• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızçeler ben yatar geceniz hayır olsun gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kuzum hakkını helal et iyi ugraştım senle azcık gülelim dedim hep beraber hepinizi öpüyorum hepinizi çook seviyorum Allah için Rabbime emanet olun sabah görüşürük inş :KK68:
İyi geceler :KK25:

Miras paylaşmaya gelince herkes hakkını alır ama değil mi? Yazıklar olsun öyle evlatlara. Babayı geçtim hadi ama bu ANA! Vah kadincagizin emeklerine. Elbet onlar da aynı duruma dusecekler bir gün.
Aynen öyle. Babaannem öldü haberleri olmadı gittik gömdük. Duyunca hiç umursamadılarda gidip kendi miras hisselerini babama haber bile vermeden gidip istanbuldan birine satmışlar. Adam aradı senin miras ortağın benim hiç zorluk çıkartma hisseni sat diye dikildi. Babam aylarca mahkemelerde uğraştı. Üzüldü. Sonrada hiçbişey olmamış gibi barışalım dediler ama babamda barışmadı anasını evden kovan insanlarla işim yok dedi. Gerçekten bikere kovdular kapıyı açmadılar yaşlı kadın çok ağlamıştı o zaman. Küslük iyi değil ama böyle yapanlarlada nasıl sonradan iyi olursun

Canım göbek hiç çalışmasan bile erir. Göbek kardiyo ile erir egzersizle değil. Yağ yaktıkça göbek gidecekti ama bence karatay diyetinden böyle oldu. Liposuction ve karın germeyle kurtul veyahut diyetisyen listesine başla hergün 1 saat kardiyo yap 3 aya toplarsın. Göbek demek insülin direnci hala var demek. Karatayda diyorda o zaman neden göbek kalıyor. Deri sarkması olabilir ama yağ olmaması erimesi lazımdı. Birde hiçbirimiz zaten istediğimiz gibi değilizki. Olsak burda işimiz neki. Sen istersen koy ben bakayım anlarım ne olduğunu. Hiç dert etme istersen 2 yolu var seçim senin yeterki iste yolunu seç her halukarda kurtulursun
Yok canım asıl karataya tam uysaydım gidecekti.. Off şu kitabı okumadan kulaktan dolma böyle şeyler yazmayın vallahi kızıyorum yaa. :12:

Yok canım asıl karataya tam uysaydım gidecekti.. Off şu kitabı okumadan kulaktan dolma böyle şeyler yazmayın vallahi kızıyorum yaa. :KK12:
Oy oy ooy kızma hemencecik bidaha demem. Ama 50 li kilolarda göbek ne kadar olabilirkine. Belkide sen abartıyosundur çok takıntı yaptınsa sana büyük geliyodur. Göbek deliğinin hizasından ölçsen kaç santimki bel ölçün

Bi de ben diyetisyene gittiğim zaman 8 dilim ekmek verdi. Ben başlayınca durduramıyorum kendimi. 1saat içinde 1 paket uno tam tahıllı yedim :D
Son zamanlar zaten diyet hak getire. Neskafe cips ekmek kek çikolata önüme geleni yemeye başladım :( ben burada herşeyi yazmıyorum. Ama zona oldum yani ne kadar zor zamanlardan geçiyorum ordan anlaşılması lazım. Ben de üzüldükçe sinirlendikçe kendini yemeğe verenlerdenim maalesef. :( geçen de yazdım ya beynimde de bitmiyor zaten. :( moralim bozuldukça yemek yiyip alışveriş yapıyorum. :(

Bi de ben diyetisyene gittiğim zaman 8 dilim ekmek verdi. Ben başlayınca durduramıyorum kendimi. 1saat içinde 1 paket uno tam tahıllı yedim :KK70:
Son zamanlar zaten diyet hak getire. Neskafe cips ekmek kek çikolata önüme geleni yemeye başladım :KK43: ben burada herşeyi yazmıyorum. Ama zona oldum yani ne kadar zor zamanlardan geçiyorum ordan anlaşılması lazım. Ben de üzüldükçe sinirlendikçe kendini yemeğe verenlerdenim maalesef. :KK43: geçen de yazdım ya beynimde de bitmiyor zaten. :KK43: moralim bozuldukça yemek yiyip alışveriş yapıyorum. :KK43:
Aynen katılıyorum hayat zor hep üzülcek bişey çıkıyo. Bende üzülünce sıkılınca sapıtıyorum

Oy oy ooy kızma hemencecik bidaha demem. Ama 50 li kilolarda göbek ne kadar olabilirkine. Belkide sen abartıyosundur çok takıntı yaptınsa sana büyük geliyodur. Göbek deliğinin hizasından ölçsen kaç santimki bel ölçün
Ben daha önce diyetisyenle 57 e düşmüştüm günlüğüm vardı hatta hatırlıyor musun... O zaman da göbek kalmıştı. O zaman en son göbek gidiyor 2 yılda anca erirmiş demiştin. Yarın bulup ekleyeyim o mesajı. O zaman da 2 yıl sabredemem ben deyip bozmuştum :-)
Yok abartmıyorum. Çünkü hamile sanıyorlar hep beni. Eskiden beri hep hamile sanıyorlar. Hatta 3 sene önce değilim dediğimde inanmayıp 3-4 ay sonra doğum yaptın mı diyen bile olmuştu. Benim göbek hep sorun :(
Geçen de yine anaaa 4. mu yoksa dediler. Kilo gibi durmuyor yani bebek gibi duruyor. :(
Yarın çekerim özelden atarım sana canım.

Kızçeler ben yatar geceniz hayır olsun gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kuzum hakkını helal et iyi ugraştım senle azcık gülelim dedim hep beraber hepinizi öpüyorum hepinizi çook seviyorum Allah için Rabbime emanet olun sabah görüşürük inş :KK68:
İyi geceler :KK25:
Aaaa helal olsun canım sende helal et
Öyle gevezelik bizim ki
Yoksa ikimiz de zayıf insanlarız :halay:

Bende yağ çöz kullanıyorum harika sonuç

İyi ki söyledin canım ilk fırsatta deniycem cif iyide durylamak sıkıntı

Senin megzun oldugun gün bütün takımlara helva yapıp dagıtacam gerçi herkes diyette yemezler gerçi seneye aşure ayına denk gelir büyük ihtimal o zaman aşure dagıtırım ona kimse hayır diyemez :21:
Gecenin üçünde göbeğimi hoplata hoplata güldürdün ya beni Allah senin gönlünce versin
:KK45::KK45::KK45:
:p:p:p
:KK30::KK30::KK30::KK30:
:-):-):-):-)
:confused::confused::confused::confused::confused:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İkinizde hiç bir yere gitmeyin mezun olsanızda :KK200::KK200:

12 aralık spor su listesi

1.smy11
1000 ip=200 puan
100 donkey kick=20 puan
50 bridge=10puan