- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla ne olacak bizim bu halimiz yA kaptanımSen gel benim işlere bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ne olacak bizim bu halimiz yA kaptanımSen gel benim işlere bak![]()
Canım öğle yemeği de yok ara da yok acıkmadın mı hiç12 aralik menu
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
8 ad zeytin
1 salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 ad. Elma
20:00
1 fincan sütlü kahve
çok az yemişsin canim. Vücut durmaya geçer metabolizmayı hızlandırmak için biraz yemelisin12 aralik menu
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
8 ad zeytin
1 salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 ad. Elma
20:00
1 fincan sütlü kahve
Aman sen de... Sende ne var ki. Maşallah her gün işini yapıyorsun... Bi kere başak burcusun doğuştan şanslısın. Ben akrep.Valla ne olacak bizim bu halimiz yA kaptanım![]()
Ben de bunları yapıp geleyim. Daha da çok iş var. Ben diyim 10 sen de 20 makine çamaşır katlanacakAha ben gittim
Bulaşık makinesini boşaltıp
Varolan bulaşığı makineye atıp
Çamaşırı da sermeden gelmeyeceğim buraya
Belki gaza gelirim![]()
tamam canım ip atlamak çok zevkli. Beraber yarışırız. Ben ip konusunda kendimi iyice aştım. Ayağım takılmadan hic durmadan 200 tane atlıyorum. Daha fazlasıda olur ama biraz bekliyorum sonra tekrar 200 atlıyorum. 1000 tane hemen oluveriyor. İlk atladigimda 100 taneyi zor atlamıştım. Her zipladigimda göbeğim ayrı popom ayrı zipliyorduSüpersin canim yaa :)) bende istiyorummmbende biraz daha kendimi geliştireyim de ipte yarışalim senle
![]()
Aynen bende çok duraksayarak atlıyorum şuantamam canım ip atlamak çok zevkli. Beraber yarışırız. Ben ip konusunda kendimi iyice aştım. Ayağım takılmadan hic durmadan 200 tane atlıyorum. Daha fazlasıda olur ama biraz bekliyorum sonra tekrar 200 atlıyorum. 1000 tane hemen oluveriyor. İlk atladigimda 100 taneyi zor atlamıştım. Her zipladigimda göbeğim ayrı popom ayrı zipliyorduatlaya atlaya çok sikilaştim. Hala göbek ve popom var ama eskisi kadar değil
Ben de bi challange başlayacağım. Hamladım gittim resmen. 1 ay sonra ben de iyice öğrenirim sanırımtamam canım ip atlamak çok zevkli. Beraber yarışırız. Ben ip konusunda kendimi iyice aştım. Ayağım takılmadan hic durmadan 200 tane atlıyorum. Daha fazlasıda olur ama biraz bekliyorum sonra tekrar 200 atlıyorum. 1000 tane hemen oluveriyor. İlk atladigimda 100 taneyi zor atlamıştım. Her zipladigimda göbeğim ayrı popom ayrı zipliyorduatlaya atlaya çok sikilaştim. Hala göbek ve popom var ama eskisi kadar değil
Yaptım geldim kaptanımBen de bunları yapıp geleyim. Daha da çok iş var. Ben diyim 10 sen de 20 makine çamaşır katlanacakBalkonlar yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak
![]()
Ben kalkmadım daha yaYaptım geldim kaptanım
Sütümü kaynattım yarısını yoğurda yarınısıda sütlaç yapıyorum şu an Ocakta .
Bende de bi kamyon ütü var .
Ama onu akşam yapacağım
Şimdi evi bi toparlayıp süpürcem
Bugün gezmeye gideceğim inşallah![]()
Şaşkın kaptan seniBen kalkmadım daha yaip atlamaya gidiyom demişim başka topiğe geçtim unuttum
önce ip
100 atladım. 5 dk mola sonra 100 daha. Çok hamlamışım.Şaşkın kaptan seni![]()
Tamam başladın işte açılırsın kaptanım Asma yüzünü ama yaaa100 atladım. 5 dk mola sonra 100 daha. Çok hamlamışım.![]()
Tamam başladın işte açılırsın kaptanım Asma yüzünü ama yaaa
Bi an hangi topikteyim diye baktim valla.Yaptım geldim kaptanım
Sütümü kaynattım yarısını yoğurda Ayırdım yarınısıda sütlaç yapıyorum şu an Ocakta .
Bende de bi kamyon ütü var .
Ama onu akşam yapacağım
Şimdi evi bi toparlayıp süpürcem
Bugün gezmeye gideceğim inşallah![]()