• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar mutlu haftalar :KK25:

Cuma’ya az kaldı :KK48:
Kendim dahil tüm takımı menüler de dikkat etmeye çağırıyorum :KK19:

Geçen haftaki sonunculuğu telafi etmeliyiz unutmayalım:KK20:

bu hafta birinci olmalıyız :sampiyon:
Daha kaçamağım yok salı ister istemez olacak. Ama Çarşamba Perşembe maksimum dikkat edicem

Bu gün iyi değilim ya :KK43:
Geçen regl olmuş gibi kanamam geldi. İki gündür gelen giden yok kafama takıldı:KK43:
Baya da sinirliyim :KK43:
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 gr:KK43: regl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün:KK43:
Regl olmayınca şiş olursun canım çok normal.

Ben bu gün oruca niyetlendim. Regl beklediğimi unuttum gelmez inşallah iftara kadar. Bi kere ezan 20:15 gibi okunacaktı ben 20:00 de regl olmuştum hiç unutamıyorum o günü Temmuz sıcağıydı galiba :olamaz:
İkindi den sonra wc ye girme sakin ama senin leke gelmemismiydi

Leke gelmedi canım baya regl olmuş gibiydim ertesi gün kesildi bi daha gelmedi regl mi sayılıyorum yoksa 🙄
Evet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensizse başka şekilde anlaticam

Evet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensiz başka şekilde anlaticam
3 gün oldu zaten. Normalde dün olacaktım ama olmadı hala

Yaniii regl sayıliyon ama 3 günün sonunda olmazsan kaza edicektin
Cumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.

Cumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.
Hayır Perşembeyi cumaya bağlayan olacaktı yanlış oldu

inşallah canım.

sonuncu mu olduk :silah:
maalesef :olamaz:
Sağolun kızlar. Otururken bile yanında olayım istiyor. Çizgi film açıyorum sen izle ben hemen gelecem diyorum ayağa kalktığım anda ağlayarak peşimden koşuyor. Mutfakta iş yapmamı hiiiçç istemiyor zaten. Sabır çekip duruyorum bugünlerde geçecek inşallah.
een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun
Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük 😢😢
rabbim yanılmışız sözlerini durdursun annesine babasına şifalar versin inşallah :(
Günaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
dun sabah ve öğleden sonra öğün yaptım sadece

aksam yemegini yemesek bu hafta takimca
bu hafta bi derece alalım ya....
Tamam yılbaşı var ama hafif yiyin tadımlık

ertesi gün çarşamba perşembe detoks akşam yemeği yenmezse artı gelmez kimse
hele geçen hafta sabit arti gelenler daha fazla dikkatli olsunlar

ama eksi görelim hepimiz cuma günü
sizlerde katiliyormusunuz kizlar😎😎
aynen katılıyorum güzel sonuç almalıyız birbirimizin motivasyonu için takımı bi kaldırmamız lazım kızlar :cool:
Ya yapmayın etmeyin. Bizim daha 2 yaş sendromu bitmedi. Bide 3 mü var? 😱😱😱
Ay canumsın benim :KK51:
Valla her sayıyla var sendrom :KK70:

Merhaba kızlar bugun evlilik yıldönümümüz. İçim buruk biraz 2 ay önce 65 'lerde olurum diye hayal kuruyordum şimdi 80 lerdeyim:olamaz: eşimle yasadıgım sorunlar yüzünden bu haldeyim. İlk defa kıtlamicam. 7. Yılımız oluyor.
inşallah bu yıl yeni bir başlangıç olur sizin için bundan sonra mutlulukla devam edersiniz :36:

Evet bıde o var 3 cocukla gunu zor kapatıyorum spor yapacak dermanım kalmıyor kendımı yataga atıyorum 🙁😒

Hamılelık degılse stres yapma kılo muhım degıl 😂

Ilk evlendıgımde cok fazla yerdık abur cubur sonra cocuklarım olunca baktım zararlı hemde cok kılo aldım bıraktık sımdı hıc evımıze gırmıyor cok sukur. Evde yaparım her zaman

Barbunyayı da hıc yapmam nasıl bısey oluyor kur fasulyeye benzıyor sanırım demı 🙄
Kurusu da var evet. Ben buzluğa koymuştum içini ayıklayıp. Ben seviyorum kurusu gibi pişiriyorum. Bol soğan küp küp havuç ve patates barbunya kavurup az salça pişiriyorum. Pişince tabaklara koyduktan sonra üzerine maydanoz yakışıyor. Pilakisi yani.

Kurusu da var evet. Ben buzluğa koymuştum içini ayıklayıp. Ben seviyorum kurusu gibi pişiriyorum. Bol soğan küp küp havuç ve patates barbunya kavurup az salça pişiriyorum. Pişince tabaklara koyduktan sonra üzerine maydanoz yakışıyor. Pilakisi yani.
Ben de çok severim. Yazdan 30 kilo koydum sadece haşlayıp yiyebilirim 🤭

Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük 😢😢
Allah şifa versin korktuklarından emin etsin inşallah. 🤲🏻

Back
X