• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Naptınız canım? Nasıl oldu annen?
Şuan yanındayım canım.sol bacağı nobetten dolayi atıyor.sol gözü ve dudagin sol tarafı. Cokk kötü halde.tavanı izliyor gözünü açınca seyir më bir ara çok fena artıyor bakışları kayıyor. Bir ilaç varmış oda hastanede yok.onu vermelerini bekliyorum

Şuan yanındayım canım.sol bacağı nobetten dolayi atıyor.sol gözü ve dudagin sol tarafı. Cokk kötü halde.tavanı izliyor gözünü açınca seyir më bir ara çok fena artıyor bakışları kayıyor. Bir ilaç varmış oda hastanede yok.onu vermelerini bekliyorum
Allah şifalar versin
hiç yaşamamış gibi olur geçer inşallah canım ..

Düne göre iyiyim ama hala hastayım canım
Sağol düşündüğün için sen nasılsın ...
Sabah bi akrabam aradı sana geliyorum müsaitsen diye .deli gibi kabul ettim hasta hasta.şimdiye kadar ikram hazırladım evin 3 günlük işini yaptım çocukları uyutuyorum .hiç halim kalmadı...:KK43:
Bende iyiyim şükür canım sıkılıyo 2gündür poşa gibi geziyodum evde olunca sıkılıyorum ya biri gelsin diyorum yada ben gidim ama bugün evdeyim sende yorma kendini fazla Allah kolaylık versin herkese

Benim kızda öyle olmuştu wc den geliyoduk evde üstüne yapıyodu ama ben başka yöntem bulmuştum bezine çiş yapmazsan sana hergün hediye alıcam diyodum sabah kalkıyodum bezi kuru bişey alıyodum abur cubur öyle öyle alıştı ama 3 yaşındaydı tabi
Benimki de 3 u bitirdi cnm dün lazimliga ilk yaptigi için hotweel araba aldik. Ama her yapisina alamam. Bugün vukuat yok henüz. Hayirlisi bakalim

kışın alıştırmak zor olur. İlkbahar ya da yaz mevsiminde deneseydin canım. Çünkü her yere foş foş salıcak ıslananları balkona sererdin.
Bende baharı bekliycektim normalde ama dün birden bire kilot giymek istedi. Hazir istemisken baslayalim dedim. Artik peteklerde kuruturum napiim.

:KK70: Benimki de ilk 2 gün kaçırdı, halıya, parkeye... Büyük abdestini de 4 gün yarısını yere düşürdü.. Sonra alıştı. Şimdi lazimligini kendi döküyor tuvalete yarısı da yere tabii :KK70: Anne dökecek sen çocuksun diyorum yok...
Bu sabah tuvalette 40 dk seans yaptik suyla oynaya oynaya yapti. Daha biz kaka deneyimi yasamadik bakalim o nasil olacak. En sinir oldugum sey kaka bulasan kiyafeti temizlemek.

Ufaklığı uyutmaya çalışıyorum bana ayakkabını giyyy diyor hep gezme işi gücü..
Şarkı söyleyip alkış yapıyor :işsiz:

Dün gece uyanırlar diye hızlı hızlı kol çalıştım bugün çok ağrıyor kollarım. Bu akşam dolma sararım köfte filan yaparım bu akşam sporsuzum

Menümü yazayım
Sabah: 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. Omlet 1 dilim peynir şekersiz çay
Ara: 1 elma 5 badem
Öğlen: ton balığı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam: 1 tavuk baget 6 kaşık barbunya salata
Elma sirkeli su. 1 tk. Çörekotu yağı

Spor yok. Pazara gitcem orda 40 dakika filan yürüyüş işte

Benimki de 3 u bitirdi cnm dün lazimliga ilk yaptigi için hotweel araba aldik. Ama her yapisina alamam. Bugün vukuat yok henüz. Hayirlisi bakalim

Bende baharı bekliycektim normalde ama dün birden bire kilot giymek istedi. Hazir istemisken baslayalim dedim. Artik peteklerde kuruturum napiim.

Bu sabah tuvalette 40 dk seans yaptik suyla oynaya oynaya yapti. Daha biz kaka deneyimi yasamadik bakalim o nasil olacak. En sinir oldugum sey kaka bulasan kiyafeti temizlemek.
Kız ödüllendirdim derken öyle oyuncak tarzı degil kraker cips dondurma jelibon sürpriz yumurta bu gibi şeyler eve aldım her gün 1tane ödül diye veriyodum siz açılışı çok pahalıya getirmişsiniz :KK70:

Beyinde damar tıkanıklığı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da nöbet yapabilir. Doktorlar ne diyor?

Alzheimer belirtileri de belki bu tikanikliktan kaynaklanıyor olabilir. Pıhtının tedavisi için ne düşünüyorlar?
Anneme bu ilaçlar çokağır geliyor.bağırıyor tanımıyor kimseyi.şimdi hangi ilacın ona uygun olduğunu ayarlıyor lar dozunu falan.yoksa halisulasyon görüyor

Anneme bu ilaçlar çokağır geliyor.bağırıyor tanımıyor kimseyi.şimdi hangi ilacın ona uygun olduğunu ayarlıyor lar dozunu falan.yoksa halisulasyon görüyor
Canım, bağırması ilaçtan değil tıkanıklığın sebep olduğu oryantasyon bozukluğundan. Bilinci normal değil malum. Kendine geldiğinde hiç birini hatırlamayacak. Kendini üzme bunun için.

Canım, bağırması ilaçtan değil tıkanıklığın sebep olduğu oryantasyon bozukluğundan. Bilinci normal değil malum. Kendine geldiğinde hiç birini hatırlamayacak. Kendini üzme bunun için.
Olabilir canım haklısın çünkü o diğer yattiginda da o bağırıp cagirmalari hatirlamiyordu.bak biz ilactanmi acaba diyorduk.Rabbim yardımcımız olsun cokk zor ya nasıl olacak bilmiyorum.düşünüp kendini kasa kasa kriz gecirtti kendine.

Back
X