12 yıl once

Aynen.. Bende öyle düşündüm. Konu sahibinin sandığı kadar iyi bir adam değil bence de..
Demiş ya adam ben artık eski ben değilim filan diye karakteri de kötü yönde değişmiş ya da hep böyleydi
de konu sahibi bilmiyordu.. Lafa bak ya.. dul ya kadın nasılsa teklifini kabul ederdim senle birlikte olurdum sonra da terkederdim demeye getirmiş gibi bir anlam çıkıyor.
Konu sahibi arkadaş şu laftan sonra senin de soğuman lazım bence bu adamdan..
Kaldı ki diğer kıza da haksızlık yaptığını düşündüğüm için de ayrıca iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
İnşallah o kız da terkeder bunu.. arkasından adamın bunları konuştuğunu duysa ne düşünürdü acaba?

Adamın sevgilisi varken neden peşine düşüyorsunuz? Hafif kadınlık degil mi bu?

Yani 4 gun sonra evlenecegi kizi ailesiyle tanistirmaya gidecekken, baska bir kadina seviyorum, sevdim, aklimdan cikmadin vb demek hafif erkeklik degil mi?

Hafif kadin deniyor toplumca da, erkeklerin %99u hafif hem de tuy kadar!! Hicbir sadakat hissetmeden, vicdan yapmadan sozlu haliyle baska biriyle bulusup seviyorum diyecek kadar hafif!

Erkek konu acsaydı ona baska bir sey derdim ama şuan yazmak istemiyorum banlanırım diye. Burda benim muhattabım kadın

Ya o koprunun altindan cok sular akmis.Ayrica erkekler bence soyleseler bile derin duygulari cok hissetmezler .Hele zaman gecince puff yani.20li yastaki erkek romantik dusunebilir. ama 30lular artik anasinin gozu olmustur.O da degismis yasiyla.Cikar nerdeyse orda olurlar.Simdi diyorki 20li bekar kiz varken o da kimmis.Bu konustuklari onu gosteriyor.Ki bunu gormek beni de sinir etti
Tahmin ediyordum zaten boyle dusunecegini.Bosuna konustun ikinci kez
Hem de egosunu kabarttin.Kendi bilir artik
O laflarini mana edip gorusme artik bence.

Son düzenleme:
Bence aralarına girmeyin,sizi reddedebilir bu sizi daha çok üzer . Aileside çok önemli belki sizi istemicekler ve çok sorunlarınız olacak bence görüşmeyi kesin mutluluklar dileyn

Iyi de ablacim, sana ne dedim...gidip acik acik konusmicaksin dedim. Yavas yavas adamin aklina kendini sokcaksin dedim :) Acikca bir sey demeden flort etcektin o kadar. Yavas yavas taktikli gitcektin. Simdi isleri biraz berbat etmissin sanki .
Duramadım canım yerimde, haklısın

Duramadım canım yerimde, haklısın

Bunca taktik verdim, vallahi hepsi bosa gitti bak

Lakin bence hic uzulme , ben bu adami hic hic hic begenmedim. Masumiyet demis, istesem senden yararlanirdim demis...yani bosanmis kadinlara kotu gozle bakan zihniyette. Acikcasi ben kadinlara bu sekilde mal gozuyle bakan erkeklerden fersah fersah kaciyorum. Adamin sartlari uygun oldugu icin sana uygun bir aday olarak gelmis ama adam igrenc bir sekilde konusmus. Ben olsam sogurdum.

Kullanırdım lafına girmeden önce şöyle dedi ; Burası Türkiye , buradaki toplum malum , erkeklerin düşünce sistemi belli , realist olmak gerekirse diyip lafa girdi . Aslında öyle dul vs. ayrımı yapacak biri değil. Gerçekten çok iyi kalpli . Eminim bundan canım .

Realist gözle bakıyor, toplumumuz malum canım . Oyle biri değil, eminim canım

Aklindan gecirmesi bile igrenc ama.Sana gecmiste belki saf duygularla asik olan biri o.Sana ne amacla diyor bunu.Aman iyilik etmis.

