• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bulutungokyuzu bulutungokyuzu senin bu hafta keyfin yoktu ama toparlandın artık haftaya güzel bir yüzde getirirsin sen ben sana güveniyorum :36:

Gamzemdwf Gamzemdwf sen herşeyi benden iyi biliyorsun aslında ama terzi kendi söküğünü dikemedi sanırım. Bu hafta bu direnci kıracağız artık.
Takıma da girmiyorsun artık daha çok aktif olursan daha çok faydası olur bence.

Kızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim şifa versin inş

Anka Anka geçmiş olsun canım Allah şifa versin 50 dk yürüdüm geldim öğle arası
Çok sağol canım. Süper çok iyi yapmışsın canım. Hedefini tutturdun gelsin gelecek cuma hedefi hadi :9:

Hiç keyfim yok bu aralar benim ondan çok giremiyorum daha çok girmeye gayret edıcem değişiklik yapmamlazım Anka Anka

Anladım canım ama hastalık vs olmadığı sürece keyifsizlik paylaşımsızlığa bahane değil. Daha çok aktif olmaya çalış.:KK52:

Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim şifa versin inş

Teşekkür ederim canım :36:

Ben şimdi çıkayıp biraz ev işlerine bakayım kızlar. 1 saat sonra gelirim gelirse kızlar paylaşırım listeyi

Kızlarrrrr maşallah ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz:KK9: lemonade17 lemonade17 direnci kırdın galiba çok güzel yüzden :KK9: :halay:
@soffty bunlar da senin için :KK9: :KK9: :halay:

M Massmavi @tmrlnk B bibliyofil_k @Derya60kilo kilo maşallah kızlar size de keşke listede olsaydınız yüzdeye çok faydanız olacaktı:halay: :halay:

@mrv2855 sen listedesin canım tebrik ederim çok iyi sonuç çıkarmışsın:KK9: :KK9: ama maalesef ayrı kaldığın haftaya bölünecek kilon yüzden düşecek. Neyse haftaya inşallah :halay:
Kaptanım bız 2 martta mı lısteye dahıl olacagız.keske bu hafta dahıl olsaydık baya faydamız olurdu. Masallah sonuclar harıka:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Kıyamam cok gecmıs olsun. Kuzu nasıl sımdı. Atesı dustu mu?

Back
X