- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben 75 kiloyum ..2 çocuğum var biri 12 yaşında biri 1 ..ara fazla oldu bize sürpriz olduİnşallah canım benım ya.sen kac kılosun peki.cocuk var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 75 kiloyum ..2 çocuğum var biri 12 yaşında biri 1 ..ara fazla oldu bize sürpriz olduİnşallah canım benım ya.sen kac kılosun peki.cocuk var mı
Halsizde kalırsın böyleKatilmaya calisacagim butun gun calisiyorum geceleri aliyorum elime telefonu okulda bulabildigimz tek yemek simit o yuzden boyle oluyor
1 simit 4 dilim ekmek diyorlardı belki uygun ortam varsa evden peynirli sandviç galan koyarsın marullu falan ..bende severimde kalorisi yüksek diğer lezzetli şeyler gibi işteKatilmaya calisacagim butun gun calisiyorum geceleri aliyorum elime telefonu okulda bulabildigimz tek yemek simit o yuzden boyle oluyor
Oooo 30 kilo vermişsin maşallah... Gider gerisi de canım maşallah çok azimli görünüyorsun ben yeni başlayacaksın sanmıştım...Tamam canım o zaman bende katılıyım aranıza.1 sene once 119 kıloydum suan 89.9kg yum.zaten hep kıloluydum bıldım bılelı ama cocuklardan sonra daha da arttı.1 senedır kendı gayretımle evde spor yapıyorum oyle işte
Evet ama menu sabit benim sabah oglen aksama evde yiyorumHalsizde kalırsın böyle![]()
Bende 20 kilo verdim banada maşallah didinmiOooo 30 kilo vermişsin maşallah... Gider gerisi de canım maşallah çok azimli görünüyorsun ben yeni başlayacaksın sanmıştım...
Sen fazla değilsin benım gıbı ya.malesef kı süt olayları benımde oyleydı.hele 2.kızımda yeterkı emsın süt olsun dıye 6 ay tıkındım gece gunduz offff offfffBen 75 kiloyum ..2 çocuğum var biri 12 yaşında biri 1 ..ara fazla oldu bize sürpriz olduaslında çok zayıf değildim bende 65 i geçmezdim ama sonra Doğum süt olayları derken düşümedim eski kiloma ..eşim de benim tersime zayıftır yer yer kilo almaz maşallah
![]()
Yok canım benım yenı değil 1 senedır baslamısım da bir türlü bitiremiyomOooo 30 kilo vermişsin maşallah... Gider gerisi de canım maşallah çok azimli görünüyorsun ben yeni başlayacaksın sanmıştım...
İyi geceler canımBiz uyumaya geçiyoruz kızlar yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler
Başka spor listesi göremedim inşallah atlamamisimdir kizlar1 smy11
1000 ip=200 puan
500 bölgesel=100 puan
Toplam=300 puan
2 lt su
2.anka_misali
200 ip 40 puan
3. Gulumse25
200 ip 40 puan
4.lemonade17
400 ip 80 puan
300 bölgesel 60 puan
Toplam 140 puan
3 lt su
Haklisin yarindan itibaren oyle yapayim insallah zaten simit tek basina tok tutmuyor yaninda zeytin peynir desteklemek lazim1 simit 4 dilim ekmek diyorlardı belki uygun ortam varsa evden peynirli sandviç galan koyarsın marullu falan ..bende severimde kalorisi yüksek diğer lezzetli şeyler gibi işte![]()
Anammm 1gün girmedim siteye kimler gelmiş kimler ayy yaşasınTamam canım o zaman bende katılıyım aranıza.1 sene once 119 kıloydum suan 89.9kg yum.zaten hep kıloluydum bıldım bılelı ama cocuklardan sonra daha da arttı.1 senedır kendı gayretımle evde spor yapıyorum oyle işte
Ben doğru yerdeyim demiMerhaba kuralları okudum. Bugünkü menüm: Sabah 11de 1 yumurta 1 orta boy domates 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 3 yeşil zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen 1 ton-balıklı sandviç
akşam kabak yemeği bol dereotlu 1 dilim çavdar ekmeği.
ve spora yazıldım![]()
Ya kızlar toplu halde nick lerimi degiştiniz ne yaptınız anlamadım valla kaptan bizi kodunda benim haberim mi yok yeniden 12.takım kurmuş maşallahHaklisin yarindan itibaren oyle yapayim insallah zaten simit tek basina tok tutmuyor yaninda zeytin peynir desteklemek lazim