- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
- 113
Bu saatten sonra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olur.
Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.
Adamın sevgilisi varken neden peşine düşüyorsunuz? Hafif kadınlık degil mi bu?
Yani 4 gun sonra evlenecegi kizi ailesiyle tanistirmaya gidecekken, baska bir kadina seviyorum, sevdim, aklimdan cikmadin vb demek hafif erkeklik degil mi?
Hafif kadin deniyor toplumca da, erkeklerin %99u hafif hem de tuy kadar!! Hicbir sadakat hissetmeden, vicdan yapmadan sozlu haliyle baska biriyle bulusup seviyorum diyecek kadar hafif!
Duramadım canım yerimde, haklısınIyi de ablacim, sana ne dedim...gidip acik acik konusmicaksin dedim. Yavas yavas adamin aklina kendini sokcaksin dedim :) Acikca bir sey demeden flort etcektin o kadar. Yavas yavas taktikli gitcektin. Simdi isleri biraz berbat etmissin sanki .
Duramadım canım yerimde, haklısın
Kullanırdım lafına girmeden önce şöyle dedi ; Burası Türkiye , buradaki toplum malum , erkeklerin düşünce sistemi belli , realist olmak gerekirse diyip lafa girdi . Aslında öyle dul vs. ayrımı yapacak biri değil. Gerçekten çok iyi kalpli . Eminim bundan canım .Bu saatten sonra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olur.
Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.
Realist gözle bakıyor, toplumumuz malum canım . Oyle biri değil, eminim canımBunca taktik verdim, vallahi hepsi bosa gitti bak
Lakin bence hic uzulme , ben bu adami hic hic hic begenmedim. Masumiyet demis, istesem senden yararlanirdim demis...yani bosanmis kadinlara kotu gozle bakan zihniyette. Acikcasi ben kadinlara bu sekilde mal gozuyle bakan erkeklerden fersah fersah kaciyorum. Adamin sartlari uygun oldugu icin sana uygun bir aday olarak gelmis ama adam igrenc bir sekilde konusmus. Ben olsam sogurdum.
Aklindan gecirmesi bile igrenc ama.Sana gecmiste belki saf duygularla asik olan biri o.Sana ne amacla diyor bunu.Aman iyilik etmis.Kullanırdım lafına girmeden önce şöyle dedi ; Burası Türkiye , buradaki toplum malum , erkeklerin düşünce sistemi belli , realist olmak gerekirse diyip lafa girdi . Aslında öyle dul vs. ayrımı yapacak biri değil. Gerçekten çok iyi kalpli . Eminim bundan canım .
Derin duygular hissettiğine eminim, bu adam 20 lerin başındayken ağır grip haliyle bana kitap arıyordu, buz gibi havada . Derin duygular hissetmese kılını kıpırdatmazdı. 20 lerin başında çok heyecanlı bir tipken , şimdi çok sakin vurdumduymaz bir tip olmuş sankiYa o koprunun altindan cok sular akmis.Ayrica erkekler bence soyleseler bile derin duygulari cok hissetmezler .Hele zaman gecince puff yani.20li yastaki erkek romantik dusunebilir. ama 30lular artik anasinin gozu olmustur.O da degismis yasiyla.Cikar nerdeyse orda olurlar.Simdi diyorki 20li bekar kiz varken o da kimmis.Bu konustuklari onu gosteriyor.Ki bunu gormek beni de sinir etti
Tahmin ediyordum zaten boyle dusunecegini.Bosuna konustun ikinci kez
Hem de egosunu kabarttin.Kendi bilir artik
O laflarini mana edip gorusme artik bence.
Anasinin gozu olmus iste yasla birlikte degismis.O koprunun altindan cok sular akmis kabul et.Suan onda derin duygu falan olmaz.Zaman ve yas girmis araya.Zaman insani degistirir.Derin duygular hissettiğine eminim, bu adam 20 lerin başındayken ağır grip haliyle bana kitap arıyordu, buz gibi havada . Derin duygular hissetmese kılını kıpırdatmazdı. 20 lerin başında çok heyecanlı bir tipken , şimdi çok sakin vurdumduymaz bir tip olmuş sanki
O anlamda demek istemedi canım, burası Türkiye, buradaki erkeklerin düşünce sistemi malum şeklinde konuya girerek söyledi o kullanmak lafını. Kız inşallah terk eder bunu ama sanmıyorum terk edeceğini, çoğu kadının hayalindeki bir tipAynen.. Bende öyle düşündüm. Konu sahibinin sandığı kadar iyi bir adam değil bence de..
