• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Elifcig93 Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize:halay:

Mor Vampirella Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım :halay:

wendy wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum :halay:

mavimli mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam :halay:

Su perisi86 Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin :halay:

G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacak :halay: her lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma :-)

cemrenil cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum. :halay:

madamhd madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım :halay:

Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver :halay:

Sarayca Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize :halay:

@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana :halay:

suukaa suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin :halay:

Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek :KK70:

ada81 ada81 ve zeyneppk zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım :KK36:

B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9 :KK70:

Ellerine sağlık canım. İnşallah tutturabilirim bu hafta:dua:

@SuSKuNKuS seni hep okurken görüyorum. Sen de yazsana bizim kızlardan iyi takip ediyorsun 😍😍😍

Bende her girdiğimde görüyorum onu kesinlikle bizden iyi takip ediyor:KK70:

Gidiyorum artık mutfağıma yani izindekilerle beraber 21 kişiyiz kimse de demiyor ki otur kaptanım biz toplarız :KK12:

Benim mutfakta aldı başını gidiyor. Bugün de oruçluyum nasipse sahur yaptım şimdi mutfağı toplayacam ama önce senin mutfağa gireyim istersen:KK66:

Ben mutfağımı toplamaya gidiyorum kızlar. Aldı başını gidiyor 7-8 tane tencere var yıkanacak tabak çanak kaşığı saymıyorum bile. Aslında tam temizlik yarışmasına atılacak kıvamda belki katılırım bu pasaklılıkla :KK70: Su perisi86 Su perisi86 ya oturma odasının resmini çektim uzun süre kendine gelemedi mutfağı görse kesin gider :KK53:
Yok kaptanim ya napican 6 kisisiniz evde olur tabiki daginiklik allah kolaylık versin rabbim güç kuvvet versin sana❤
Su perisi86 Su perisi86 sen 8. Takımda kaptan yardımcısı görünüyorsun haberin var mı:))
Gel sende menülerden sorumlu bakan ol. Ertesi gün 12 ye kadar menü paylaşmayanı ve bunu alışkanlık haline getirene :sopa: verelim :))
Evet kaptan yardimciligim vardı olur bana uyar ankam 🥰

Günaydın kızlar
Kızımı babasiyla gitti anaokuluna yolcu ettim evi topluyup abdest alıp dua okuycagim olmuslerime

Anneannem rüyama girdi rahmetli hastaymış kan kusuyor benden su istedi verdim teyzeme ulaşamiyorum annen hasta gel demek için annem ve kardeşlerim geliyor anneanem üstü kan içinde ağlayarak uyandım

Bana çok düşkündü en büyük torunuydum teyzemin kizlarinin çocuklarını gördü bana hep derdiki seninkinide göreyim öyle öleyim derdi

Göremedi öldükten bi sene sonra hamile kaldım
Gune biraz buruk başladım 😔

Elifcig93 Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize:halay:

Mor Vampirella Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım :halay:

wendy wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum :halay:

mavimli mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam :halay:

Su perisi86 Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin :halay:

G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacak :halay: her lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma :-)

cemrenil cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum. :halay:

madamhd madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım :halay:

Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver :halay:

Sarayca Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize :halay:

@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana :halay:

suukaa suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin :halay:

Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek :KK70:

ada81 ada81 ve zeyneppk zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım :KK36:

B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9 :KK70:
Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi :( Sabah kalktım tartıda 65 :( Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın :D Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)

Kullanıcı Adı
6.12.2019​
7.12.2019​
8.12.2019​
9.12.2019​
10.12.2019​
11.12.2019​
12.12.2019​
2. Hafta
Anka Anka
0​
Mor Vampirella Mor Vampirella
90​
45​
135​
Elifcig93 Elifcig93
0​
mavimli mavimli
75​
75​
Su perisi86 Su perisi86 erisi86
246​
275​
521​
Z zeyas
105​
90​
120​
315​
B Baharyagmuru35
0​
G gunesli gunler
0​
@asliayet
75​
90​
165​
cemrenil cemrenil
115​
75​
190​
suukaa suukaa
45​
195​
240​
Sarayca Sarayca
0​
ada81 ada81
230​
230​
madamhd madamhd
145​
100​
100​
345​
zeyneppk zeyneppk
0​
wendy wendy
30​
30​
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
127​
127​

Kızlar 3 günlük spor puanlarımız bunlar. Puanı eksik olan varsa alıntılasın gireyim :) Hepinize etiket yapıyorum şimdi.

Tartının pilini eşinle gönder :D ben bi kere göndermiştim ama sonra dayanamadım koşa koşa gidip yeni pil aldım mazallah 1 kaç saat içinde 3-4 kilo gider de haberim olmaz falan :53:
😍🤣🤣🤣 bende dayanamadım tartıldım. Cuma günkü kiloma geri döndüm şükür. Şimdi sıra kilo vermekte.
Tahinli cennet hurması için yalancı bal kabağı tatlısı diyorlar benzemiyor mu 🤔
Evet canım çok benzedi. Benim ig da takip ettiğim birisi paylaşmış. Görünce bende yaptım. Tadı enfes oldu tavsiye ederim. Ve çok sağlıklı

Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi :( Sabah kalktım tartıda 65 :( Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın :D Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Ayni ben gibisin ya 😄 Hadi bakalim toparlaniyoruz cumaya kadar kacamak yok 👍
Sana da günaydin💖

Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi :KK43: Sabah kalktım tartıda 65 :KK43: Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın :KK70: Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Ay demre valla bende korkudan canım çok celsede yemiyorum aldırmadım daha hiç bunu duydum ya daha hiç ağzıma koymam☺bu arada benimde adım aslı😍

Back
X