Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
Be de varim bu gobekten Nefret ediyorum,

bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
elisabethh

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
elisabethh
micu

Ben geldimmm sevgili hatunlar. Uyuyakalmışım. Gitti kahvaltı ile ara öğün ama ben yine de birazdan kahvaltı hazırayacağım. Bugün öğle yemeğini atlayacağım. Sevgili anka_misali kaptanım. Ben detoks suyu içiyorum. ( 15 adet nane 1 dilim limon ve 1 dilim salatalık dolapta 8 saat bekletiyorum. Ayrıca günde 3 litre ya da 3 litreye yakın su içmeye çabalıyorum. 1 saat civarı yürüyorum. En az 20 dakika bacak kol boyun karın için çalışma yapıyorum. Öğle yemeği yemiyorum. Onun yerine bana meyva yememe öğütledi doktor. Ayrıca akşam yemeğimden kısmıyorum. Doyana kadar yiyorum.8:30 da yiyorum bi de. Yemekten sonra gidiyorum yürümeye. Menülerimi de hep paylaştım. :)) Bugün 8.gün galiba diyetimde. :) Ama onun öncesinde ben yemek yemeyerek neredeyse düzensz beslenerek 3 haftada 3 kilo vermiştim.

Öyle canım maalesef 2 yaşına kadar böyle uykusu geçiyor günler. Sonra sonra düzene giriyor. Benim kızım da böyle olunca duşun X 2 herşey. Allah acılarını gostermesin deyip teselli oluyorum napcan
evet aynen öyleRabbim acılarını göstermesin.anne olmak gerçek bir fedakarlık ve sabır:anne:

nasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadı:KK51:
Çok iyiyim canım sen daha iyi misin cocuk nasıl toparladı mi biraz

Back
X