- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen iki saat bekletiyorum bazen sabaha kadar,Suda ne kadar bekletiyorsun? Benim annem de öyle yapıyordu işe yarıyordu. Geceden sabaha kadar bekletiyor sabah suyunu içip kayısıları da yiyordu. Ben suda bekletmiyorum. Çerez gibi yiyorum işe yarıyor. Ya da kayısı çayı içiyorum. 1 bardağa iki poşet çay koyuyorum
Ohooooo simeranyala az yazın az
yetişemiyom hızınıza
271 mesaj nedir more
ben yine tartılmayı unuttum ya
ama tahminen 97,8 gibidir
zayıfladığımı sanmıyorum
Çok teşekkür ederim canlarımbi hafta boyle olmuş olabilir. Haftalardır çok iyisin takimi hep sen goturdun bundan sonra gene vermeye devam ediceksin. Sadece takıntı yapma kendini verecegim diye motive et.
Benim menüleri örnek almayin. Aç kalirsiniz. Evet kilo verdim ama bu duzende gitmeyecek. Evde baska duzen calisirken baska duzen. Nevri döndü metabolizmanın.Hiç bi sorunun yok sadece az daha sık uğramalısın canım
Menülerin olsa bakar örnek alırdık nasıl vermişsin kilocukları
Ohooooo simeranya
seni beklersek takım batar
Baksana tartılmayı unutuyon bizi unutuyon hiç iyi değilsin hiç bi tutmuyon ki yakamızdan kilo veresin .
Görünüp görünüp kayboluyon![]()
Bu arada benim bugun sabah menum 2 haslanmis yumurta bol limonlu ve biberli oglene 2 tavuk izgara ve brokoli aksama sadece zencefil zerdecal ve tarcinli yogurt
Ben cok seviyorum tadini haftada iki gece yiyorum keske mumkun olsada hergun onu yesem ama vucut ozaman istenilen tepkiyi vermiyormus ertesi gun kendimi harija hissediyorumZencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt işe yarıyor mu? Ben bir ara denemeye kalktım tadı çok kötü diye devam edemedim. İşe yarıyorsa tekrar başlayayım
Ben cok seviyorum tadini haftada iki gece yiyorum keske mumkun olsada hergun onu yesem ama vucut ozaman istenilen tepkiyi vermiyormus ertesi gun kendimi harija hissediyorum
Ben sevemedim ama tekrar deneyebilirim. Evet ben de okudum her gün yenmemesi gerekiyormus
Ben sevemedim ama tekrar deneyebilirim. Evet ben de okudum her gün yenmemesi gerekiyormus
Güzel olmasına olur kaptanımKızlarrrrrr yeni kural geliyorrrrrr hazır mısınız...
Bundan sonraaaaaa her hafta 1. olan yaptıklarını bize yazacak. Tıpkı genel listede 1. Olanlar gibi.
Bir de her ayın sonunda toplam % hesabı yapalım. Yuzdesi 0.70 altında kalana bir yaptırım uygulayalım.
Şimdi takımlar arası bir performans uygulaması var malum. 0.30 altında kalan nota alıyor. Bunu kendi takımımızda uygulayalım. Şöyle ki.
Haftada en az 3 menü paylaşmayan 1 nota
Haftada spor puanlarından 250 altında kalan 1 nota
Yuzdesi 0.30 altında kalan 1 nota alsın.
Mazeretsiz günlük 5 mesajın altında kalan 1 nota alsın.
2 nota 1 sarı kart olsun 2 ,sarı kart alan ceza alsın 3 sarı kartı olan diskalifiye olsun.
Takım içi ilk 3 e girenin notaları sıfırlansın.
Ne dersiniz güzel olur mu.. Yoksa çok mu nazi kampı gibi olur:))