Sagol canim. Simdi yazdim hemde iki kere.@DeryaOnDiet sen bugün menü yazmadın mi baba mi öyle geldi telefondan giriyorum ya o yüzden bazen sayfaları tam yüklemiyor gözden kaçırabiliyorum bir deZen71 seninkini göremedim ikinizin de listeleri güzel oluyor o yüzden merak ettim esinleniyorum arada
Bilmem ki arkadasim. Normal de doyuruyor olmasi lazim ama bunyeden bunyeye degisiyor.Bayılırım yeşil mercimeğe ancak beni hiç tutmuyor, şekerim düşüyor kısa süre sonra, glisemik indeksi düşük olduğundan mı acaba
afiyet olsun gayet başarılı ve istikrarlı bir gün geçirmişsinIyi aksamlar arkadaslar. Su saat oldu ancak misafirlerimizi yolcu edip girebiliyorum. Simdi menumu yazip gecmisi okuyayim derken gene saat 1 1.5 bulurum herhalde.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 mandalin 2 ceviz
13.00 3 kasik kisir
4 kasik yogurt
Domates salatalik
14.30 1 fincan zencefilli limonlu cay
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli pirasa yemegi
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan karafilli ihlamur cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
Sagol canim benim. Hepimiz gayret gosteriyoruz benim ki diyetisyen destegi ile bir de saglik nedeniyle biraz daha kuralli gidiyor sadece.abla süpersin tebrik ederim sen bence takımın en sağlıklı beslenenisin
Ihmal etme mayala yogurdunu hilal cim. Yogurt cok saglikli bir gida.buda mantıklı bide öyle deneyim alıyım bakıyım
yoğurt çok tuketemedim bu ara ya annem sağolsun maya yapıp göndermiş ama duruyor dolapta
Aa ben sute limon sıkıp 2-3 kasikta yogurt ekleyerek yapiyorum ama yogurttan da deneyim. Sagol canim tarif icin, bu tarifi duymamistim.Canim bimde var sanirim lor diye satiliyordu ama tadini hic begenmedim,yogurt alip kendin denesene yogurdu biraz incelt ayran gibi degil daha kati olsun,sonra kaynat ve bir tulbentte suz oldu sana mis gibi cokelek,2 kilo yogurtla dunya kadar cokelek oluyor
Sagol canim.afiyet olsun gayet başarılı ve istikrarlı bir gün geçirmişsin
Bizim evde de yillardir kizartma yapilmaz. Hamsi de dahil.Aynen bencede havalar artik sogudu bir sey olmaz,hamsi ve istavrit disinda kizarmis balik yemem zaten her zaman firinlarim
Boyle dusundugunuz icin tesekkur ederim ama demeyin oyle seyler. Hepimiz gayret gosteriyoruz. Ben listeye uyup kacamak yapmiyorum sadece.ben de regl olacağım ya, yaklaşıyor.. ben de bal ve hurma tırtıklıyorum.. :)
bebeğim 3 tane hurma ye, kuru kayısı ye, zaten şeker komasına giriyorsun :) en azından lif alırsın.. şimdi meyveli bar, ya da diğer tatlı paketli satınalınan şeylerde, içindeki şeker miktarlarına bak öncelikle, o kadar şekeri normalde ağzına alsan, tadı bayar. ama tadı baymasın diye içine birşeyler ekliyorlar ya.. biz de ondan rahatça tüketiyoruz. Bunun örneği bir bardak kolada 9 küp şekerden bahsediliyor.. normalde bir bardak suya o kadar şeker koyup içmeye çalışsak yapamayız..
biraz böyle şeylere takılınca insanın canı yemek istemiyor ama tabi bu geçici bir süre oluyor bende :) karnım açken hepsini unutabiliyorum. ayrıca o barlar bence bozulmaz hemen.. acele etme bitirmek için :)
bence de öyle.. kendisini resmen tebrik ediyorum..
