• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kalan salatayi 1 saat sonra ara öğün yapsam olur di mi
Olmaz leptini bozar. Akşam ye artık fasulyenin yanında. Bu hafta şeytanın bacağını kıracağız o 69 buraya gelecek. :halay:
3 mil yap mutlaka bu gün. Hatta akşam yatmadan da 5 dk 500 adım videosunu yap bütün gece çalışsın metabolizma. :5:
2 lt limonlu tarçınlı su ve 2 fincan yeşil çayı unutma. Birini akşam iç.

Zeytinyağı da çok kalorili amaaaa. Bol bol derken?
İşte sabah kalkınca sonra yemeklerde salatalarda falan. Ama ben sabah içemedim hiç. Midem almıyor onu. :) canım her kalori bir değildir diyor Karatay. Yağlardaki yağ faydalı kalori. Atarım bi ara kitaptan yağlarla ilgili olan kısmı.

Olmaz leptini bozar. Akşam ye artık fasulyenin yanında. Bu hafta şeytanın bacağını kıracağız o 69 buraya gelecek. :halay:
3 mil yap mutlaka bu gün. Hatta akşam yatmadan da 5 dk 500 adım videosunu yap bütün gece çalışsın metabolizma. :KK5:
2 lt limonlu tarçınlı su ve 2 fincan yeşil çayı unutma. Birini akşam iç.
İnşallah yapabilirim. Komşunun kızı oturmaya gelecekmiş haber göndermiş. Köyün okulunda öğretmen aynı zamanda. Bebi uyurken yapsam ne iyi olur. Ama ortanca kendi yıkanamıyor. Saat de erken gerçi, 45 dk ne ki. Bilemedim...

İnşallah yapabilirim. Komşunun kızı oturmaya gelecekmiş haber göndermiş. Köyün okulunda öğretmen aynı zamanda. Bebi uyurken yapsam ne iyi olur. Ama ortanca kendi yıkanamıyor. Saat de erken gerçi, 45 dk ne ki. Bilemedim...
Valla bilemiyorum canım bence de 45 dk ne ki. 69.9 görmek var ucunda :işsiz:

Biliyorum canım, muhabbet olsun diye sordum yaw
Hııı şey gibi geldi kendin yaptın mı da bana soruyon dedin gibi geldi. Neyse yapıyom yavaş yavaş ev işlerini. Bebek huysuz olduğu kadar. Spor da sevo yla stepper yapcam. Gelsin de. Tam nick neydi ya hatırlayamadım.

Kızlar çok kötü bir şey oldu.dün misafirlige annemide goturmustuk güzel eylendik gayet güzel geçti. Çıktık eve gelirken trafik te annem yine felç oldu birden bire.arabaları durdurduk aklimiz çıktı. Sonra geri acile surduk.aizaimer in dışında epilepsi varmış annem de.biz felç sandık krizmis meğer.başa döndü yine hastanede aynı eski halde.cildiracam Allah tan sabır istiyorum.onu bunu taka taka krize sokuyor kendi ni

Kızlar çok kötü bir şey oldu.dün misafirlige annemide goturmustuk güzel eylendik gayet güzel geçti. Çıktık eve gelirken trafik te annem yine felç oldu birden bire.arabaları durdurduk aklimiz çıktı. Sonra geri acile surduk.aizaimer in dışında epilepsi varmış annem de.biz felç sandık krizmis meğer.başa döndü yine hastanede aynı eski halde.cildiracam Allah tan sabır istiyorum.onu bunu taka taka krize sokuyor kendi ni
Çok geçmiş olsun canım. Alzheimer teşhisi koymadan eeg çekmediler mi de anlamamışlar. B12 eksikliği de bazen kriz gibi durumlara sebep olur. Baktılar ki acaba b 12?

Çok geçmiş olsun canım :(

Kahvaltı 08:30
1 çemenli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 mandalina

15:00
salata
1 bardak ayran

Akşam 16:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa
2 bardak ayran

20:00
2 mandalina

Hııı şey gibi geldi kendin yaptın mı da bana soruyon dedin gibi geldi. Neyse yapıyom yavaş yavaş ev işlerini. Bebek huysuz olduğu kadar. Spor da sevo yla stepper yapcam. Gelsin de. Tam nick neydi ya hatırlayamadım.
Merhaba canım seninde steppeer in var mı sanal ac karna yarim saat yapıyorum akşam 1 saati buluyor mutlaka tag yakmak için buna özen göster devam et bak bi hafta sonra bacak ve popo nasıl simülasyon ben 7bkilo verdim..ac karna 30 dak dan fazla yapma kas yakmaya başlar mutlaka 30 dak yemekten iki saat sonrada akşam en az 40 dak

Rabbim Şifa versin

Ben yapmayı bilmiyorum canım. KV akşamdan içi hazırlayıp ertesi gün de yoğurup yapıyor atıyoruz buzluga.
Bende bu hafta yapıp atayım buzluğa bari. Bu hafta mantıdan yırtmak istiyorum :dua:.
Yarın kasap pazar günü alıp gelirler kıymayı al inegöl köfte pişir bize diye:KK49: bende içli köftede yapayımda mantıyı unuturlar belki. Hem kendimde haşlamasını yerim

Canım çok geçmiş olsun çok zor yaa

Back
X