- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Dün ilk ben menü paylaştım görememen imkansız bak dayak bu sefer benden gelecek sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ilk ben menü paylaştım görememen imkansız bak dayak bu sefer benden gelecek sana
O önceki güne bakmış yanlışlıkla. Sonraki mesajı okumussundur.Dün ilk ben menü paylaştım görememen imkansız bak dayak bu sefer benden gelecek sana![]()
İyi iyi maşallah bdv topiklerinde geziniyo şimdiden çocuğun aya dışarıya alışacak çok gezmektenGünaydınn![]()
Geriden sayfaları okuyarak cvplayarak geliyorum kuzumO önceki güne bakmış yanlışlıkla. Sonraki mesajı okumussundur.
Su içemezse kiloda veremezsin imkansızgulenyuzumsunsen
O çay ı ben de yapayım nasıldı
Fena kabızım iki saattir yapmadığım atraksyon kalmadı yine geçmedi
Haftasonu suyu da az içtim tabi o da etkili
İyi iyi maşallah bdv topiklerinde geziniyo şimdiden çocuğun aya dışarıya alışacak çok gezmekten![]()
Dayanırsın dayanırsın o kadar da haksızlık etme kendineEvet hatırlıyorum 15 dakika olur inşallah uyuyunca hatta oynarken de olur gibi ..çok uzun zamandır spor yapmadım inşallah 15 dakikaya dayanabilirim![]()
Ben 1 bardak kaynayan suya 5-6 dal maydanoz atıp 3-4 dk kaynatıp hafif ılıyınca içiyorum o çay canım . Su miktarını arttır kabızlığında baya geçergulenyuzumsunsen
O çay ı ben de yapayım nasıldı
Fena kabızım iki saattir yapmadığım atraksyon kalmadı yine geçmedi
Haftasonu suyu da az içtim tabi o da etkili
Pazartesi kontrol tartısı
florence_N (71.1/73.1/+2)
gulenyuzumsunsen (75/74.7/0.3)
İnnuk(63.6
Niloya bebe (78.0
Elmira2017 (59.9
smy11 (60.3/59.9/0.4)
Gulumse25(87.1/87.1/0.0)sabit
lemonade17 (71/70.8/0.2)
hamzakifzulal (72,1
Yeni üyeler
Bulutungokyuzu(79.5/
hCrb(
Lubitza (72,4
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
anka_misali( 58
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Kızlar bence benim tartı bozuk.. İmkansız bu sonuç olmasi. Bu hafta yeni bir tartı alacağım.
Hala giden gelen yok yapacak bişeyde yok malesef
Şok diyetler iyi degil sonradan kendi düzenine geçince yine artıya çıkıyor kuzum şok diyetler genelde gelin olacak kızlar yapıyo kalıcı degil yani geçici kilo vermek onlarınkiBence de bi aksilik var bu işte. Acaba şok diyet falan yapıp vücudu bi şaşırtsan mı ki. Patates yoğurt yapmıştım 3 gün faydasını görmüştüm ben bi bak internetten istersen
Kekik çayı diyorum yok acı Yok herşeyi içiyorum diyorsun asıl sanaHala giden gelen yok yapacak bişeyde yok malesef![]()
Şok diyetler iyi degil sonradan kendi düzenine geçince yine artıya çıkıyor kuzum şok diyetler genelde gelin olacak kızlar yapıyo kalıcı degil yani geçici kilo vermek onlarınki
Hala giden gelen yok yapacak bişeyde yok malesef![]()