Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O durtuyu dinleme sen. Tarcinli sut ic canim hem sekerin dengelenir hem daha faydali. Biskuvi gibi bol kalirili de degil ustelik.

Kendim evde ekmek yapmak istiyorum evde ekmeğini kendi yapan bacilar hele bir şeyin bakıyım kolay mı yoksa hiç girmiyim mi bu işe
Cok kolay canim hem daha saglikli ama pistiginde sicak sicak kontrolunu kaybedip yersen iyi olmaz. Ben kortizona basladigimdan beri kendi yaptigim ekmegi yiyorum. Tambugday unundan ve tuzsuz yaptim. Cok yaptim bir kere koksun dedim. Sonra 8 parcaya bolup buzluga attim. Bittikce 1 parcayi cikartiyorum.

Afiyet olsun canim. Guzel bence menun.

Afiyet olsun canim. Yarin ki sinavin da basarilar.

Afiyet olsun canim. Menun guzel fakat o misir ve kornison tursu olmayaymis daha iyi olurmus bence.

Afiyet olsun hilal cim. O su cok az canim biraz artirmaya calis. Oh iyi yapmissin oynamakla.Dugun modundan cikamadin galiba.

Afiyet olsun canim. Dengeli ve guzel bir menu olmus.

Afiyet olsun canim.

Kolay gelsin canim. Saglikli bol eksiler olsun.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim. Eger tartin bozuk degilse vucudun odem yapiyordur canim. Borsa gibi kilo da bu kadar ani inis cikislar olmaz.

Gecmis olsun canim. Kiyamam ilk gebeligi degildir umarim.

Allah iyilik versin canim. Benim de pek sorunum yok tuylerle ama kizim ciddi savas veriyor bu konuda.

Afiyet olsun canim. Bol eksiler getirsin menun.

Afiyet olsun. Insallah gorursun canim cumaya 69 u.

Menün bana biraz az geldi canım :)

Güzel bir menü. Afiyet olsun :)

Gayet besleyici bir menü :)

Senin yediklerin de az geldi bana canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…