• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bana hem nohut hem pilav hem tavuk fazla geldi. Hoşafı da şekerlidir diye düşünmüştüm. Nohut çok kalorili. Bu gün de herkes nohut yemiş galiba. Başka da gördüm sanki :)
Bizim evde de nohut var ben de buzluktan patlıcan çıkardım onu yedim. Sabahtan beri yediklerimi saymıyorum :-)
Nohut pilav tavuk kanat hepsi bi kasede topladım tabak bile degil 2kaşık derken büyük kaşık degil yemek yedigimiz kaşıkla 2kaşık çok yemedim aslında o_O:KK35:

8 kilo verdim simdiye kadar ama ev yogurdunu surekli yedim ve ben hipotroidi hastasiyim ilac kullaniyorum ve cok zor kilo veriyorum bu 8 kilo benim icin buyuk basari simdi duraksadi hurma diyetine baslayip kirmak istiyorum insallah
Hoş geldin canım seni yeni gördüm kusura bakma :KK60:
Gider gider 5de gider daha fazlasıda inş sen yeterki iste

Merhaba ben Takıma girmek isterim. 80 kiloyum boyum 1.68 yaşım 24.5 şubatta 25 olacağım. Spora bugün yazıldım 1 yıllık. 3 ayda 5 kilo verdim. 85dim 80 oldum

14 aralık spor su listesi

1 smy11

1000 ip=200 puan
500 bölgesel=100 puan
Toplam=300 puan
2 lt su

Merhaba ben Takıma girmek isterim. 80 kiloyum boyum 1.68 yaşım 24.5 şubatta 25 olacağım. Spora bugün yazıldım 1 yıllık. 3 ayda 5 kilo verdim. 85dim 80 oldum
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız var. Onları okuyalım öncelikle sonra sohbet muhabbet eğlenerek veririz kilolarını :36:

Merhaba ben de gruba katılabilir miyim ?75 kiloyum 55 olmak istiyorum ..Doğum kilolarını veremedim henüz 1 yaşında oğlum var
Hoşgeldin canım. Katılabilirsin tabii ki. 1. sayfada kurallarımız var öncelikle onları okuyoruz...
Benim de 14 aylık bebeğim var. Ben de 75 ten 57 e duştum ama şimdi korumaya çalışıyorum... Sen de yaparsın canım merak etme :36:

Evet az önce baktım çok güzel gerçekten ..3 haftada 300 gr veririm inşallah daha çok veririm de ..Cuma'ları tartılıyoruz galiba değil mi?
Akşamları menülerimizi yazıyoruz ayy inşallah veririm bende tek başıma bocalıyorum

14 aralık spor su listesi

1 smy11

1000 ip=200 puan
500 bölgesel=100 puan
Toplam=300 puan
2 lt su

2.anka_misali
200 ip 40 puan

3. Gulumse25
200 ip 40 puan

Evet az önce baktım çok güzel gerçekten ..3 haftada 300 gr veririm inşallah daha çok veririm de ..Cuma'ları tartılıyoruz galiba değil mi?
Akşamları menülerimizi yazıyoruz ayy inşallah veririm bende tek başıma bocalıyorum
3 haftada 300 ne kız.:D Hedeflerini yüksek tut... Evrene büyük hedefler gönder :36:

Pazartesi ve cuma tartılıp bildiriyoruz.
Her akşam yediklerimizi ve sporumuzu yazıyoruz.
Diğer arkadaşlarımızın menulerine bakıyoruz yorum yapıyoruz.
Gerisi sohbet muhabbet şamata

Merhaba
Sabah 1 haslanmis yumurta 1/4 simit 1dilim peynir
Oglen yarim simit ayran
Saat 16.00da 1 elma
Aksam 1kase corba 1dilim ekmek 2 parca tavuk
Yarim saat yürüyüş
Cok acikiyorummmm

Back
X