- 20 Mayıs 2023
- 116
- 5
- 13
- 24
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
-
Peki bu konuyu anneme söylemeli miyimKardeşinizle daha çok ilgilenip anlamaya çalışın. Yargılayıcı suçlayıcı değil onun yanında olduğunuzu belirten şekilde davranırsanız en azından uzaklaştırmamış olursunuzz. Ergenler çok fazla inat çalıştırır. Sonra bu tavırları inada binebilirx
Psikologla gorusmeden adım atmayın cinsel yonelimide tetiklersiniz. Cinsel yonelimi internetten saçma sapan uygulamalardan öğrendikleri icin cool zannediyorlar.( Gerçekten öyle olanlardan bahsetmiyorum) onlar kadar şanslı olacaklarını dusunuyorlar çünkü arka yüzü bilmiyorlar. Ailenizle konuşun ve psikologshz hareket etmeyin.12 Yaşındaki kardeşim çok uzun zamandır k-pop fanı . Snapchatten sanal sevgilisi var ve bu bir kız yani hemcinsi . Bunun içinde müstehcen konuşmalar da yer alıyor. Daha önce defalarca annem yakaladı uyardı telefon alındı verilmedi şimdi tekrar konuşuyor . Telefonu almak istediğimizde de krizlere giriyor . Kendini biseksuel olarak gördüğünü sınıf arkadaşlarına söylemiş. Bunun ona zarar verdiğini düşünüyorum hayatının merkezine o kızı almış aynı zamanda bize karşı zaman zaman saygısız ve iletişim kurmuyor ama kötü bı çocuk da değil. Ben bu durumu anneme bahsetmeli miyim . Çünkü annemin haberi yok olsa direk telefonu alır . Ne yapmalıyım? Ne yapardiniz?
Cocuk istismarina girebilir, kac yasinda oldugunu biliyor musunuz?Gerçek
12 yaşında ergenlik çağı başladı demekki. Bu süreçte okulun çevresi çok önemlidir kimle arkadaş edindiğine. Ve annenle başbaşa konuşun gerekirse ergen çocuk psikolog randevusu alın. Zor süreç olacaktır inşallah bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız12 Yaşındaki kardeşim çok uzun zamandır k-pop fanı . Snapchatten sanal sevgilisi var ve bu bir kız yani hemcinsi . Bunun içinde müstehcen konuşmalar da yer alıyor. Daha önce defalarca annem yakaladı uyardı telefon alındı verilmedi şimdi tekrar konuşuyor . Telefonu almak istediğimizde de krizlere giriyor . Kendini biseksuel olarak gördüğünü sınıf arkadaşlarına söylemiş. Bunun ona zarar verdiğini düşünüyorum hayatının merkezine o kızı almış aynı zamanda bize karşı zaman zaman saygısız ve iletişim kurmuyor ama kötü bı çocuk da değil. Ben bu durumu anneme bahsetmeli miyim . Çünkü annemin haberi yok olsa direk telefonu alır . Ne yapmalıyım? Ne yapardiniz?
Uzman bir pedagog desteği almalısınız kendi başınıza ne yapsanız ters tepecek ve ilerisi için travma sebebi olacak çünkü.12 Yaşındaki kardeşim çok uzun zamandır k-pop fanı . Snapchatten sanal sevgilisi var ve bu bir kız yani hemcinsi . Bunun içinde müstehcen konuşmalar da yer alıyor. Daha önce defalarca annem yakaladı uyardı telefon alındı verilmedi şimdi tekrar konuşuyor . Telefonu almak istediğimizde de krizlere giriyor . Kendini biseksuel olarak gördüğünü sınıf arkadaşlarına söylemiş. Bunun ona zarar verdiğini düşünüyorum hayatının merkezine o kızı almış aynı zamanda bize karşı zaman zaman saygısız ve iletişim kurmuyor ama kötü bı çocuk da değil. Ben bu durumu anneme bahsetmeli miyim . Çünkü annemin haberi yok olsa direk telefonu alır . Ne yapmalıyım? Ne yapardiniz?
O telefonu elinden ve psikytarik destek alsin liseye başlayana kadar telefon vermeyin 12 yaşındaki çocuk ne anlar cinsellikten biseksüellikten12 Yaşındaki kardeşim çok uzun zamandır k-pop fanı . Snapchatten sanal sevgilisi var ve bu bir kız yani hemcinsi . Bunun içinde müstehcen konuşmalar da yer alıyor. Daha önce defalarca annem yakaladı uyardı telefon alındı verilmedi şimdi tekrar konuşuyor . Telefonu almak istediğimizde de krizlere giriyor . Kendini biseksuel olarak gördüğünü sınıf arkadaşlarına söylemiş. Bunun ona zarar verdiğini düşünüyorum hayatının merkezine o kızı almış aynı zamanda bize karşı zaman zaman saygısız ve iletişim kurmuyor ama kötü bı çocuk da değil. Ben bu durumu anneme bahsetmeli miyim . Çünkü annemin haberi yok olsa direk telefonu alır . Ne yapmalıyım? Ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?