kız sen kafayı mı yedin ? zemuszemus
dur destur bismillah...
valla benim şimdiki aklım olsa en az 2-3 yıl çocuk falan yapmazdım..
kocama hasret geçti valla evliliğim...evlendik 8 ay sonra hamile kaldım ...
çok aceleci olma bu konuda ...çocuk sahibi elbet çok güzel bir his ,annelik bambaşka ..ama birde insan evliliğini yaşamalı ,eşler birbirine doymalı...
eşine bu konuda kızıyorsun ama ...inan sonra kendine kızacaksın !
kızım 3.5 yaşında eşim 2 aydır tutturdu,2. yi yapalım die...ben tom ,o jerry misaliyiz valla..yakalasa affetmicek...
aman haaakaydirigubbakcemile
burda da tam tersi seda tom eşi jarykaydirigubbakcemile3
ay çok güldüm buna:roflol::roflol::roflol: valla adam köşe bucak kaçacak yakında
amiinnnnnnnnnn inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerle:ecrin_bebek:valla gece gece de sen bizi güldürdün sedacım.ALLAH evliliğin boyunca da seni hep güldürsün inş
neyse kızlar gidim bari uyumadan gerçekten bu gece yıkım oldu onun için ama siz acaip rahatlattınız beni seviyorum burayı ya öpüldünüz hepiniz bana şans dileyina.s.
amiinnnnnnnnnn inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerle:ecrin_bebek:
seda sen hala yatmadın mı bacım eee sabah oldu kıss bu arada antalya yazısını gördükçe aklıma kayınvalidem geldi gece gece
heee valla bacım ne bileyim antalya denince herkesin aklına tatil gelir benimde kayınvalidem cok sever beni cokk bende onu -tatlicadiarzu-
bence cocuk yapmak ıcın hıc acele etme.ben evlılıgımın 3.yılında cocuk sahıbı oldum.cocuk cok buyuk sorumluluk hayatınız kokten degısıyor.daha evlılıge alısmadan cocuk sahıbı olmak buyuk cesaret bana gore.hem oncelıkle evlılıgınızın tadını cıkarın bıraz basbasa kalın.cocuk olunca nasılsa allah omur verdıgı surece hayatınızda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?