Karatay abla guzelmisYok bunlar içinde şeker olmayan meyveli barlar ismini vermeyimde izmir menşeli bir marka hurma ile tadlandırılıyor yine de yememek lazım tabi karatay abla her türlü pakete cızzz diyor aslında evde yapabilirim ya tembellik etmeyimde bugün evde deneyim
Aci biberin kilo verimini hizlandirdigini duymustum sevil cim. Dokunmuyorsa iyi yemekle iyi yapiyorsun canim.günlük chia miktarımız 1-2 yk kadarmış kızlar.. sabah biraz araştırdım. hamilelerin yemesi önerilmiyormuş. kalsiyum magnezyum deposuymuş ki ben günlük cal-mag alıyorum besin takviyesi, chia yediğim günler almasam iyi olacak sanki..
ben de acı bibere taktım bu aralar.. öğlen akşam acı yeşil biber yiyorum.. nasıl da zevkle yiyorum.. ağzım fln sulanıyor yiyeceğimi düşününce.. inşallah midemde bir sıkıntı olmaz..
yok kız sen deyince farkettim denk gelmiş :))Her öğünunde yogurt olmus hilalcim, ne güzel. Sever misin normalde de? Benim yoğurtla aram çok kötü. Şimdilerde mecburen yiyorum. Hele soğuksa hiç hosuma gitmiyor. Neyse susayim ben, çarpilicam şimdi
Çok sağol canım tek tek okuyacağım şimdi bakıyım bu gr işini nasıl hallediyosun göz kararımı1 ve 2. Gün
- Kahvaltı: Bir tutam tuz ile pişmiş 200gr brokoli, 50gr kepekli ekmek, 1 fincan şekersiz siyah çay
- Öğle yemeği: 250ml hafif tuzlu tavuk çorbası, 150gr pişmiş tavuk, 100gr pişmiş brokoli
- Akşam yemeği: Bir tutam tuz ile pişmiş 250gr brokoli, 1 fincan şekersiz siyah çay
3 ve 4. Gün
- Kahvaltı: zeytinyağında pişirilmiş 200gr Brokoli, 1 dolmalık biber ve sarımsak (20 dakika pişirin)
- Öğle yemeği: 50gr ton balığı ile Zeytinyağında pişmiş 150gr brokoli, 1 orta boy soğan ve 2 orta domates (20-25 dakika sebzeleri pişirin ve ton balığı ile yiyin)
- Akşam yemeği: Kahvaltı ile aynı
5 ve 6. Gün
- Kahvaltı: 100gr pişmiş yağsız sığır eti, salata 100gr pişmiş brokoli ile 2 yemek kaşığı düşük yağlı soğumuş sütten yapılmış
- Öğle yemeği: 200gr brokoli tuzlu suda haşlanmış ve 1 dilim kepekli ekmek
- Akşam yemeği: 150gr pişmiş yağsız sığır eti 150gr ve 1 su bardağı düşük yağlı soğumuş süt
7 ve 8 Gün
- Kahvaltı: 100gr Pişmiş brokoli, 2 haşlanmış yumurta, 1 fincan Şekersiz siyah çay
- Öğle yemeği: 250ml Hafif tuzlu tavuk çorbası, 150gr pişmiş tavuk, 100gr pişmiş brokoli
- Akşam yemeği: Bir tutam tuz ile pişmiş 250gr brokoli, 1 bardak siyah şekersiz çay
9 ve 10. Gün
Açıkcası bana çok mantıklı ve sağlıklı geldi şok diyet olduğunu da düşünmüyorum :))
- Kahvaltı: 100gr pişmiş tuzlu brokoli, 2 haşlanmış havuç
- Öğle yemeği: 100gr pişmiş tuzlu brokoli, 100gr pişmiş balık, 1 dilim kepekli ekmek
- Akşam yemeği: Bir tutam tuz ile pişmiş 200gr brokoli ve 1 pişmiş patates
A Kan Grubunun Kilo Verme Faktörü
Eğer et yemeye alışık biriyseniz,toksik yiyecekleri yaşamınızdan çıkararak rahatlıkla zayıflayabilirsiniz.
A grubu olanlar yanlış beslendiklerinde sindirim sistemleri yavaş çalışır ve vücutta su tutulması olur.