Derin duygular hissettiğine eminim, bu adam 20 lerin başındayken ağır grip haliyle bana kitap arıyordu, buz gibi havada . Derin duygular hissetmese kılını kıpırdatmazdı. 20 lerin başında çok heyecanlı bir tipken , şimdi çok sakin vurdumduymaz bir tip olmuş sanki

Anasinin gozu olmus iste yasla birlikte degismis.O koprunun altindan cok sular akmis kabul et.Suan onda derin duygu falan olmaz.Zaman ve yas girmis araya.Zaman insani degistirir.

O anlamda demek istemedi canım, burası Türkiye, buradaki erkeklerin düşünce sistemi malum şeklinde konuya girerek söyledi o kullanmak lafını. Kız inşallah terk eder bunu ama sanmıyorum terk edeceğini, çoğu kadının hayalindeki bir tip

Anasinin gozu olmus iste yasla birlikte degismis.O koprunun altindan cok sular akmis kabul et.Suan onda derin duygu falan olmaz.Zaman ve yas girmis araya.Zaman insani degistirir.
10 küsür sene önce kabul etseydim teklifini, sence yine duygusu zamanla azalır mıydı canım

Biz esimle erken evlenmis iki insan olarak cok konusuruz bu konuları. Üniversitede cok dikkat cekici bir kızdım. Adayim talibim çoktu. Bir nevi ben esimi sectim. Beni en çok sevenin o oldugunu dusundugum inandigim icin. Madden veya fiziksel olarak esimden cok daha üstün insanlar da vardi. Evliligin ilk yıllarıninin maddi sikintisini genclik stresini hep birlikte atlattik.

O hep sorardi niye ben diye. Ben gelecege yatırım yaptim derdim. Ve hala da öyle düşünüyorum. Esimin agzindan cikan bir cumleyi hic unutmam. Gencligimde benimle sıkıntı cekmemis kadini neden rahata erdikten sonra hayatima sokayim ki. 30 lu yaslarda zaten ask evliligi yapilmaz giderim daha genç ve güzel bir kadinla evlenirim dedi. Bu kulaga cok cirkin geliyor ama erkeklerib %90 i böyle dusunuyor.

Çok güzel yorumladınız. Tebrik ederim sizi . 12 sene önceye bakıyorum . Simdi asık oldugum kısı, sürekli ders calısan part time calısan biriydi. Onunla gorusmelerimiz cok kuru geciyordu. 22 yasındaydı o zaman. Eski esim ise isini gücünü kurmustu, benden 9 yas buyuktu, arabayla ankaraya kadar gelirdi istanbuldan, bazen beni arabayla istanbula goturur, eğlence mekanlarında eğlenirdik, gencliğimi doya doya yasadım. 18-19 yaşlarındayken tercihim bu yöndeydi ama şimdi gercek sevgi ilgi aile hayatı istiyorum. Asık oldugum biriyle tekrar.

Allah bir yastıkta kocatsın canım. Yaşlarınız kaç ?

Ne guzel birlikte buyuceksiniz. Mutluluklarr canım

Teşekkür ederim darisi isteyen herkese. Ama bu duruma kolay gelmedik. Biz nikahimizdan önce 1 sene ayni evde yasadik ögrenci eviydi her sey ikinci el esyalardi pek de esyamiz yoktu zaten. Yatak odasında halimiz bile yoktu. Nikahlandik esim yedek subay olarak cok iyi puani olmasina ragmen ankara izmir tercih edebilecek olmasina ragmen sirf daha cok para kazanmak icin sirnaki tercih edip askere gitti. Ve cok karisik zamanlardi. Geldigi gün daha hic dinlenmeden akşamına kina gecemiz 2 gün sonra dugunumuz oldu.

Sirf evim esyam tam olsun diye ben istememe ragmen. Velhasili kelam ask öyle lafla seviyorum demekle olmaz. Fedakarlik karşılıkli olacak ki bir kiymeti olsun.

Ben sizi anlıyorum ama beyfendiyi daha cok anliyorum. Siz de vazgecin bu sevdadan yipratmayin daha fazla kendinizi. Eminim siz de yeniden mutlu bir yuva kuracaksiniz cocuklariniz olacak ama bu beyfendiyle degil. Allah inşallah gönlünüze göre bir es cikartir karsiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…