Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
elisabethh
micu

Ben geldimmm sevgili hatunlar. Uyuyakalmışım. Gitti kahvaltı ile ara öğün ama ben yine de birazdan kahvaltı hazırayacağım. Bugün öğle yemeğini atlayacağım. Sevgili anka_misali kaptanım. Ben detoks suyu içiyorum. ( 15 adet nane 1 dilim limon ve 1 dilim salatalık dolapta 8 saat bekletiyorum. Ayrıca günde 3 litre ya da 3 litreye yakın su içmeye çabalıyorum. 1 saat civarı yürüyorum. En az 20 dakika bacak kol boyun karın için çalışma yapıyorum. Öğle yemeği yemiyorum. Onun yerine bana meyva yememe öğütledi doktor. Ayrıca akşam yemeğimden kısmıyorum. Doyana kadar yiyorum.8:30 da yiyorum bi de. Yemekten sonra gidiyorum yürümeye. Menülerimi de hep paylaştım. :)) Bugün 8.gün galiba diyetimde. :) Ama onun öncesinde ben yemek yemeyerek neredeyse düzensz beslenerek 3 haftada 3 kilo vermiştim.
Tebrik ederim canım. Güzel gidiyorsun. Detox suyu çok işe yarıyor gerçekten. 1 lt suya katıyorsun değil mi. Yapacak arkadaşlar olursa eğer tam tarif olsun.

"micu, post: 52520671, member: 835453"]Arkadaşlar açıkçası takımın durumu hiç iç açıcı değil. Spor grupları yapacağım
bireysel rakipler seçeceğim ama kim burda kim değil kim devam edecek belli değil. Devam edecekler burada olanlar adını listeye yazsın ona göre spor grubu yapalım.

anka_misali
Simeranya7
Florence_n
Asya_01
elisabethh
micu
Himuyom

Tebrik ederim canım. Güzel gidiyorsun. Detox suyu çok işe yarıyor gerçekten. 1 lt suya katıyorsun değil mi. Yapacak arkadaşlar olursa eğer tam tarif olsun.
Evet sevgili kaptanım. Annemin cam bir sürahisi var. Belki bilirsiniz. Üstü kırmızı kapaklı cam sürahi :KK33: ona koyuyorum. 1 lt alıyor. :)

Canım fal baktırmak istedi sevgili kaptan. :$ Ne bileyim. Fal bakmayı bilen var mı ??

Ahahhahahaha sevgili hanımlar. Kızkardeşim az önce annemin beyaz gömleğiyle kendi kırmızı elbisesini hassas ipeğe atmış 40 dakikalık. Pespembe bi gömlek var artık. :D :mad::KK57:

Selam kizlar.

Narkozun etkisi gecti. Doktor geldi konustu. 2 yumurta toplanmis. Ama maalesef 2 si de patates. Yani tam gelismemis.

Tup bebek koordinatoru deneme bidaha bunun donusu yok yumurta donasyonu yaptirirsin dedi.

Hep yumurta sayisina odaklanmisim hic kalitesiz cikacagi aklima gelmemis.

Simdilik kapatiyorum bu konuyu. Aralikta turkieyeye tekrar geldigimde bi daha denerim belki.

Doktora sorcam spora ne zaman baslayabilirmisim. Canin sikildi 15 gundur yat yat

Selam kizlar.

Narkozun etkisi gecti. Doktor geldi konustu. 2 yumurta toplanmis. Ama maalesef 2 si de patates. Yani tam gelismemis.

Tup bebek koordinatoru deneme bidaha bunun donusu yok yumurta donasyonu yaptirirsin dedi.

Simdilik kapatiyorum bu konuyu. Aralikta turkieyeye tekrar geldigimde bi daha denerim belki.

Doktora sorcam spora ne zaman baslayabilirmisim. Canin sikildi 15 gundur yat yat
canım benim bir bakmışsın ki meleğin seninle.dr lar hep hesapla kitapla söylüyorda bazen öyle bir şey oluyor ki onlarda şaşırıyor.benim yumurtam hep 10 mm de kalıyordu tam umudumu yitirdiğim anda oğluma hamile kaldım.sen yine moral olarak benden kat kat iyisin gülüm buda çok çok iyi bir durum tedavi sürecinde.

Selam kizlar.

Geçmiş olsun canım yaa. Hayırlısı olsun canım. Bence de kapat biraz konuyu. Kafanı boşalt. Zaman ne gösterir bilinmez canım. Rabbim hep hayırlı kapılar açsın inşallah :36:

Back
X