13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

bence daha çok erken eşiniz de o yüzden istemiyordur daha 18 günlük evlisin evliliğin tadını çıkar bir daha böyle fırsat eline geçmez çocuk olduktan sonra eşin çocuk için hazır değildir bence

canım sana 2-3 ay demiş hiç istemiyorum dememiş ki ne var bunda bence büyütecek bir şey değil lmaz:

ee seda sonuc ne var mı bısey :)
yok istemiyorum artıkımzemuszemusaklım başıma gelmeye başladı ay daha evin işinin içinden çıkamıyorum-tatlicadiarzu-çocuk neyime hele ben çorbayı ocağa taşırmamayı bi ögrenimde ondan sonra:icecream:valla her seferinde taşıyo ya bıktım ocak silmekten eşimde sen pek pasaklı çıktın ya diyo:mymeka:,amaşimdibi konu açtım jinekoloji bölümüne adetim 2 gün gecikti evlendiğim hafta geciktirici almıştım onun etkisi varmıdır diye Allahım inşallah bişey yoktur ya...

Son düzenleme:
abuuuuw
ne bu acele be :) kaçmıyo ya kocan
2-3 ay demiş az bile demiş bence azcık cicim aylarınızın tadını çıkartın
bebişiniz de olur cnm herşey sırasıyla dimi
Allah gönlüne göre versin yine de ne diyim :)

yok istemiyom gayrı yukarı okusana gııı...

kızzz kafanı takıp uykunu kaçırdığın konuya bakk.. kız daha 13 gün olmuş.. Eşin haklı bi tanıyın birbiriniz tartın bi aynı evde yaşamayı öğrenin...ondan sonra düşünürsününz..Ne bu acele sonra pişman olacağın şeyler olmasın canım bekle biraz....

Ayrıca sen dalgamı geçiyorsun bizimle....Burada yıllardır çocuk hasretiyle yanan yıllardır çocuğu olmayan insanlar var...Sen durmuşsun 13 günlük evliğim eşim çocuk istemiyor yok eltim beni kıskandırıyor...Yaaaa senin yılların evlisi değilsinki eltini kıskanasın...
Yaaa sayfa bide 50 sayfa olmuş inanın anlamadım birşey...

La havleeee...............

en az 3 sene çocuk yapılmamasından yanayım

size de akıl fikir diyorum..evlilik hayatını anlamadan, birbirinizi huyunu suyunu çözmeden çocuk mu yapılır. sonra aman kocam bana şöyle davranıyor aman böyle davranıyor ama çocuğum için katlanıyorum...ee demezler mi adama çocuk yaparken aklın nerdeydi diye...ben derim.

eşin çocuk istese bile bi 5 yıl bekle derim.
önce evliliğini yaşa ölç biç tart.. aceleye gelmemeli..

Canim öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim size.

23 günlük evliyim bende.. 13 gündür evli oldugunu okuyunca tutamadim kendimi bende sana yazmak istedim.

Öncelikle sunu söylemek istiyorum. Ben cocuklara hastayim, onlar icin ölürüm, nerde bir cocuk görsem yüzümde gülücükler acar, gider sever öper koklarim. Yani cok cok seviyorum öyle böyle degil yani.

Az önce belirttigim gibi 23 gündür evliyiz ve en az 2yil cocuk düsünmüyoruz. Benim gibi cocuk delisi olan bir insan simdilik cocuk düsünmüyor(!!!). Kimse inanamiyor buna, ama su an bu sorumlulugu tasiyamam.
Sorumlulugu bir kenara birakalim, ailemizde hep bir bebis oldugu icin, cok baktim bebeklere.

Biz 5yildir beraberiz Esimle, ama ben yurtdisinda oldugum icin iki sevgili gibi gezemedik, sinemalara gidemedik, baska sevgililer gibi el ele doyasiya gezemedik.
yani bu 5yilin icinde bir cok seyi yasamadik biz. ve simdi yasamak istiyoruz.

Bunu niye söylüyorum cünkü sizde tanisali 1yil olmus.. Daha yapacaginiz, göreceginiz, yasayacaginiz o kadar cok sey varken bence su an bir cocuk icin cok erken.
Beni yanlis anlama lütfen, sadece üzülmeni istemiyorum..
Daha 13 gün olmus, evliligin tadini cikar kiz opuyorumnanaktan
Esime yeni kavusmusum ayrilamam simdi 9ay ondan :jeyyar::jeyyar:

Saka bir yana koca bir hayat bizi bekliyor insallah, zamani gelirse bebis de gelir mutlulugumuz tam olur hihoyyyt

Umarim beni yanlis anlamadin canim, üzme kendini böyle seyler icin, daha cok cok erken, esinin üstüne gitme.

La ilahe illallah ....
Şu konu 50 sayaf olmuş ya ne diyeyim pess.

Son düzenleme:

Biz 5yildir beraberiz Esimle, ama ben yurtdisinda oldugum icin iki sevgili gibi gezemedik, sinemalara gidemedik, baska sevgililer gibi el ele doyasiya gezemedik.
yani bu 5yilin icinde bir cok seyi yasamadik biz. ve simdi yasamak istiyoruz.

Katılıyorum canım.
Biz henüz evli değiliz, haftaya 5. senemize gireceğiz ama hep ayrı şehirlerde geçti yıllarımız, senede üç dört kez bir o da bir kaç günlüğüne görüşebiliyoruz, doya doya yaşayamıyoruz bu günleri. Ben de hep, evlenince yaşım 30 olacak nerdeyse hemen doğurucam bi tane diyorum, ama iş ciddiye bindiği zaman yapabileceğimi zannetmiyorum. benim sevgilimle başbaşa yaşanmamış yıllarım ne olacak? Allah izin ve ömür verirse eğer evlendikten bir iki sene sonra ancak..
Tadını çıkartmak lazım derim ben. sengözlerimebaksanab

yani dimi zemuszemuszemuszemus umarim bütün dilekleriniz gerceklesir, allah ayirmasin sizi canim Şeniz

ay canım ya çok zor , ne o öyle senede 3-4 kere off offf allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…