Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o zaman sana kolay gelsin.. biz çoktan iş başı yaptık bile
Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur

Menun de sporun da gayet guzel. Ama ac karnina lutfen kahve icme bunun acisini midesinde cekmis biri olarak soyluyorum canim

Yarim litreden fazla sut ictim canim haklisin fazla oldu.

Günaydınlar kızlar. Burda da yağmur var planlarım yattı bugün carsi planlarım vardı
Kotu olmus canim
Günahımı itiraf edeyim mi ben dun aksam bi tane dido yedim arkadasim almış gelmiş gelirken yedim niye yedim bilmiyorum ama yedim cikolatanin tadini unutmuşum resmen
Amanin benim rakibim cissyemis. Ins cumaya kotu etki etmez canim. Gec saatre yemediysen erimis olabilir

Yok canim ne guzel uyumussunuz. Ben cok uyuyunca tam aksine guzel kilo veririm ve zaman kisa oldugundan az yerim. Ohh ana ogul ne guzel yapmissiniz. Evdeyken biz de uyurduk bazen kizimla

Ellerine saglik. Himm leziz gibi 65e dusunce odul vercem kendime dusunuyorum ne olsun odulum diye

Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur

ay canım alışma süreci çok önemli, hatta herşeyden önemli.. inşallah yeni kreşe hemen alışır..

Öğle vakti geldi ya
Yok canim ne guzel uyumussunuz. Ben cok uyuyunca tam aksine guzel kilo veririm ve zaman kisa oldugundan az yerim. Ohh ana ogul ne guzel yapmissiniz. Evdeyken biz de uyurduk bazen kizimla
A aynen ben de çok uyudugum ya da (nadiren de olsa :) gün içinde yattığım günlerde güzel kilo veriyorum. Bir de o günler tuvalete rahat çıkıyorum.

Yok yok ben halledicem bugun dikkat ettim cumaya etkilemez heralde toparlarim cikolatayi. 55 olmadan koruma yapmicam bi an once 55 olmam lazim

Vallaha iyi geldi gerçekten
Hayfasonları eşimde evde olunca uyuyoruz zaten ama hasta falan olmadığım sürece uyumam. İşimi bitiremiyorum çünkü. Bugünde böyle oldu ama iyide oldu iyi geldi yani.

Ohh bugün erken kapattim gunu menumu yazayim hemen
Sabah: kekikli omlet, 3 zeytin, 3 ceri domates, 1 kk beyaz peynir, salatalik
Öğlen: 1 kase yayla çorbası, yarim paket etiform, 1 bardak ayran
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam: 3 yk tavuk mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 kase cacik
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk cardio, 6000 adım

Menün çok güzel cnm herzamanki gibi maşallah

Bende menümü yazayım bugün akşam yemeğinde biraz kh ya kaçtım.

Sabah 7.30
Birbardak su 2 ceviz

Öğle 12.00
Bir tk tereyağında 2 yumurta oğlumla yedik
6 zeytin
Domates
Yarım kk peynir
Bir dilim çavdar

Ara 2.30
Şekersiz nescafe

Akşam 6.20
Bir orta kepçe kurufasulye
İki yk sebzeli bulgur pilavı
Yeşil salata

Saat 8-9 gibi karışık bitkiçayı

Su 2.5 lt 3 olur
Spor 5.500 adım tempolu

Yediklerinin miktari güzel bence, yalnizca aksam ve öğleni yer degistirebilsen daha iyi olurdu. Artık havalar sogudu dışarıda mi yürüyorsun yoksa koşu bandi mi? Ben cikamadim bugün. Yağmur yagdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…