- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Hakkaten ya 12 yıl önce ilanı aşk etti diye ömrü billahi kimseye bakmayacak zaarNe alakası var adam olmakla hanımefendi ?
Yok sevmek ömür boyu falan çok arabesk şeyler.Ölene kadar sizi mi sevseydi ki siz başkasıyla birlikteydiniz hatırlatırım.Siz insansınız da o oyuncak mı ?
Duygularınız incindiği için mantıklı düşünmüyorsunuz şu anda.Ama adamın hiçbir suçu yok.Yaş mevzusu da onların arasında,ama eşinizle 9 yaş varken ''nasıl 11 yaş olabilir ya'' demeniz de bir garip.
23 yaşındaki o kızın para avcısı kezban oldugunu nerden anladınız ?
Değerli düşüncelerini ifade eden tüm üyelere teşekkür ederim. Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana karşı hiç bir saygısızlığı yok, onunla dost mu olmalıyım yoksa bir daha tamamen görüşmemeli miyim ? 23 yaşındaki kız olayı bana mide bulandırıcı geliyor.Kendisi 34 yaşında 11 yaş var. Tamam ben de eski eşimle 23 yaşında evlendim ama bizim aramızda 9 yaş vardı ve kötü bitti. Bunların arasında 11 yaş var. O bana ilk ilanı aşk ettiğinde o 22 yaşındaydı ben 19 yaşındaydım o kız da 11 yaşındaydı . Hayat garip .
Şöyle bir durum var, bana karşı önce ilanı aşk edip sonra reddetmek nedir ? Eğer gerçek bir aşk olsaydı ömür boyu sürmez miydi ? Adam değilmiş adam, önemli olan adam olmak .
Hiç üstüme alınmıyorum, eğer parasever bir kezban olsaydım, boşanırken tazminat ve nafaka talep ederdimBurda benim parasever kezban olduğumu nerden anladınız yazmanız gerekmiyor muydu?
Onu reddettiğimde 18-19 yaşlarındaydım. Çok genç ve cahildim ama şimdi 31 yaşında olgun biriyim. O zaman vermiş oldugum kararlar sağlıklı değildi . Ben kötü bir şey yapmadım. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, ona göre yorum yapalım lütfen
Önerilerin çok güzel canım ama yüzünü okşayınca sert bir tepki vermesinden çekiniyorum. Kurabiye fikri güzelAblacım size açıklamasını yazdım önceki mesajımda bunun nasıl bir psikoloji olduğunu
Size göre durum gayet basit, o zaman cahildim reddettim diyip geçersiniz. İyi güzel de, o adamın hayatında o iş hiç bu kadar basit değil. Adamın hayatından, gençliğinin en güzel zamanlarından yıllar acıyla ıstırapla ziyan olmuş. Siz bunun nasıl bir ızdırap nasıl bir yıkım olduğunu bilmiyorsunuz. İnsanın içinde acıdan, kederden, umutsuzluktan, çaresizlikten bir şeyler ölüyor.
O adam sizi hala seviyordur. Yüzünüze de senden başkayı kimseyi sevmedim demiş. Doğrudur, insan hayatta 1 kez aşık oluyor bence o da olursa. Bu adamın size aşkı özlemi bitmez, net söyleyeyim. Bu tip büyük aşklar kara toprakta biter. Lakin adamın şu anda sizin için düşündüğü şey oh olsun, benim hayatımı mahvetti kendininki de mahvolsun şeklinde şeyler.
