- 5 Ağustos 2017
- 432
- 1.146
- 28
- 27
Afiyet olsun caniimAkşama taze fasulye koydum kıştan konserve kalmıştı. Yanında yoğurt salata ile yiyeceğin çok acıktım bu gün nedense.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun caniimAkşama taze fasulye koydum kıştan konserve kalmıştı. Yanında yoğurt salata ile yiyeceğin çok acıktım bu gün nedense.
Teşekkür ederim canım. Sen yedin mi akşam yemeğini. Bu arada regl öncesi böyle yüzde çıkarmak da büyük başarı.Afiyet olsun caniim
Rahatlayıp gidip biraz daha yeme deÇok rahatladimm :)
Evet canım yedim. Bende çok şaşırdım zaten bu sabah çıktığımda 400 gr eksik çıktım regl nin etkişiyle. Teşekkür ederiimTeşekkür ederim canım. Sen yedin mi akşam yemeğini. Bu arada regl öncesi böyle yüzde çıkarmak da büyük başarı.![]()
Yok yokRahatlayıp gidip biraz daha yeme de![]()
2015 nere şimdi nere çocuk yoktu ortada şimdi 9 aylık kucağımda çocukBunu bildirmemiz gerekiyordu. Ben hiç listelere girmedin sanıyordum. Neyse bakalım sorun olmaz inşallah.
sağol kuzum inşallah temelli kurtulucam bu kilolardan.arada uğra buraya daBuralardayım asyacımmmmm hippo nun mezuniyetini boş geçemezdimbir kutlayayım dedim
Napıyorsun nasılsın listeye mi girdin hayırlı uğurlu olsun kuzum booool eksiler![]()
2007 den beri bütün kayıtlar var tatlım. Baya ciddi bir yarışmadasın2015 nere şimdi nere çocuk yoktu ortada şimdi 9 aylık kucağımda çocukneyse bakalım sen haber verirsin bana
Cok sükür iyiyim ankacımGünaydın canım. Nasılsın.
Kolay gelsin o işler hiç bitmiyor. Daha fazla gelmeye çalış çok az geliyorsun gozlerim yollarda bakıyorumCok sükür iyiyim ankacım
Her zamanki isler.camasir bulasik camasir.ugrasiyorum istee
Naber simi napıyorsun...ha ben burayayum![]()
Naber simi napıyorsun...
Yemek miktarlarını yazmamışsın ama az mı yine.Menüsü yazayım bende
Sabah 10.00
1 elma
Kahvaltı 12.00
Haşlanmış bamya
3 yk lor
100 gr kavun
Ara 15.00
2 ck cilek reçeli
Akşam 18.45
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Yeşillik salatası
Spor : 1300 bölgesel
128 wall sit
40 dk yürüyüş
Su 3lt olur
Geçmiş olsun canım. Bişey mi dokundu acaba.Ben bugün biraz rahatsizim kizlar
Midem kötü bulaniyo sabahtan böyleyim![]()