Demiş ya adam ben artık eski ben değilim filan diye karakteri de kötü yönde değişmiş ya da hep böyleydi
de konu sahibi bilmiyordu.. Lafa bak ya.. dul ya kadın nasılsa teklifini kabul ederdim senle birlikte olurdum sonra da terkederdim demeye getirmiş gibi bir anlam çıkıyor.
Konu sahibi arkadaş şu laftan sonra senin de soğuman lazım bence bu adamdan..
Kaldı ki diğer kıza da haksızlık yaptığını düşündüğüm için de ayrıca iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
İnşallah o kız da terkeder bunu.. arkasından adamın bunları konuştuğunu duysa ne düşünürdü acaba?
10 küsür sene önce kabul etseydim teklifini, sence yine duygusu zamanla azalır mıydı canımAnasinin gozu olmus iste yasla birlikte degismis.O koprunun altindan cok sular akmis kabul et.Suan onda derin duygu falan olmaz.Zaman ve yas girmis araya.Zaman insani degistirir.
Çok güzel yorumladınız. Tebrik ederim sizi . 12 sene önceye bakıyorum . Simdi asık oldugum kısı, sürekli ders calısan part time calısan biriydi. Onunla gorusmelerimiz cok kuru geciyordu. 22 yasındaydı o zaman. Eski esim ise isini gücünü kurmustu, benden 9 yas buyuktu, arabayla ankaraya kadar gelirdi istanbuldan, bazen beni arabayla istanbula goturur, eğlence mekanlarında eğlenirdik, gencliğimi doya doya yasadım. 18-19 yaşlarındayken tercihim bu yöndeydi ama şimdi gercek sevgi ilgi aile hayatı istiyorum. Asık oldugum biriyle tekrar.Ben şunu anlamadım, zamanında sevmemiş reddetmiş diye konu sahibi kötü olmuyor bence.
Yaş farkı, yaşanılan girilen ortamlardan alınan tecrübeler insanı zamanla daha farklı, doğru düşüncelere, duygulara götürüyor.
Sevemediyse sevemedi zorla sevemezdi ya.
Hani umut verip kullanıp yok istemiyorum dediyseniz ayrı ama sırf o seviyor üzülmesin diye birlikte olamazdınız yani.
Ayrıca bence orada size masum değilsiniz dememiş, o kızın sevdiği bir özelliğini belirtmiş gibi geldi bana. İstesem seni kullanırdım lafı da çok gereksiz ve itici geldi ama neyse.
Şuan görüştüğü biri varsa çekilmelisiniz, onun da böyle konuşmaması lazım sizinle ama duyguları bitmiş değil gibi. Yaş farkı da iğrenç değil ayrıca, eskisi gibi sevmediği istemediği için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.
Ve o kadar kırılmış, o acıya üzüntüye katlanıp bu duruma alışmış insan aynı şeylerin olma ihtimalinden elbette kaçar, çok normal, bir şeyler sönmüş artık. Biriyle görüşüyorken zorlayın diyemiyorum açıkçası bu hoş olmaz ama hayatında biri olmadığı zaman size yönelmesi için onu kendinize inandırmanız lazım, onun size yaptıklarının bir kısmını o da sizden görmeli gibi geliyor bana.
Son olarak bana daha çok mantıken etkileniyormuşsunuz gibi geliyor...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah bir yastıkta kocatsın canım. Yaşlarınız kaç ?Biz esimle erken evlenmis iki insan olarak cok konusuruz bu konuları. Üniversitede cok dikkat cekici bir kızdım. Adayim talibim çoktu. Bir nevi ben esimi sectim. Beni en çok sevenin o oldugunu dusundugum inandigim icin. Madden veya fiziksel olarak esimden cok daha üstün insanlar da vardi. Evliligin ilk yıllarıninin maddi sikintisini genclik stresini hep birlikte atlattik.
O hep sorardi niye ben diye. Ben gelecege yatırım yaptim derdim. Ve hala da öyle düşünüyorum. Esimin agzindan cikan bir cumleyi hic unutmam. Gencligimde benimle sıkıntı cekmemis kadini neden rahata erdikten sonra hayatima sokayim ki. 30 lu yaslarda zaten ask evliligi yapilmaz giderim daha genç ve güzel bir kadinla evlenirim dedi. Bu kulaga cok cirkin geliyor ama erkeklerib %90 i böyle dusunuyor.
Allah bir yastıkta kocatsın canım. Yaşlarınız kaç ?
Ne guzel birlikte buyuceksiniz. Mutluluklarr canımSu an ben nerdeyse 25 esim 27. Tanistigimizda ben 20 esim 22ydi.
Ne guzel birlikte buyuceksiniz. Mutluluklarr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?