- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Canım benim ne demekCanım benim çok sağol seni bana Allah gönderdi zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ne demekCanım benim çok sağol seni bana Allah gönderdi zaten![]()
Geçmiş olsun simdiden canimKızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım![]()
Bacaklar icin aktardan sikilastirici bir karisim aldim 5 gundur onu suruyorum biraz pahali ama bekleyip gorecez degecekmi
hoşgeldin canımEveet.78 kilo ile araniza katiliyorum. Hedefim 58.boyum 166 yasim 18
tesekkur ederim canım. Hasta olmasaydın senin eline su dökemem. Gerçi hasta halinle bile puanlarımız çok yakin. Gönlümün spor kraliçesi sensin
Hasta olmasa beni kaç kere geçerdi canım. Takimimizin spor yıldızı bence gulenyuzumsun.
teşekkürler kaptanım. Malum sıkılaşmak için spor şart.Eline sağlık. O zaman @Gulumse25 in dun 50 puandı toplam 190 yapıyor.
Haftanın spor kraliçesi S smy11 oldu canlar.gulenyuzumsunsen tacını kaptırdı maalesef.
Ama puanlar çok yakın ikinizi de tebrik ederim kızlar.![]()
![]()
250 puanın altında kalan @innuk ve @Gulumse25 bu hafta ceza alan arkadaşlar. Cezamız spor tablosu yapmaktı. Fakat @innuk un bilgisayarı olmadığı için çok zor oldu.
Bu sebeple ceza eskisi gibi yine spor listesini 11 den sonra bana özel mesajla atmak bu haftaki cezamız.
2 kişi ceza aldığı için cuma-cumartesi - pazar - pazartesi günlerini @innuk atacak.
Salı - çarşamba ve perşembe günlerini @Gulumse25 atacak.
Hadi bakalım kızlar kolay gelsin.
Ben şimdi listeleri atacağınız mesajları göndereceğim size.. Benim özel mesajlarım kapalı siz atamazsınız.
geçmiş olsun canım.Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım![]()
tesekkur ederim canım. Ben her hafta boyle yapıyorum ama bu hafta diğer arkadaşlar hasta olunca benim puan yüksek çıktı.
Canım sende bozma moralini sonuçta elinden geleni yapmışsın demekki haftaya daha çok gidecek. Bazen oyle oluyorBen de eksi geleyim diye altı buçuk onbuçuk arası yemedimniçmedi mekik squat ip wc de geçen bir dolu zaman susuzluktan başıma ağrılar girdi sonuç hüsran
Kübital tünel sendromu ameliyatı canım.Geçmiş olsun ne ameliyatı?
Spora canım sıkılmadı da kilo durumu bi haftadır yedi beynimi ama sağlık olsun napıyım bakalım kısmet
Oooo ne örüyorsun. Ben de çok severim örgüBiraz kafa dağıtmak için kendimi örgüye verdim![]()
Bi kolay bebek yeleği modeli vardıOooo ne örüyorsun. Ben de çok severim örgü
Ay bende çok severim hep bı orgum vardır kenarda 1 sıra da olsa her gün mutlaka örüyorumBi kolay bebek yeleği modeli vardı
ona başladım canım bende bayılıyorum örgüye ..
Boş zamanlarımda örüyordum ama
Spora başladığım dan beri bırakmıştım bugün aldım elime![]()
Ben bir ara yürüyerek örüyırdum bir güzel oluyor tavsiye ederimAy bende çok severim hep bı orgum vardır kenarda 1 sıra da olsa her gün mutlaka örüyorumörgü emojisi de varmış hehe çok sevdim
Eskiden ben de çok örerdim. Hatta örgü forumlarında çok kişiye örgü öğrettim... Yabancı kaynaklardan çeviri yapar birleşir örerdik. Artık elime alamıyorum.Bi kolay bebek yeleği modeli vardı
ona başladım canım bende bayılıyorum örgüye ..
Boş zamanlarımda örüyordum ama
Spora başladığım dan beri bırakmıştım bugün aldım elime![]()
Ayy ne güzel geçmiş konularına bakayım.Eskiden ben de çok örerdim. Hatta örgü forumlarında çok kişiye örgü öğrettim... Yabancı kaynaklardan çeviri yapar birleşir örerdik. Artık elime alamıyorum.
Burda değil canım başka forumdaAyy ne güzel geçmiş konularına bakayım.
Bende 3 senedir öğrendim ama
Valla örgü benim için bambaşka birşey oldu![]()