Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Su saat oldu ancak misafirlerimizi yolcu edip girebiliyorum. Simdi menumu yazip gecmisi okuyayim derken gene saat 1 1.5 bulurum herhalde.

07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 mandalin 2 ceviz
13.00 3 kasik kisir
4 kasik yogurt
Domates salatalik
14.30 1 fincan zencefilli limonlu cay
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli pirasa yemegi
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan karafilli ihlamur cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)

Iyi aksamlar arkadaslar. Su saat oldu ancak misafirlerimizi yolcu edip girebiliyorum. Simdi menumu yazip gecmisi okuyayim derken gene saat 1 1.5 bulurum herhalde.

07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 mandalin 2 ceviz
13.00 3 kasik kisir
4 kasik yogurt
Domates salatalik
14.30 1 fincan zencefilli limonlu cay
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli pirasa yemegi
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan karafilli ihlamur cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)

Sagol canim. Simdi yazdim hemde iki kere.

afiyet olsun gayet başarılı ve istikrarlı bir gün geçirmişsin

Aa ben sute limon sıkıp 2-3 kasikta yogurt ekleyerek yapiyorum ama yogurttan da deneyim. Sagol canim tarif icin, bu tarifi duymamistim.

Boyle dusundugunuz icin tesekkur ederim ama demeyin oyle seyler. Hepimiz gayret gosteriyoruz. Ben listeye uyup kacamak yapmiyorum sadece.

Karatay abla guzelmis
Bence de evde denemelisin pakete girdiyse illa ki raf omrunu uzatmak icin vardir icinde sagliga zararli kimyasallar.

Aci biberin kilo verimini hizlandirdigini duymustum sevil cim. Dokunmuyorsa iyi yemekle iyi yapiyorsun canim.

Her öğünunde yogurt olmus hilalcim, ne güzel. Sever misin normalde de? Benim yoğurtla aram çok kötü. Şimdilerde mecburen yiyorum. Hele soğuksa hiç hosuma gitmiyor. Neyse susayim ben, çarpilicam şimdi
yok kız sen deyince farkettim denk gelmiş :))

Çok sağol canım tek tek okuyacağım şimdi bakıyım bu gr işini nasıl hallediyosun göz kararımı
gidiyorum markete alıyorum kış içinde alıyorum fırına veriyorum sagolsunlqr kilosu 2 lirada kozluyolar soyup doğuyoruz direk dolaba

benn çok fenayım alyans girmiyor parmaklarıma nolacak niye böyle oldu anlamadım

Ihmal etme mayala yogurdunu hilal cim. Yogurt cok saglikli bir gida.
abla bir kere denedim olmadı daha yapmadım anneme yapıyor sağolsun

Tünaydın kızlar bende pazara gittim geldim şimdi bişeyler atıştırıcam bakalım şimdilik hayırlı günler hepinize buarada burdada yağmur başladı çamaşırları toplamam lazım
Kolay gelsin canim. Bereketli yagmurlar olsun. Sele sebebiyet vermedikten sonra ben cok mutlu oluyorum yagmurun yagmasina. Susuzluk cok zor barajlarimiz dolsun topragimiz doysun suya.

Bak tabi canim. Hatta en zayif gorundugun begendigin bir fotografini buzdolabinin ustune as. Dolabi her actiginda ordan gulumser sana yeme diye fotografin.

Kiyamam boyle guzel bir gunu tren yolculugun katletmeseydi keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…