vay be çok hızlısın maşallah Allın sana ikiz üçüz versin:ecrin_bebek:
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
:roflol::roflol:
üçüzü olsunda adamı rahat bıraksınkaydirigubbakcemile3
yok istemiyorum artıkımzemuszemusaklım başıma gelmeye başladı ay daha evin işinin içinden çıkamıyorum-tatlicadiarzu-çocuk neyime hele ben çorbayı ocağa taşırmamayı bi ögrenimde ondan sonra:icecream:valla her seferinde taşıyo ya bıktım ocak silmekten eşimde sen pek pasaklı çıktın ya diyo:mymeka:,amaşimdibi konu açtım jinekoloji bölümüne adetim 2 gün gecikti evlendiğim hafta geciktirici almıştım onun etkisi varmıdır diye Allahım inşallah bişey yoktur ya...ee seda sonuc ne var mı bısey :)
yok istemiyom gayrı yukarı okusana gııı...abuuuuw
ne bu acele be :) kaçmıyo ya kocan
2-3 ay demiş az bile demiş bence azcık cicim aylarınızın tadını çıkartın
bebişiniz de olur cnm herşey sırasıyla dimi
Allah gönlüne göre versin yine de ne diyim :)
yok istemiyorum artıkımzemuszemusaklım başıma gelmeye başladı ay daha evin işinin içinden çıkamıyorum-tatlicadiarzu-çocuk neyime hele ben çorbayı ocağa taşırmamayı bi ögrenimde ondan sonra:icecream:valla her seferinde taşıyo ya bıktım ocak silmekten eşimde sen pek pasaklı çıktın ya diyo:mymeka:,amaşimdibi konu açtım jinekoloji bölümüne adetim 2 gün gecikti evlendiğim hafta geciktirici almıştım onun etkisi varmıdır diye Allahım inşallah bişey yoktur ya...
Akşama kesin cayar.yok istemiyom gayrı yukarı okusana gııı...
Biz 5yildir beraberiz Esimle, ama ben yurtdisinda oldugum icin iki sevgili gibi gezemedik, sinemalara gidemedik, baska sevgililer gibi el ele doyasiya gezemedik.
yani bu 5yilin icinde bir cok seyi yasamadik biz. ve simdi yasamak istiyoruz.
Katılıyorum canım.
Biz henüz evli değiliz, haftaya 5. senemize gireceğiz ama hep ayrı şehirlerde geçti yıllarımız, senede üç dört kez bir o da bir kaç günlüğüne görüşebiliyoruz, doya doya yaşayamıyoruz bu günleri. Ben de hep, evlenince yaşım 30 olacak nerdeyse hemen doğurucam bi tane diyorum, ama iş ciddiye bindiği zaman yapabileceğimi zannetmiyorum. benim sevgilimle başbaşa yaşanmamış yıllarım ne olacak? Allah izin ve ömür verirse eğer evlendikten bir iki sene sonra ancak..
Tadını çıkartmak lazım derim ben. sengözlerimebaksanab
Katılıyorum canım.
Biz henüz evli değiliz, haftaya 5. senemize gireceğiz ama hep ayrı şehirlerde geçti yıllarımız, senede üç dört kez bir o da bir kaç günlüğüne görüşebiliyoruz, doya doya yaşayamıyoruz bu günleri. Ben de hep, evlenince yaşım 30 olacak nerdeyse hemen doğurucam bi tane diyorum, ama iş ciddiye bindiği zaman yapabileceğimi zannetmiyorum. benim sevgilimle başbaşa yaşanmamış yıllarım ne olacak? Allah izin ve ömür verirse eğer evlendikten bir iki sene sonra ancak..
Tadını çıkartmak lazım derim ben. sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?