 kilo vermişim. Sadece bir defa kaçamak yaptım. Çok moralim bozuldu bugün tartılınca. Bu detoks suyundan filan medet umuyorum şimdilik. Olmadı diyetisyene gideceğim

Zencefil sevmiyorum hiç. Etkiliymiş ama bir ara annem kaynatıp içiyordu. Ben de 2 haftada anca 1.6 kilo vermişim. Sadece bir defa kaçamak yaptım. Çok moralim bozuldu bugün tartılınca. Bu detoks suyundan filan medet umuyorum şimdilik. Olmadı diyetisyene gideceğim
Suyun içinde tadı olmuyor hiç. Maydanoz emzirirken yasak olmasa ben de katardım ama emziriyorum maalesef.

Suyun içinde tadı olmuyor hiç. Maydanoz emzirirken yasak olmasa ben de katardım ama emziriyorum maalesef.

Toz zencefili yoğurda katıp yemiştim zamanında hiç sevmemiştim ama suda tadı gelmiyor diyorsan zencefile bir sans daha verebilirim o zamann

Toz zencefili yoğurda katıp yemiştim zamanında hiç sevmemiştim ama suda tadı gelmiyor diyorsan zencefile bir sans daha verebilirim o zamann
Toz değil kok zencefil katıyorum ceviz büyüklüğünde. Akşamdan tarçın karanfil ile birlikte 1 lt suya katıyorum. Ertesi gün sabah öğle ikindi akşam yatsı vakitlerinde içiyorum canım

Bir de bugün aynada kendimi inceledim biraz. 11 kilo vermenin etkisiyle çatlaklarım filan iyice gözüme batmaya başladı. Her yerim çatlamış meğersem.. Yok mu bunun bi çaresi :KK42:

Bir de bugün aynada kendimi inceledim biraz. 11 kilo vermenin etkisiyle çatlaklarım filan iyice gözüme batmaya başladı. Her yerim çatlamış meğersem.. Yok mu bunun bi çaresi :KK42:
Benim çatlaklar kalın kalın üstelik karnım mahvolmuş durumda
Sekiz ay oldu Doğum yapalı
Senin peki ?

Benim çatlaklar kalın kalın üstelik karnım mahvolmuş durumda
Sekiz ay oldu Doğum yapalı
Senin peki ?

Ben doğum yapmadım benim çatlakların hepsi, bir senede 16-17 kilo kadar aldığım için oldu. Çok hızlı aldım. İç bacaklarımda, göbeğimin yanlarında filan çatlak doluymuş yeni yeni fark ediyorum :(

Anladım canım inşallah bunlara hiç gerek kalmaz da yuvanı kurunca kendiliğimden gelir bebişimiz :KK36:

Insallah canim. Babasiz cocuk buyutmeye cesaret edebilecegimi dusunmuyorum aslinda. Ama ilerde keske dememek icin bu ihtimali de goz onunde bulundurmak istiyorum

Back
X