Aşka sevgiye değecek, karşılık verecek bir insan değilsiniz bence. Ama bu sefer adam olucam derseniz, çok istiyorsanız yanaşın adama. Ben adamın sizi sevmediğini düşünmüyorum. Yavaştan, açıkça bir şeyler demeden yaklaşın. Adamın duyguları depreşir, beriki kızı da sallar. Misal, yarın öğlende işyerine ziyarete gidin ama kısa tutun sadece kendinizi göstermeye. Sevdiğini bildiğiniz bir yiyecek varsa çikolata, kurabiye vb götürün verin bunu sevdiğin aklımda kalmış eski günlerdeki gibi diyin. Her gün bahane bulun bir şeyler uydurun gidin görün 10dk 15dk yüzüne, gözlerine bakın kalkın. Yalnızken yüzünü okşayın, keşke bunu 10 yıl önce yapsaydım diyin. Konuşarak bu iş olmaz, adamın duygusal tarafına hitap edin. Daha ne yazayım bunca akıl verdim mantıklı takılmayın duygusal yaklaşın dedim gerisi size kalmış :)
Ablacım size açıklamasını yazdım önceki mesajımda bunun nasıl bir psikoloji olduğunu
Size göre durum gayet basit, o zaman cahildim reddettim diyip geçersiniz. İyi güzel de, o adamın hayatında o iş hiç bu kadar basit değil. Adamın hayatından, gençliğinin en güzel zamanlarından yıllar acıyla ıstırapla ziyan olmuş. Siz bunun nasıl bir ızdırap nasıl bir yıkım olduğunu bilmiyorsunuz. İnsanın içinde acıdan, kederden, umutsuzluktan, çaresizlikten bir şeyler ölüyor.
O adam sizi hala seviyordur. Yüzünüze de senden başkayı kimseyi sevmedim demiş. Doğrudur, insan hayatta 1 kez aşık oluyor bence o da olursa. Bu adamın size aşkı özlemi bitmez, net söyleyeyim. Bu tip büyük aşklar kara toprakta biter. Lakin adamın şu anda sizin için düşündüğü şey oh olsun, benim hayatımı mahvetti kendininki de mahvolsun şeklinde şeyler.
Aşka sevgiye değecek, karşılık verecek bir insan değilsiniz bence. Ama bu sefer adam olucam derseniz, çok istiyorsanız yanaşın adama. Ben adamın sizi sevmediğini düşünmüyorum. Yavaştan, açıkça bir şeyler demeden yaklaşın. Adamın duyguları depreşir, beriki kızı da sallar. Misal, yarın öğlende işyerine ziyarete gidin ama kısa tutun sadece kendinizi göstermeye. Sevdiğini bildiğiniz bir yiyecek varsa çikolata, kurabiye vb götürün verin bunu sevdiğin aklımda kalmış eski günlerdeki gibi diyin. Her gün bahane bulun bir şeyler uydurun gidin görün 10dk 15dk yüzüne, gözlerine bakın kalkın. Yalnızken yüzünü okşayın, keşke bunu 10 yıl önce yapsaydım diyin. Konuşarak bu iş olmaz, adamın duygusal tarafına hitap edin. Daha ne yazayım bunca akıl verdim mantıklı takılmayın duygusal yaklaşın dedim gerisi size kalmış :) Tutarsa tutar, tutmazsa da üzülmicekseniz bu işe girin derim.
Önerilerin çok güzel canım ama yüzünü okşayınca sert bir tepki vermesinden çekiniyorum. Kurabiye fikri güzel
Hissetmiştim diğer kızı sevmediğiniYalnız gerçekten adam reddederken bile seni sevmiyorum nerden çıkardın hala sana aşık olduğumu!
ben başkasını seviyorum onla evlenicem filan dememiş.. sadece artık olmaz işte zamanında kabul etseydin
çocuklarımız şunumuz bunumuz olurdu diye adam sayarken kurduğu hayallerin hala canını nasıl
yaktığı belli.. konuşmanın içeriğinden ben diğer kızı sevmediğini düşünüyorum..
Söylediklerinin derininde adamın kırgınlığı acısı saklı aslında..
şimdi birdenbire kuru kuruya gelen bir teklifle tüm gururu, kırılan kalbi birdenbire tamir olup da evet hala sana aşığım hep bu günü bekledim hadi beraber olalım diyemez..
