- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Rakip seçiyoruz hediye mi göndereceğim sandınÇok güzel .ben olmalıyım o kişi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakip seçiyoruz hediye mi göndereceğim sandınÇok güzel .ben olmalıyım o kişi![]()
Onu da halledersin :) İdeal kilon 65 mi yazıyordu kağıtta tam okuyamadım.Doktor bi tık fazla dedi aynen
Evet 65.8 istediğim kilolarOnu da halledersin :) İdeal kilon 65 mi yazıyordu kağıtta tam okuyamadım.
Damak tatlarımız da uyuyor aynı lezzetlerle bakalım kim daha çok kilo verecek Anka hanımRakip listemiz haydi bakalım iyi olan kazansın
suukaa ✖
Su perisi86
Sarayca ✖
Cordelia
cemrenil ✖
Anka
Z zeyas ✖ B Baharyagmuru35
fantastikaaa ✖
mavimli
G gunesli gunler ✖Elifcig93
@asliayet ✖asya_01
madamhd ✖
Morvampir1
Kilomuz da hedefimiz de yakın :) İyi olan kazansın.Rakip listemiz haydi bakalım iyi olan kazansın
suukaa ✖
Su perisi86
Sarayca ✖
Cordelia
cemrenil ✖
Anka
fantastikaaa ✖
mavimli
@asliayet ✖asya_01
madamhd ✖
Mor Vampirella
Bi daha tartılsana evdeki tartınla belki fark ederEvet 65.8 istediğim kilolar
Valla sen çok iyi gidiyorsun benim regl haftam korkuyorum aslındaDamak tatlarımız da uyuyor aynı lezzetlerle bakalım kim daha çok kilo verecek Anka hanım![]()
Rakip listemiz haydi bakalım iyi olan kazansın
suukaa ✖
Su perisi86
Sarayca ✖
Cordelia
cemrenil ✖
Anka
fantastikaaa ✖
mavimli
@asliayet ✖asya_01
madamhd ✖
Mor Vampirella
Ben de 3 e yakın verdim. Ama yeni yaşıma 70 lerde girmemek için elimden geleni yapacağımBen 2 haftada 3 kg verdim bu hafta çok veremem gibi geliyor
asya_01 70,3 geldim 900 gr. 70 gelirim diyordum olmadı. Haftaya 1,3 gider mi acaba. Regl de olacağım ama gelir inşallah yaa.
Arkadaşlar çok özür dilerim. Çok kötü bir hastam vardı fakülteye sevkedip biraz rahatladım. Şuan 87 kiloyum. Geçen hafta 87.5 tum.
Ben kendi adıma yazayım bu haftaki uyguladığım şeyler. Bir kere ara atıştırmaları bıraktım. Ben gelip gidip ağzıma meyve çerez kek kurabiye ne varsa elimin altında ağzıma atıyordum. Akşam yemekten sonra kahve yanına felan mutlaka tatlı bir şey yaparım çocuklar için özellikle abur cubur almayalım diye ama en çok ben yiyordum. Onları bıraktım. Çok canım isterse öğlen küçük bir dilim yiyorum. Ama akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay çok dayanamazsam gün kurusu bir iki tane. Ve adımları 10 bine tamamlamak için elimden geleni yapıyorum. Genelde evde tamamlıyorum adımlarımı. Tempolu olsun diye. Dışarda çocuklarla çok tempolu olmuyor. Kendimi çok aç bırakmıyorum ama dediğim gibi sadece öğünlerim var atıştırmalar yok artık ☺Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek bakalım başarabilecek miyim?![]()
Oğlum tam 1,5 saat bağıra bağıra ağladı zor sakinleştirdim![]()
Eki Görüntüle 2550318
Bu da takım içi sonuçlarımız arkadaşlar.
cemrenil 1,2 kilo vererek 1. Oldu
Ben ikinci olmuşum inanmıyorum
G gunesli gunler de 3. Oldu
Artık birinci olanlar için resim hazırlayıp 1. sayfaya eklicem 1. Hafta boyunca orda duracak![]()
Rakip listemiz haydi bakalım iyi olan kazansın
suukaa ✖
Su perisi86
Sarayca ✖
Cordelia
cemrenil ✖
Anka
fantastikaaa ✖
mavimli
@asliayet ✖asya_01