• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

cumartesi menü:

sabah; 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin, süzme peynir ve bira labne.

öğle; ton balığı, biraz kereviz (ölçüleri diyetisyenin söylediği ölçüde)

ara: yarım elmalı tarçınlı yoğurt, nescafe (şekersiz sütlü)

ara; 2 yumurta (kızarmış) 1 dl tam bugday ekmek. (kriz anımdı sanki, kurtulamıyorum bu açlık anından, bunu buldum bi an kendime.)

akşam; mercimek çorba, kıyma kavurma.

pazar;

sabah (10); kızarmış peynir 3 adet, biraz peynir, 5 zeytin, 2 çatak helva (resmen savaştım kendimle, normalde 3 parçayı yerdim düşünün 1/6 falan yaptım.

ara; sobada köz ayva, 1 mandalina, 4-5 kestane.

öğle; fırın patates ve sebzeler (patatesi dikkat ettim ama porsiyonumu gözlemleyemedim :olamaz: )

biraz geçince fırın tavuk, salata. (16 olmaya gün kapandı.)

su'lar 1,5 lt şimdilik, artacak. spora vakit bulup yapamıyorum, küçük durmuyor, uyuyunca da bende uyuyorum :110:

Aynen ben de onu yazacaktım yuarda beceremedim :KK43: ödem suları yeşil çay banyosu falan yap artık. :kızgın:
:( Offf bir de hayalım bu hafta 62 görmekti. Neyse 2 kilo gider artık detoks metoks yakacağız bir şekilde. Herkesten özür dilerim bu kaçamağım için. Haftasonu arada beni dürtün yaaa :( Aptal kafam.

20191209_101016.webp kahvaltı tabağı yanında bir dilim ekmek bitki çayıyla beraber😉😉

87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağım :olamaz: ne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi 🤣🤣

soffty soffty hadi beraber toplanalım artık;) ben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim :5: sen de tut elimden :5:
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım ;)

soffty soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladı :( kucağımdan indirmeye korkuyorum:(

madamhd madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım 😂

cemrenil cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine :sampiyon:

Su perisi86 Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda:36:

Mor Vampirella Mor Vampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmış:olamaz: bu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm :D

Mor Vampirella Mor Vampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum 😂😂

Su perisi86 Su perisi86 Allah rahmet eylesin:( kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir :36:

G gunesli gunler Sarayca Sarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun 🤔

G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü :sinirli:

soffty soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.

suukaa suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman :5: G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta 😍😍😍

Su perisi86 Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan :D

Ya bak kızı emzirdim ne yesem diye mutfağı karıştırıyordum tam makarna yiyecektim ki vazgeçtim
Yemiyorum işte:) Bi bardak suyumu içip yatıcam.

Benim 50leri görmem gerek Ankacım beyimiz öyle istiyormuş:)
Vayyy tam zamanında yazmışım az daha 70 olacaktın sayemde yırttın 😂😂
Benim de görmem lazım 59,9 en azından görmek istiyorum hadi başlayalım yaza 50 lerde girelim 😍😍😍

87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağım :olamaz: ne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi 🤣🤣

soffty soffty hadi beraber toplanalım artık:KK66: ben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim :KK5: sen de tut elimden :KK5:
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım :KK66:

soffty soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladı :KK43: kucağımdan indirmeye korkuyorum:KK43:

madamhd madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım 😂

cemrenil cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine :sampiyon:

Su perisi86 Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda:KK36:

Mor Vampirella Mor Vampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmış:olamaz: bu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm :KK70:

Mor Vampirella Mor Vampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum 😂😂

Su perisi86 Su perisi86 Allah rahmet eylesin:KK43: kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir :KK36:

G gunesli gunler Sarayca Sarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun 🤔

G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü :sinirli:

soffty soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.

suukaa suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman :KK5: G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta 😍😍😍

Su perisi86 Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan :KK70:
İp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?
İncir ağacı dikmeyeceğim yaa :( Valla aç duracağım :D

İp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?
İncir ağacı dikmeyeceğim yaa :KK43: Valla aç duracağım :KK70:
Olmaz trambolin yapan bi arkadaşım iple 1000 zor atlıyorun trambolinli 5000 atlıyorum demişti. 15 tanesi mi 1 puan olsa acaba🤔

Hadi bakalım o zaman aç durma da cıss yeme yeter.

Back
X