• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben seninle eşleşmek istiyorum kaptancım da müsaade ederse? Anka Anka
Neden olmasın canım bugün biraz bozdum diyeti aksami hafif gecircem ama 🤗
Allah hemen atladım özüro_O
Ne özürü canım ya kismette senide yenmek varmış :KK70::KK70:
O yüzden düşüyor yüzdemiz. Bazı takımlar 5-6 ya bölünürken bizimki 15 e bölünüyor 🤣
Masallahimiz var 15 kişi kilolara savaş açtık cokluguz yeneriz kilolari💪
wendy wendy sen benim rakibim ol kilomuz birebir aynı :KK66:

Gerçi sende yeni başladın çok gider senden bu hafta ama olsun ben kendime güveniyorum:cool:
Kiizzz ben aslında seni kestirdiydim gözüme :cool:neyse haftaya kimseye söz verme:KK53::KK53:

:KK70: :KK70::KK70:

Kızlar ben bugünkü menümü yazayım, akşam editlerim:

Başlangıç 7.30
2 kuru kayısı
2 kuru erik

Sabah 9.30
1 kase zeytinyağlı pırasa

Ara 10.30
1 fincan Türk kahvesi

Öğlen 13.00
3 köfte, 2 parça pirzola
Yarım lavaş
Salata

Ara 14.30
1 fincan yeşil çay

Akşam 19.00
Davetliyiz-menüyü bilmiyorum-düzenleyeceğim.

Su: 2 lt

Spor:
5000 bin adım 75 p
200 ip 40 p

hoşgeldiniz aramıza. maalesef bizim listemizde hiç yer yok. liste dışı katılmak isterseniz aramıza gelebilirsiniz ama listeye girmek isterseniz diğer takımlara sorun isterseniz. sırada bekleyen arkadaşlarımız da var yer geç açılabilir :KK36:
Tşk cvp için 😫

Neden olmasın canım bugün biraz bozdum diyeti aksami hafif gecircem ama 🤗

Ne özürü canım ya kismette senide yenmek varmış :KK70::KK70:

Masallahimiz var 15 kişi kilolara savaş açtık cokluguz yeneriz kilolari💪

Kiizzz ben aslında seni kestirdiydim gözüme :cool:neyse haftaya kimseye söz verme:KK53::KK53:

Yok canım siz madamhd ile yapın istiyorsa ben öyle atladım :D Haftaya da olmadı senle ben oluruz.

Maalesef çok mızmız kucağımdan inmiyor. Şu listeyi yapana kadar yıktı ortalığı ağlamaktan. :KK43:
Hastayken öyle oluyorlar gerçekten.
wendy wendy sen benim rakibim ol kilomuz birebir aynı :KK66:

Gerçi sende yeni başladın çok gider senden bu hafta ama olsun ben kendime güveniyorum:cool:

Ayy çok mutlu oldum, gizlenmemişim bile hemen rakibem çıktı 😍
Pekala madamcım, benden çok gider mi bilmiyorum bakıcaz inşallah çok gitsin ama ben mideyi küçültene kadar napıcam bilmiyorum. Biraz zorlanıyorum ama gidecek inşallah.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Kutluyorum kilo veren arkadaşları 🎊👏🏻👏🏻👏🏻
Ben geçen hafta 62.3 bu hafta 62.2 100 gr vermişim buna da şükür.
Çünkü boyuma göre kilom normal aslında az az vermem normal geçen hafta aldığımla beraber toplam 700 gr vermiştim. Bu hafta uğraştım ama verememeyi göze aldım. Şimdi 100 gr eksi beni mutlu etti açıkcası. Sonuç olarak:
62.3-62.2=100 gr 🤗
Listeye benim kilom yanlış girilmiş Anka Anka 200 gr vermiş görünüyorum listede

:KK70: Mesajını görünce tahmin ettim aslında ama aslı yazınca bende sazan gibi atlamıyım dediydim :KK70: senden almam gereken bir rövanşım var zaten haftaya görüşelim biz 💪 :cool:

Hastayken öyle oluyorlar gerçekten.

Ayy çok mutlu oldum, gizlenmemişim bile hemen rakibem çıktı 😍
Pekala madamcım, benden çok gider mi bilmiyorum bakıcaz inşallah çok gitsin ama ben mideyi küçültene kadar napıcam bilmiyorum. Biraz zorlanıyorum ama gidecek inşallah.

Çok bişey yapmana gerek yok biraz dikkat etsen de ödem falan derken en az 1-1,5 kilo gider zaten merak etme:KK66:

:KK70: Mesajını görünce tahmin ettim aslında ama aslı yazınca bende sazan gibi atlamıyım dediydim :KK70: senden almam gereken bir rövanşım var zaten haftaya görüşelim biz 💪 :cool:

Çok bişey yapmana gerek yok biraz dikkat etsen de ödem falan derken en az 1-1,5 kilo gider zaten merak etme:KK66:

ay inşallah yaa, 7lere geçmek önceliğim şu anda.

Bugün birazcık bozdum :oops: ama hemen toparlamam lazım:skandal:

😱😱😱😱

Back
X