Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

06:30'dan beri ayaktayim kaptan ne din sen :KK53:
Camasir katladim, bir saat ütü yaptim, onlari yerlestirdim, carsaflari degistirdim, balkonu temizledim, mutfagi toparladim, banyoyu temizledim. Motor takmis kibin..:KK70:
Birazdan komsuma kahvaltiya incem acliktan ölüyorum gec bile kaldim yemeye..

cam pencere balkon er bi yerler acik :KK70:
Ooo maşallah çalışkan kızımız... Afiyet olsun.

06:30'dan beri ayaktayim kaptan ne din sen :KK53:
Camasir katladim, bir saat ütü yaptim, onlari yerlestirdim, carsaflari degistirdim, balkonu temizledim, mutfagi toparladim, banyoyu temizledim. Motor takmis kibin..:KK70:
Birazdan komsuma kahvaltiya incem acliktan ölüyorum gec bile kaldim yemeye..

cam pencere balkon er bi yerler acik :KK70:
Masallaaahh çalışkan simi :KK9:

Tünaydın caaniiim
nasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadı:KK51:

nasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadı:KK51:
Olsun yılbaşına inşallah :)),

Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali

Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01

Back
X