Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar günaydın dün çık yoğundumakşammgelem giden birde kızım durmadı onu uyutayım derken kendim de uyuyup kalmışım menümü paylaşıp çıktım hala dayak yemiş gibiyim sizler nasılsınız

Günaydın kizlaaar :KK54:
Herkesi tebrik ederiim :) İnşallah haftaya da böyle güzel bir sonuç goruruuz :)
@anka_misali sanda ayrıca teşekkür ederim kaptanım ve daha güzel bi haber bu sabah 64.4 u gördüm uçuyorum sevinçten :KK71:

@anka_misali sanda ayrıca teşekkür ederim kaptanım ve daha güzel bi haber bu sabah 64.4 u gördüm uçuyorum sevinçten :KK71:
Eridin gittin kızzzzz maşallah sana. Ahh ben de genç olsaydım metabolizmam jet olsaydı :D

Tebrikler canım:)

Masallah Allah tamamina erdirsin , benim de ilk kizim 6aylikken gebe Kaldim su an biri bir bucuk didgeridoo Iki Aylik gebelere cok dua ediyorum cok zor Allah yardimcin olsun ...
Ayy sende bendensin. Ben de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama benim karnımdaki 3 aylık olmuş. Bi de erken doğmasın mı ikisinin arası 10 aylık oldu .. Allahım kabus gibiydi :confused:

Kızlarrrrrr saat 9 oldu hala uyuyor musunuz kalkın hadi açın camlarıııı

06:30'dan beri ayaktayim kaptan ne din sen :KK53:
Camasir katladim, bir saat ütü yaptim, onlari yerlestirdim, carsaflari degistirdim, balkonu temizledim, mutfagi toparladim, banyoyu temizledim. Motor takmis kibin..:KK70:
Birazdan komsuma kahvaltiya incem acliktan ölüyorum gec bile kaldim yemeye..

cam pencere balkon er bi yerler acik :KK70:

Back
X