• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Alzheimer teşhisi koymadan eeg çekmediler mi de anlamamışlar. B12 eksikliği de bazen kriz gibi durumlara sebep olur. Baktılar ki acaba b 12?
Baktılar crp diye bir şey var o yüksek ateşi 38

Çok geçmiş olsun canım. Alzheimer teşhisi koymadan eeg çekmediler mi de anlamamışlar. B12 eksikliği de bazen kriz gibi durumlara sebep olur. Baktılar ki acaba b 12?
Msj yarım kaldı canım ya.ateşi 38 den düşmüyor sol bacağı da tik gibi atıyor istemsiz ve yine yutma yetisi falan yok ben eve geldikten sonra su içerken boguluyormus dr gelmiş hep.ama o nasıl öyle oldu anladım nöbet nasıl oluyor genelde.bak annem ağzı eğildi sol tarafa kitlendi eşim dilini yutmasin diye ağzını açmaya çalıştı ve eller falan çok kötü oldu sağa sola egildi ve kitlendi.kabus gibiydi

Kızlar çok sağolun Allah razı olsun.kabus gibi bir geceydi.artık ne yapacağım izi bilmiyorum.ömrümden ömür gidiyor ya

Kızlar çok kötü bir şey oldu.dün misafirlige annemide goturmustuk güzel eylendik gayet güzel geçti. Çıktık eve gelirken trafik te annem yine felç oldu birden bire.arabaları durdurduk aklimiz çıktı. Sonra geri acile surduk.aizaimer in dışında epilepsi varmış annem de.biz felç sandık krizmis meğer.başa döndü yine hastanede aynı eski halde.cildiracam Allah tan sabır istiyorum.onu bunu taka taka krize sokuyor kendi ni
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun benimse hastalarım vardı epilapsi krizinin sizdeki şoku birde annen. Allah şifasını verir insallah

Spor listesini ben baslatayim

9 Aralık cumartesi spor listesi

1. Flo 100 donkey kick 20 puan
100 yarım mekik 20 puan
50 çakı 10 puan
50 squat 10 puan
Toplam 60 puan
Su 2 lt

Menüm

Sabah 8:30
Elim büyüklüğünde ramazan pidesi ve ince dilim kaşar ile tost
1 haşlanmış yumurta
Yarım kase mercimek salatası
Az şekerli çay

Ara 1 oraya boy mandalina
Ara yeşil çay

Öğlen 13:45
2 içli köfte
2 YK salata

Akşam 19:00
7 kaşık karnabahar yemeği
1 kase yoğurt

Ara yeşil çay

9 Aralık cumartesi spor listesi

1. Flo 100 donkey kick 20 puan
100 yarım mekik 20 puan
50 çakı 10 puan
50 squat 10 puan
Toplam 60 puan

2.smy11

500 ip=100 puan

1.5 lt su

9 Aralık menü
Sabah
Tam buğday ekmeğine peynirli tost
1 büyük kupa Yeşilçay

Ara
1 yeşil elma
3-4 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf

Akşam
Mercimek çorbası
Salata
2 YK mantı

Nasıl davranmak gerek peki o durumda.Allah razı olsun gülüm
Tabi ben hemşire sayılmam ama bilidğim kadarıyla sarsılıyor atak geçiriyor ve bu bir iki dakika sürebiliyor. Hiçbir şekilde müdahale etmemelisiniz diline çenesine veya herhangi bir yerine. Durdurmaya çalışmayın çünkü hasta zarar görebilir. Çevresine yumuşak birşeylerle destekleyip yani sağa sola çarpmamamsı için beklemelisiniz geçmesini. Hiçbir şey yokkende olabiliyor bazı durumlardada açlık susuzluk uykusuzluk gibi o kadar derin bilmiyorum ama canım

09.12.2017

10.00
1su b. Sirkeli ılık su

Sabah 12.00
1kase roka salatası
2kaşık ev yapımı yoğurt
2yumurtalı baharatlı omlet
1 dilim etimek
3 küçük fincan şekerli siyah çay

Öğle 15.00
1 büyük kase mısırlı havuçlu salata

Akşam 20.30