Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlarrr mezun olmak istiyorummmmm
Daha dört kilommmm varrrr
Kaptanım sence ne kadar sürer bu dört kiloyu vermem

Anka Anka
Dolmalar sarmalar bitti çok şükür :KK48: yemeden duramıyordum. En sevdiğim yemek çünkü :KK48:
Akşam spor yaptım spordan hemen sonra yemek yemek istemedim, sonra geç oldu saatten dolayı yemedim

Dün bi yakınımız evleniyordu. Baskına gidecektik. Yemek var dediler akşam yemek yiyemeden erkenden çıktık. Oysa ki anneciğim börülce yapmıştı. Neyse kızçeler gittik ciğer kavurma meze filan var rakılıydı düğün. Tabiğki ciğer yiyemem. Alkol tüketmiyorum uzun süredir zaten. Hemen yan tarafta alışveriş merkezciği vardı. Gittim ve burger yedim. Yaptım bunu. :(
Diyeceklerim bu kadar. Pişman değilim. Yine olsa yerim ama olmaması için uğraşıyorum. :((

Dün bi yakınımız evleniyordu. Baskına gidecektik. Yemek var dediler akşam yemek yiyemeden erkenden çıktık. Oysa ki anneciğim börülce yapmıştı. Neyse kızçeler gittik ciğer kavurma meze filan var rakılıydı düğün. Tabiğki ciğer yiyemem. Alkol tüketmiyorum uzun süredir zaten. Hemen yan tarafta alışveriş merkezciği vardı. Gittim ve burger yedim. Yaptım bunu. :KK43:
Diyeceklerim bu kadar. Pişman değilim. Yine olsa yerim ama olmaması için uğraşıyorum. :KK43:(
kalk spor yap yak:KK66:arada olabiliyor böyle

Dün bi yakınımız evleniyordu. Baskına gidecektik. Yemek var dediler akşam yemek yiyemeden erkenden çıktık. Oysa ki anneciğim börülce yapmıştı. Neyse kızçeler gittik ciğer kavurma meze filan var rakılıydı düğün. Tabiğki ciğer yiyemem. Alkol tüketmiyorum uzun süredir zaten. Hemen yan tarafta alışveriş merkezciği vardı. Gittim ve burger yedim. Yaptım bunu. :(
Diyeceklerim bu kadar. Pişman değilim. Yine olsa yerim ama olmaması için uğraşıyorum. :((
Afiyet olsun canım o zaman napıyoruz walk walk walk. Hadi bakayım ister leslie yap 30 dakika ister çık yuru bekliyorum bildirim. :kaydirigubbakcemile:

Back
X