• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bacaklar icin aktardan sikilastirici bir karisim aldim 5 gundur onu suruyorum biraz pahali ama bekleyip gorecez degecekmi

karışımı aktarmi hazırladı yoksa hazır mi satılıyor? Resmi varsa gondersene ya da karışımsa neler var icinde

Eveet.78 kilo ile araniza katiliyorum. Hedefim 58.boyum 166 yasim 18
hoşgeldin canım

Haftanın birincisi S smy11 olmuş :sampiyon:
Tebrikler canım kilon da sporun da çok güzel bu hafta
Maşallah :nazar::nazar: rabbim devamını getirsin
tesekkur ederim canım. Hasta olmasaydın senin eline su dökemem. Gerçi hasta halinle bile puanlarımız çok yakin. Gönlümün spor kraliçesi sensin:KK200:

Hasta olmasa beni kaç kere geçerdi canım. Takimimizin spor yıldızı bence gulenyuzumsun.

Eline sağlık. O zaman @Gulumse25 in dun 50 puandı toplam 190 yapıyor.

Haftanın spor kraliçesi S smy11 oldu canlar. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tacını kaptırdı maalesef. :KK9:
Ama puanlar çok yakın ikinizi de tebrik ederim kızlar. :KK9: :KK9: :sampiyon:

250 puanın altında kalan @innuk ve @Gulumse25 bu hafta ceza alan arkadaşlar. Cezamız spor tablosu yapmaktı. Fakat @innuk un bilgisayarı olmadığı için çok zor oldu.
Bu sebeple ceza eskisi gibi yine spor listesini 11 den sonra bana özel mesajla atmak bu haftaki cezamız.
2 kişi ceza aldığı için cuma-cumartesi - pazar - pazartesi günlerini @innuk atacak.
Salı - çarşamba ve perşembe günlerini @Gulumse25 atacak.
Hadi bakalım kızlar kolay gelsin.
Ben şimdi listeleri atacağınız mesajları göndereceğim size.. Benim özel mesajlarım kapalı siz atamazsınız.
teşekkürler kaptanım. Malum sıkılaşmak için spor şart.

Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım :KK43:
geçmiş olsun canım.

S smy11 tebrik ederim
Çok iyi spor yapmışsın
tesekkur ederim canım. Ben her hafta boyle yapıyorum ama bu hafta diğer arkadaşlar hasta olunca benim puan yüksek çıktı.

Ben de eksi geleyim diye altı buçuk onbuçuk arası yemedimniçmedi mekik squat ip wc de geçen bir dolu zaman susuzluktan başıma ağrılar girdi sonuç hüsran
Canım sende bozma moralini sonuçta elinden geleni yapmışsın demekki haftaya daha çok gidecek. Bazen oyle oluyor ;) bu hafta da.ayni şekilde devam et haftaya yüksek yüzde ile gelirsin :KK36:

Bisey sorcam ben mi zorlaniyorum bir kolay yolu varmi bu mesaj okumanin sizde benim gibi mi sayfa sayfa asagidan tikayip mi bakiyosnz acaba mesajima cevap varmi soru sorulmusmu vs.ben sabah baslangic kilomu tartildigimi falan yazmstm sohbetlere yetisemiyrm da:(

Bi kolay bebek yeleği modeli vardı
ona başladım canım bende bayılıyorum örgüye ..
Boş zamanlarımda örüyordum ama
Spora başladığım dan beri bırakmıştım bugün aldım elime :KK69:
Ay bende çok severim hep bı orgum vardır kenarda 1 sıra da olsa her gün mutlaka örüyorum:KK69: örgü emojisi de varmış hehe çok sevdim

Bugun yerli mali vardi okulda resmen irade savasi verdim kac tabak geri cevirdim bilmiyorum:)
Sabah
1dilim tam bugdat
1salatalik
1 domates
1peynir
Oglen
1sarma
3mercimek koftesi
Ara
Yarim elma
Aksam
1p pirasa yemegi
1kase yogurt
1dilim tam bugday

Olur kaptan bugüne bugün yanlış bakmadıysam sporda Smy ve gülenden sonra üçüncüyüm:KK45:
:KK45::KK59::KK59::KK59:
beni yenmek için ip atlamaktan fazlası lazım :KK6::spor::rolleyes:

Bi kolay bebek yeleği modeli vardı
ona başladım canım bende bayılıyorum örgüye ..
Boş zamanlarımda örüyordum ama
Spora başladığım dan beri bırakmıştım bugün aldım elime :KK69:
Eskiden ben de çok örerdim. Hatta örgü forumlarında çok kişiye örgü öğrettim... Yabancı kaynaklardan çeviri yapar birleşir örerdik. Artık elime alamıyorum.

Burda da yapalım dedik ama yabancı kaynaktan çevirince minnacık oldu. Serçe parmağımız anca geçiyordu kolundan kaldı öylece :D

Back
X