13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

burda da tam tersi seda tom eşi jarykaydirigubbakcemile3

neyse kızlar gidim bari uyumadan gerçekten bu gece yıkım oldu onun için ama siz acaip rahatlattınız beni seviyorum burayı ya öpüldünüz hepiniz bana şans dileyina.s.

seda sen hala yatmadın mı bacım eee sabah oldu kıss bu arada antalya yazısını gördükçe aklıma kayınvalidem geldi gece gece

neyse kızlar gidim bari uyumadan gerçekten bu gece yıkım oldu onun için ama siz acaip rahatlattınız beni seviyorum burayı ya öpüldünüz hepiniz bana şans dileyina.s.

bırak sarmayı marmayı koş kocanı sar sen adam uyumadan hadiiikaydirigubbakcemile3

Bence çok erken bir bebek için.. Ben ilk 5 sene düşünmüyorum bebek.. Eşiniz de muhtemelen evliliğinin tadını çıkarmak istiyordur.. Neden ki bu aceleniz?

heee valla bacım ne bileyim antalya denince herkesin aklına tatil gelir benimde kayınvalidem cok sever beni cokk bende onu -tatlicadiarzu-

seda da gittiğine göre bizde yatabilirz artıkkaydirigubbakcemile3 hadi ii gecelerrrr

bence cocuk yapmak ıcın hıc acele etme.ben evlılıgımın 3.yılında cocuk sahıbı oldum.cocuk cok buyuk sorumluluk hayatınız kokten degısıyor.daha evlılıge alısmadan cocuk sahıbı olmak buyuk cesaret bana gore.hem oncelıkle evlılıgınızın tadını cıkarın bıraz basbasa kalın.cocuk olunca nasılsa allah omur verdıgı surece hayatınızda olacak

noktaa
Bencede büyük cesaret yetiştirmek herşeyden zor alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…