• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ooo yeni kızzzlar gelmiş.. Hoşgeldiniz hatun kişiler. Menü bırakmaya geldim. Bugün 10 kadar uyudum çocukları yolladiktan sonra. Açtım cekyati. Bebik bir yanıma bir oyuncaklara, uzmedi beni. Yarın yerli malı haftası kutlayacak büyük paşalar. Birine ıslak kek, diğerine çıtır börek yaptım. Ne o hastaydım.. Garip bir sinir var bugün üzerimde. Cenemde koca bir sivilce çıktı, sancim var, bitmiyor da yine başlayacak adetim. O derece. Bebik emip hasretini giderirken ben de uğradım. Yeni mesaja yazayım menümü.
Anne olmak hem çok güzel hem çok zor
Çocuğum olduktan sonra annemi daha çok anladım haklarını ödeyemeyiz gerçekten

Ben de yeni geldim maşallah süper vermişsin ..sen de katıl bize beraber verelim yalnız bocalıyor insan
İnşallah canım valla bazen dıyorum kı olmuyo demek kı sonra bısey oluyor tekrar azım gelıyor ama yoruldum. 1 senedır ugrasıyorum ama anca bukadar oldu

İnşallah canım valla bazen dıyorum kı olmuyo demek kı sonra bısey oluyor tekrar azım gelıyor ama yoruldum. 1 senedır ugrasıyorum ama anca bukadar oldu
Nerdeyse 20 kilo vermişsin çok güzel insanlar bu kiloyu vermek için ne paralar veriyorlar :-)
Asıl bundan sonra iyice belli olmaya başlar bedenler küçülmeye başlar oh ne güzel olacak ..mücadele etmeliyiz bazen 1 ileri 2 geri olsa da bırakmamak lazım ..

Nerdeyse 20 kilo vermişsin çok güzel insanlar bu kiloyu vermek için ne paralar veriyorlar :-)
Asıl bundan sonra iyice belli olmaya başlar bedenler küçülmeye başlar oh ne güzel olacak ..mücadele etmeliyiz bazen 1 ileri 2 geri olsa da bırakmamak lazım ..
30 kilo verdim canım.evet 21 ay var aralarında peşpeşe sayılır

Ay evet 20 yazmışım pardon..Allah kolaylık versin kızların büyürken sen zayıflayıp güzelleşirsin onların peşinde koştırmakta spor olur ..neler yaptım peki ?nasıl gitti kilolar?
Aslında kızlarla kılo vermek daha zor benım ıcın çünkü corbalarıydı yemeklerıydı hergun ayrı ayrı yemekler pişiyor pılavlar makarnalaryemedım yanı bıldıgın yemedım sabah kahvaltımı yaptım aksamları da cok az yedım ılk baslarda sadece corba ıctım ve kırmızı biber tükettim oldukca.kendı kendıme hareketler falan yaptım tabi kızlar bırakmasalarda

Aslında kızlarla kılo vermek daha zor benım ıcın çünkü corbalarıydı yemeklerıydı hergun ayrı ayrı yemekler pişiyor pılavlar makarnalaryemedım yanı bıldıgın yemedım sabah kahvaltımı yaptım aksamları da cok az yedım ılk baslarda sadece corba ıctım ve kırmızı biber tükettim oldukca.kendı kendıme hareketler falan yaptım tabi kızlar bırakmasalarda
Maşallah canım kolay değil gerçekten ..kafaya koyunca oluyor gerçekten ..ben de yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum inşallah beraber verelim bu yaza incecik salınalım

Back
X