13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

Böyle bir şeyi dert edinip te buraya konu açmana çok şaşırdım...:1closedeyesaha büyük bir derdin olsa neler olacaktı kimbilir...Dur bakalım bebeğin ne acelesi var...yasakkelimeevliliğin tadını çıkarın hele...kocanın düşüncesi çok mantıklı...alkisalkisalkisbebek elbette olacaktır bir gün...:dilcikar:

ne acelen var canım hemen çocuk istiyosun

gezin tozun keyfini çıkarın

benim 3.5yıl sonra oldu

hiçte geç değildi

şuan bak kapı dışarı çıkamıyorum

2 bebeyle uğraşmaktan

Canım hele bir dur su evliliğinizin tadını cıkar ne bu acele birlikte aynı evde yasamanın tadını cıkar boyle dusuncelerle moralını bozmaya esinle tartısmaya ne gerek var

bi evliliğin tadını çıkar
daha 13 günlük evlisin
hemen çocuk mu olur şekerim
mutluluklar böyle ufak şeyler için tartışmayın
aşkınızın tadını çıkarın:)

slmm kızlar ben geldim el öpme faslımız nihayet bitti,eşimle köydeydik çocuk fikrim birazcık değişti hava değişmi iyi geldi galiba veorda korunamadık:kedi: belkide yakında bi bebişim olur amaaaan hayırlısı burayıda özlemişim hea.s.

bazı arkadaşlar neden böyle bi konu açtığımı merak etmiş konumun başında yazdığım gibi eşim neden istemiyor diyorum kötü bi ihtimalmi düşünüyo mutlumu değil bunu merak ettiğim için açtım konuyu bu arada annesi sordu eşimin istemediğini söyledim bi güzel fırça çekti eşime orda biraz yumuşamıştı eve geldik yine şimdilik olmaz diyo gıcık........

seda sen aslında çocuk istemiyosun kendini öyle sanıyosun.çünkü herkes sana soruyo sıkıştırıyo sende çok bunaldın sende kendini kandırıyosun evleneli daha 18 gün oldu kayınvaliden bile sormuş:1shok:eltin bi yandan özendiriyo annen ve kayınvaliden gaz veriyo sende etkileniyosun başka bişey değil.

kocan haklı bncede 2-3 ay bekle evliliğin tadını çıkar önce bi düzeniniz otursun dimi ya ne bu acele

13 günlük evliyken bende istemezdim! Daha evlilige alisip alismayacaginiz bile belli degil bence bekleyin ...
Esiniz simdi istemiyordur ama belki aylar yada bir kac yil sonra isteyecektirrr benceeee

Koskoca 18 gün yani 18 tane 24 saat geçmiş hala çocuk düşünmüyor.
Başka şeyler düşünüyor olmasın. Bunu cidden konuşmak lazım.
Evliliğinin tadını çıkarmadan herkes gezip eğlenirken senin ilk yılı hamile geçirmek, ikinci yıla çocukla girme hakkın var tabii. Bu hakkı elinden almamalı ama onu da düşünürsen babalığa hazır olmayabilir.
Hem acelen ne. 1 yıldır beraberiz diyorsun ama aynı evde yaşamak farklı.
2-3 ay az bile söylemiş bence. a.s

aaaaa kaynanaya şikayet ettin yani, aferin iyi fikirkaydirigubbakcemile3

canım bunun kararını vermek için daha o kadar erken kiiii.........bencede eşin evliliğini yaşamak doya doya beraberliinizin tadını çıkarmak istemiştir.....

öncelikle cocuk için erken değilmi .. 13 gün içinde nasıl karar verebildin ..
o cocuga verebiliceğin hayatı düşündünüzmü ortam hazırladınız mı nasıl bir bütçe ayırdınız eğitimini ne yönde yaptınız kararlaştırdınız mı ?
birbirinizi iyice tanıdınız mı ?
biraz daha durun evliliğin tadını alın sonra ztn kendiliğinden olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…