- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
- 113
Biz öğrenciyken 12 sene once bir kitap bulmam gerekiyordu, ben bir türü bulamamıstım. O da o zaman ağır gripti, bana o bulamadıgım kitabı alıp getirmisti, parasını vermistim kabul etmemisti.Sen derslerine calıs anneni babanı uzme yeter demisti . Eskiden hareketleri boyleydi bana simdi ise yine basım sıkıssa yardımıma kosar diye düşünüyorum canım .
2 senedir endiselerim vardı çünkü , ya reddederse diye , etti zatenBence konu sahibi daha fazla yaklasmasin bu adama.
Koskoca 2 sene isteseydi zaten iki taraf da adım atardi.
Simdi degisen nedir ki boşa giden 2 sene..
Ben konu sahibinin de bu adami sevdigini dusunmuyorum oyle bir sevgi durumu ne metinde ne alt metinde gözükmüyor.
Adam da bunu hissedip uzak duruyor olabilir.
Çok durgun çok sessiz ama bana bakarken bazen gülümsüyorBu adamı gerçekten seviyorsan eğer bu işe giriş ama çok sevmiş seni bu yazdıklarına bakılırsa..
Onun dışında benim bahsettiğim şimdi yine bakışlarında sana olan aşkı sevgiyi görebiliyor musun?
Yani çok belli etmek istemiyordur belki ama anlar insan o açıdan dedim..
Gerçi adam daha hala reddederken bile sen benim için başkasın demiş..
Hala bişey hissetmese bitti gitti geçti artık o günler demesi gerekti..
Tekrar içindeki o aşkı sevgiyi canlandır adamın öyle gel beraber olalım demeyle olmaz kendini affettir.
Eskidende mantıklıydıBasak erkegi=mantık erkeği
Bugün iş yerine gittim. Yanda cafe vardı oraya geçtik. "benim hislerim sana karşı çok yoğun "dedim, "10 küsür sene önceki ben değilim artık" dedim "daha olgunum daha sağlıklı kararlar alıyorum "dedim, "senin gibi kimse beni sevmedi " dedim , "eğer sen de istersen seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum" dedim. Sonra sordum gerçekten 23 yaşındaki o kızı seviyor musun diye ?
Cevabı şöyle oldu; Şu an yaptığın çok yanlış, 23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım. Bana yakışmaz, sen bir zamanlar hayatımda cok onemli bir parçaya sahiptin ama ben sensizliğe alıştım, seninle ilgili uzun zamandır hayal kurmuyorum. Hayal kurmamaya alıştım. X i ( o kızı yani ) gerçekten seviyorum, masum ve olgun düşüncelere sahip. Bu pazar ailemle tanıştıracağım. Benimle ilgili hislerini lütfen bastırmaya çalış, gerekirse uzman desteği al. Sen beni reddedip eski kocana gittiğin an, eski beni öldürdün dedi . Boşver dedi ve gülümsedi . .
Bu pazar da benim doğum günüm, 12 kasımda o kızı ailesiyle tanıştıracakmış. Onun o kız için kullandığı masum kelimesi canımı cok yaktı . Ben masum değil miyim yani ? Galiba unutmam gerek.
Son gelişmeyi yorumlar mısın canımBu adamı gerçekten seviyorsan eğer bu işe giriş ama çok sevmiş seni bu yazdıklarına bakılırsa..
Onun dışında benim bahsettiğim şimdi yine bakışlarında sana olan aşkı sevgiyi görebiliyor musun?
Yani çok belli etmek istemiyordur belki ama anlar insan o açıdan dedim..
Gerçi adam daha hala reddederken bile sen benim için başkasın demiş..
Hala bişey hissetmese bitti gitti geçti artık o günler demesi gerekti..
Tekrar içindeki o aşkı sevgiyi canlandır adamın öyle gel beraber olalım demeyle olmaz kendini affettir.
Son gelişmeyi yorumlar mısın canım, yine reddettiYürü gitsin bence adam açıkça seviyorum demiş daha ne desin. Lakin kırılan kalbi onarmak zordur öyle diyeyim.
Son gelişmeyi yorumlar mısın canım, yine reddetti
Ya bence rahat bıraksın adamı. İstemiyor işte. Öbür kızı da seviyorum demiş. Bi yandan adam gibi konuşuyor onu üzemem diye ama öbür yandan konu sahibiyle neden hala görüşüyor hayatında biri varken anlamadım. İki türlü de bulaşmasın bence.Iyi de ablacim, sana ne dedim...gidip acik acik konusmicaksin dedim. Yavas yavas adamin aklina kendini sokcaksin dedim :) Acikca bir sey demeden flort etcektin o kadar. Yavas yavas taktikli gitcektin. Simdi isleri biraz berbat etmissin sanki .
Ya bence rahat bıraksın adamı. İstemiyor işte. Öbür kızı da seviyorum demiş. Bi yandan adam gibi konuşuyor onu üzemem diye ama öbür yandan konu sahibiyle neden hala görüşüyor hayatında biri varken anlamadım. İki türlü de bulaşmasın bence.
Ben de son mesajdan sonra öyle düşündüm. O da bi garip, değişik bi tip. Konu sahibi uzak dursun bence.Bu saatten onra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olut.
Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.
Bu saatten onra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olut.
Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.
Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım.
Bugün iş yerine gittim. Yanda cafe vardı oraya geçtik. "benim hislerim sana karşı çok yoğun "dedim, "10 küsür sene önceki ben değilim artık" dedim "daha olgunum daha sağlıklı kararlar alıyorum "dedim, "senin gibi kimse beni sevmedi " dedim , "eğer sen de istersen seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum" dedim. Sonra sordum gerçekten 23 yaşındaki o kızı seviyor musun diye ?
Cevabı şöyle oldu; Şu an yaptığın çok yanlış, 23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım. Bana yakışmaz, sen bir zamanlar hayatımda cok onemli bir parçaya sahiptin ama ben sensizliğe alıştım, seninle ilgili uzun zamandır hayal kurmuyorum. Hayal kurmamaya alıştım. X i ( o kızı yani ) gerçekten seviyorum, masum ve olgun düşüncelere sahip. Bu pazar ailemle tanıştıracağım. Benimle ilgili hislerini lütfen bastırmaya çalış, gerekirse uzman desteği al. Sen beni reddedip eski kocana gittiğin an, eski beni öldürdün dedi . Boşver dedi ve gülümsedi . .
Bu pazar da benim doğum günüm, 12 kasımda o kızı ailesiyle tanıştıracakmış. Onun o kız için kullandığı masum kelimesi canımı cok yaktı . Ben masum değil miyim yani ? Galiba unutmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?