• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen G gunesli gunler in dediği gibi yazdıklarımızı dikkate almadığın için yazmadım ben de. Diyetisyene danış diyoruz yapmıyorsun. Bizim de kapasitemiz belli napabiliriz ki burdan 🤷‍♀️ Herkes bişeyler yapmaya çalışıyor burda deneme yanılma yoluyla bize iyi gelen kötü gelen şeyleri topluyoruz. Spor bi yere kadar Zate diyetisyenler %70 beslenme %30 spor diyor.
Bir de yağ kas olayı var belki vücudun artık kas yapıyor tartıya yansımıyor.

Aslında tekrar diyete başlayamıyorum ondan oluyo herşey .. ama beni göRenler hiç 71 72 görünmüyorsun diyorlar . Tabi düzgün oldu fizik ama fazlalıklar var bi 5 6 kilo sadeece . Diyete tekrar girebilsem hepsi olacak .

Sen istediğin kadar spor yap yiyeceğin 1 kare çikolata senin yağ yakımını durduruyor. Spordan 1 saat öncesinde yiyebilirsin ama spordan sonra olmuyor maalesef:KK43:
Evet istersen aç gez o bir dilim mahvediyor her şeyi. Ama 3 yumurta ye otur yağa kır o kadar etkilemiyor :D

Anka Anka Kaptanım yüksek müsaadenle ben izne ayrılmaya kesinlikle karar vermiş bulunuyorum, sen de izin verirsen bu haftadan itibaren Ocak sonuna kadar izin istiyorum.
Tamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))

Aslında tekrar diyete başlayamıyorum ondan oluyo herşey .. ama beni göRenler hiç 71 72 görünmüyorsun diyorlar . Tabi düzgün oldu fizik ama fazlalıklar var bi 5 6 kilo sadeece . Diyete tekrar girebilsem hepsi olacak .
Görenler bana da aynisinı diyor:D sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli 👍🏻

Tamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))

Görenler bana da aynisinı diyor:KK70: sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli 👍🏻
Yok canım görevlerden çıkmıyorum sadece bir süre Cuma tartılmak istemiyorum :D Yoksa buradayım yine menü yazacağım.

Back
X