A grubunun mide asidi düşük olduğu için eti yağ olarak depolar.
Sağlıklı,az yağlı gıdalar tüketerek,sebze ve tahılları dengeleyerek,A grubuna faydalı ve zararlı yiyeceklere dikkat ederek kilo verebilirsiniz.
Kısaca böyle istersen araştırabilirsin de :))
gidiyorum markete alıyorum kış içinde alıyorum fırına veriyorum sagolsunlqr kilosu 2 lirada kozluyolar soyup doğuyoruz direk dolabaNe güzel bir menü maşallah, köz olayına bayılıyorum ama çok üşeniyorum, bana kolayını öğretsenize
Kuzum etiket falan demişsin, buldun adamını
Dur bakalım link atabilecek miyim
http://www.kozmikbakim.net
oldu gibi
benn çok fenayım alyans girmiyor parmaklarıma nolacak niye böyle oldu anlamadımben yapıyorum da sanki çok etkilemesi ya beni çünkü ataklarımda ve ellerimde biraz şişlik var bugünlerde
afiyet olsun güzel menü ama ben sıcak yemek yemeyince eksiklik hissediyorum ya sen de olmuyor demekki ne güzel
selam canım evet kaç gündür yoksun ortalarda inşallah sorunu çözmüşsündur
inşallah canım
nasıl bir şeymiş ki o brokoli diyeti
menün gerçekten özenli ve dengeli afiyet olsun
inşallah ama sanki sabitim ya dayanamayıp bugün tartıldım çünkü
abla bir kere denedim olmadı daha yapmadım anneme yapıyor sağolsunIhmal etme mayala yogurdunu hilal cim. Yogurt cok saglikli bir gida.
Kolay gelsin canim. Bereketli yagmurlar olsun. Sele sebebiyet vermedikten sonra ben cok mutlu oluyorum yagmurun yagmasina. Susuzluk cok zor barajlarimiz dolsun topragimiz doysun suya.Tünaydın kızlar bende pazara gittim geldim şimdi bişeyler atıştırıcam bakalım şimdilik hayırlı günler hepinize buarada burdada yağmur başladı çamaşırları toplamam lazım
Ne mutlu canim. Tebrikler.Cınımlar merhabalar :)
ben de ortaokul 6. sınıf öğrencilerine gıda zehirlenmeleri hakkında seminer verdim. Çok eğlenceliydi. Öğretmen olmayı çok istiyorum normalde ve bu çok hoşuma gitti :))
Bak tabi canim. Hatta en zayif gorundugun begendigin bir fotografini buzdolabinin ustune as. Dolabi her actiginda ordan gulumser sana yeme diye fotografin.napıyorsunuz kızlar akşam fotoğraflara baktık kızımla aman allahım hamilelik önce si fotolarım nasıl da zayıfım ya 64 kiloydum o zamanlar o kilolara dönmem gerektiğini anladımara ara çıkarıp bakayım bari o fotoğraflara
Oo kolay gelsin canim.öğretmenlik gerçekten çok güzel severek yapıyorum ama bazen ki bu her gün oluyor çıldıracak gibi oluyorum erkeklerin çoğunlukta olduğu bir meslek lisesindeyim de
Kiyamam boyle guzel bir gunu tren yolculugun katletmeseydi keske.Hey kızlar dün gelemedim yağmura rağmen o çarşıya gidildi renk renk kumaşları arasında hayaller kuruldu KozaHan da çay içildi ulu camide derin derin nefes alındı. Büyük bir enerjiyle trene bindigimde hepsi fos oldubir sürü insan bir sürü koku
Bugün de anca geldim. Nasılsıniz bakim her sayfayi tek tek okudum alıntı yaptım ama ara vererek yaptım bunu ve en sonunda hepsinin gittiğini farkettim.
Menüler güzeldi beğendim afiyetler olsun.
@Bloom0677 canım romatizmal ağrıların nasıl oldu çevizin cırkını cikarmiyorsun dimi
Buralardayım uğrarim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?