• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tatlı diyince aklıma geldi benim ki yine tatlıyı profiterol ü aldı geldi
Gülümseyle mi anlaştılar naptılar bilmiyom anacım
Canım çeksin diye mi yaptırıyon kız gülümse :KK70::KK70:

tatlı diyince aklıma geldi benim ki yine tatlıyı profiterol ü aldı geldi
Gülümseyle mi anlaştılar naptılar bilmiyom anacım
Canım çeksin diye mi yaptırıyon kız gülümse :KK70::KK70:
Ay ben dayanamazdım
Ucundan tırtıklardım
Bizim adam da geçen çikolata almış
Bana yüzde seksen bitter yok böyle bir tat Hiiiç beğenmedim

Gezinirken gördüm 50 59 arası zayıflamak isteyen diye bir grup var
Kuzın biri yazmış zmış üç kilı fazlam var diye
Boylar da 1.60. 1.70
Aha böyle kaldım:KK57::KK57:

Yağ kas oranı olcenlerden istiyorum ama profesyonellerin kullandıkları çok pahalı. Ev tipi olanlar da yüzde hesabıyla olcuyor diye düşünüyorum. Devlet kurumlarında bu tartı yok, özeller de pahalı. İse başlayıp maaşım yatınca gideceğim. Şuan tek maaşla gereksiz görünüyor ücreti gozume.

yağı % olarak su ve kası kg olarak gösteriyor diye biliyorum. Benim tartıldığım yerde baskül şeklinde sadece ayak kısmında metal bölümler var çorabımızı çıkarıp ölçülüyoruz. En az ayda bir ölçülmesi gerekiyor kas yağ oranının. Eğer kastan gidiyorsan kötüye gidiyor demektir. Belediyenin spor salonunda yada mahallenin kesin vardır ölçtürebilirsiniz

Gezinirken gördüm 50 59 arası zayıflamak isteyen diye bir grup var
Kuzın biri yazmış zmış üç kilı fazlam var diye
Boylar da 1.60. 1.70
Aha böyle kaldım:KK57::KK57:
Canım ben 61 kilo olduğumda ağlamaktan helak olmuştum. Diyetisyene gittim o zaman çok pahalıydı bi de 6-7 sene evvel 125 TL vermiştim. Kapıda beklerken herkes bana aaa sen çok zayıflamışsın ne zamandır geliyorsun dediler de ben ilk kez geldim zayıflamaya geldim deyince ufo gormuş gibi bakmışlardı:D Takıntı bu yani. Yıllarca 45-50 arası gidip gelince 61 kilo çok gelmişti :D

Ben öyle kalamıyorum
Otogara gidip bi İstanbul bileti alıp
Arabaya binip
Köprüye gelince aşağı inip
Kendimi aşağa atasım geliyor :kızgın:

Back
X