Selam kızlar nasılsınız ben baya yorgunum ..
Bugün sabah bi ev buldum . Taşınmayı düşünüyoruz da . Kiraya da 3 gün kaldı taşınmazsak bidahaki aya kalıyor bidahaki aya da bu ev kalmaz . Bulduğum ev tabi başka bi mahalle 5 yıldır oturduğum mahallede değil uzak . Tamamen farklı yer farklı ortam olacak .
Eve bayıldım ici filan çok güzel zorla en son 1600 den 1500 e indirdik ama biz anlaşamadık emlakcidan çıktık . 1500 den fazla veremeyiz dedik onlarda 1600 den aşağı olmaz dedi o an kbl etseler direk tutacaktık bizde öyle olunca kalktık . 10 dk sonra 1550 olsun diye aradi kabul etmedik aidatta var 120 filan . Tekrar 15 dk sonra aradi tmm 1500 olur diye . Annem oralardaydi sende fikir ver diye aldik annemide götürdük ordan annemlere gittik. Annem full cam ve yeri dağın başı deyip durdu . Babam zaten ayrı dünya yok para biriktirin tasarruf edin idare edin hiç taşınmayın diyor . Neyse sonuç olarak annem evi beğendi yeri beğenmedi . Yer şöyle bakkal evin slt katı . Kapicili. Firin pazar manav bakkal sağlık ocağı tüm olanaklar var sadece ulaşım bir tane o da biraz aşağısı kötü mahalle ama evin olduğu yer site ve deniz manzaralı . O kötü yerleri dolaşıyor ve benim şuan yaşadığım yer merkeze 10 dk yürüme mesafesinde o ev merkeze Dolmussuz gidilmez o da tam merkeze de gtmiyor. Spor salonuna filan ulaşım zor olucak . Bi de yokuş . Çam çok isinma zor olacak belli ama ici çok güzel yapılı ve deniz manzaralı orman manzaralı . 3+1 Mutfak açık mutfak ama yan taraf salon olarak kullanılıyor . Ebeveyn banyolu . Filan . Karar veremedik . Kafam ağrıdı kızlar ya . Smdi 2 güne kirayı verrsek bidahaki aya o ev kacar. Bilemedim mekan farklı mahallem çok Gzl ama burdada eski evlere 1500 istiyolar öyle ici yapılı manzaralı bi ev burda 1600 2000 arası . Ne ypicam sasirdim

link mi atsam buraya dedim yorum icin