Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eklentiler

• F1ACAB5B-0E0C-488B-B4C1-5424F5A13DE9.webp
    F1ACAB5B-0E0C-488B-B4C1-5424F5A13DE9.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
asya_01 asya_01 70,3 geldim 900 gr. 70 gelirim diyordum olmadı. Haftaya 1,3 gider mi acaba. Regl de olacağım ama gelir inşallah yaa.

inşallah hedefini tutturursun ama 7lerden kurtulmuş olacaksın haftaya bence bu da kafi

Arkadaşlar çok özür dilerim. Çok kötü bir hastam vardı fakülteye sevkedip biraz rahatladım. Şuan 87 kiloyum. Geçen hafta 87.5 tum.

gayet iyi canım tebrikler

Ben kendi adıma yazayım bu haftaki uyguladığım şeyler. Bir kere ara atıştırmaları bıraktım. Ben gelip gidip ağzıma meyve çerez kek kurabiye ne varsa elimin altında ağzıma atıyordum. Akşam yemekten sonra kahve yanına felan mutlaka tatlı bir şey yaparım çocuklar için özellikle abur cubur almayalım diye ama en çok ben yiyordum. Onları bıraktım. Çok canım isterse öğlen küçük bir dilim yiyorum. Ama akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay çok dayanamazsam gün kurusu bir iki tane. Ve adımları 10 bine tamamlamak için elimden geleni yapıyorum. Genelde evde tamamlıyorum adımlarımı. Tempolu olsun diye. Dışarda çocuklarla çok tempolu olmuyor. Kendimi çok aç bırakmıyorum ama dediğim gibi sadece öğünlerim var atıştırmalar yok artık ☺Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek bakalım başarabilecek miyim? 🤗

gayet de başarılıydın bu hafta tebrikler canım 👏

Oğlum tam 1,5 saat bağıra bağıra ağladı zor sakinleştirdim :KK43:

ayy böyle durumlarda bende çileden çıkıyorum ne yazık ki hiç sabırlı bir insan değilim 😔

Eki Görüntüle 2550318

Bu da takım içi sonuçlarımız arkadaşlar.
cemrenil cemrenil 1,2 kilo vererek 1. Oldu :sampiyon:

Ben ikinci olmuşum inanmıyorum:sampiyon:

G gunesli gunler de 3. Oldu :sampiyon:

Artık birinci olanlar için resim hazırlayıp 1. sayfaya eklicem 1. Hafta boyunca orda duracak:KK5:

o zaman haftaya benim adım olacak 🤗

ellerine sağlık ankacım.
kork benden Mor Vampirella Mor Vampirella 😉

Back
X