13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

sımdı sız bebek neden 9 ay anne karnında ben 13 gunde dogurmak ıstıyom dıyede dert yanarsınız..

eşin çok doğru söylemişşş

konu sahibi seda mı el öpmeye gitmiş :1shok:
kıs burayı karıştırdı gitti :))
allahımmm bu kız beni geçen gün çok güldürdü fikri değiştimi bari :))

Canım zaten kendisi yazmış 3 gün yokum diye önceki mesajlarına bakkaydirigubbakcemile3

niye bu kadar acele ediyorsunuzki önce bi başbaşalığınızın tadını çıkarın bir çocuk dünyaya getirmek o kadar kolay bir şey değildir bütün ömrünüz boyunca ona kol kanat gerip ona sahip çıkacak sorumluluğu bu kadar erken yüklenebilir misiniz? siz yüklenseniz bile eşiniz yüklenebilirmi? çift taraflı düşünmek lazım her zaman.önce evliliği rayına oturtun beraber yaşamaya alışın, erkeğin kocanın ve evin sorumluluğunu tek başınıza taşıyın sonrasında çocuk düşünün derim ben yoksa pişman olanlardan olabilirsiniz. çocuk yapmak zor bişey değildir daha 2 haftalık evlisiniz, Allah ömür verirse de bir ömür berabersiniz ama dünyaya getirdiğiniz çocuğa bakmak, yapması kadar kolay değildir

bence alınmana kırılmana hiç gerek yok benimde eşim evlendiğimizde çocuk istedğini söyledi bende ben 1 sene istemiyorum dedim bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor. yeni evlenmişiz maddi olarak sarsılmışız her nekadar 3 senelik bi geçmişimiz olsada evlilik gibi olmaz insanlar senelerce flört ediyo ve 2 ayda boşanıyo neden çocugumu ve hayatımı kendime zehir edeyim dünyanın binbirtürlü hali var. evliğiniz otursun birbirinize tahammülünüz varmı bunu anlayın zaten gör bak eşin de artık zamanı geldi der sana. şuan hamileyim 1.5 sene çocuk yapmadık iyikide öyle olmuş evliğimizin tadını çıkardık.

Canım şaka mı yapıyorsun anlamadım fisfisfis
Evleneli 13 gün oldu eşin 2,3 ay çocuk istemiyor.Bundan doğal daha ne olabliir.kafamçokkarıştı
Adam doya doya yaşamak istiyor.Sonra hamile kalacaksın, yok midem bulanıyor olmaz, hamileyken olmaz,lohusayken olmaz, gece beşik salla, çocuk emzir, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bence de bırak iki üç ay yaşayın istediğiniz gibi vereliniortak
Allah izin verirse ondan sonra yaşarsın anne olmanın güzelliğinide :ecrin_bebek: :CüvCüv:
:

13 günlük evlililkte çocuk planı
valla iyi cesaret tebrik ederim
bence 2-3 ay bile çok kısa

:1shok::1shok:
13 gün mü fisfisfis çocuk yapmak için mi evlendiniz fisfisfis
bence başka şeylerden zevk almaya bakın ben sevgilimi 5 yıl 7 ay 3 hafta 3 gündür tanıyorum ve 1 yıllıkta evliyiz hala bebişe niyetimiz yok(ben sadece meraktann arada bi istiyorum ama çabucak vazgeçiyorum)..
çocuk istemiyor beni sevmiyor anlamına gelmiyor en azından bize göre böyle benneyaptımki

Son düzenleme:

yaa arkadaşım ne güzel yeni evlisin..biraz keyfini çıkar..çocuk olunca ömür billah yalnız kalamıycan zaten eşinle..bu acele ne..herşey zamanında güzel :) belli ki eşin de seninle daha çok paylaşmak istiyorkaydirigubbakcemile5

bana göre eşi bile haksız 2-3 ay da çok kısa bir süre !!! sonradan başlar pişmanlıklar..nedir bu kendine bağlama stratejsimi anlamadım ki!!! lmaz:

SedA çalışmalara basladınız mı canımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

herkes merak içine girdi dee yani o bakımdan:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…