Zaten Behlülede benziyor. Renkli gozlu kumralAblacım bak sen geçmişe oynicaksın
Sert tepki verirse de duygusala bağlayın, misal "Seni ben mi öldürdüm" tarzı bir şey diceksiniz mesela. Ne olursa olsun duygusala bağlayın hep gözlerine bakın hep, gözlerinizi gözlerinden hiç ayırmayın.
Size tavsiyem oturun Aşk-ı Memnu izleyin. Ordaki Behlül ün repliklerine bakın. Namıssız ne diceğini çok iyi biliyor :)
Hissetmiştim diğer kızı sevmediğiniHislerimde tek değilmisim. Bir daha mı sansımı deneyeyim sizce ?
Zaten Behlülede benziyor. Renkli gozlu kumral
Hissetmiştim diğer kızı sevmediğiniHislerimde tek değilmisim. Bir daha mı sansımı deneyeyim sizce ?
Basak erkegi icin herkes cok zor diyor, zor olacak ama deneyecegim canımYürü gitsin bence adam açıkça seviyorum demiş daha ne desin. Lakin kırılan kalbi onarmak zordur öyle diyeyim.
Valla aynen yazdığın gibi dediyse bence sevmiyor. Yani o kızı sevse bilemiyorum ne hayaller kurmuştum modunda konuşmadan direkt sevgilisi aklına gelip başkasını seviyorum artık ben filan demesi gerekti..
ama onun konuşmasının temeli sana öfkesine, kırgınlığına, kırılmışlığına dayanıyor..
kaybedilen yıllar, yaşadıkları hala acı veriyor belli ki..
Şansını denemek konusunda @MissCherryBlossom güzel şeyler yazmış ama hala seni
sevsede onun da yazdığı gibi kolay olmayacak emek vermen gerek..
Hala seni seviyorsa bence diğer kıza da yazık yani evlenmek için evlenmesin kimse ya.
Basak erkeği cok zor diyor herkes, ben yinede sansımı deneyecegim canımValla aynen yazdığın gibi dediyse bence sevmiyor. Yani o kızı sevse bilemiyorum ne hayaller kurmuştum modunda konuşmadan direkt sevgilisi aklına gelip başkasını seviyorum artık ben filan demesi gerekti..
ama onun konuşmasının temeli sana öfkesine, kırgınlığına, kırılmışlığına dayanıyor..
kaybedilen yıllar, yaşadıkları hala acı veriyor belli ki..
Şansını denemek konusunda @MissCherryBlossom güzel şeyler yazmış ama hala seni
sevsede onun da yazdığı gibi kolay olmayacak emek vermen gerek..
Hala seni seviyorsa bence diğer kıza da yazık yani evlenmek için evlenmesin kimse ya.
Yani bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum ama :) konu sahibesinin çok çok çabalaması gerekiyor. Adamdan hiçbir ışık görmese de yılmadan çabalayıp kendini affettirmesi gerekiyor. Sürekli ilgi gösyermeli, adam defol git dese bile vazgeçmemeli. Bu iş ancak öyle olur.
Basak erkeği cok zor diyor herkes, ben yinede sansımı deneyecegim canım
Biz öğrenciyken 12 sene once bir kitap bulmam gerekiyordu, ben bir türü bulamamıstım. O da o zaman ağır gripti, bana o bulamadıgım kitabı alıp getirmisti, parasını vermistim kabul etmemisti.Sen derslerine calıs anneni babanı uzme yeter demisti . Eskiden hareketleri boyleydi bana simdi ise yine basım sıkıssa yardımıma kosar diye düşünüyorum canım .Öyle.. Kırılan kalp gurur kolay onarılmaz. :)
Burcu murcu bırak adamın bakışlarından hareketlerinden sana karşı ne anlıyorsun?
Dediğimiz gibi hala aşıksa da adam senden sevgi özveri ilgi alaka bekler zor olması burcunda dolayı
değil geçmişinizden kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?