Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dengeli bir menü. Spor da güzel :)

afiyet olsun menun güzel.

afiyet olsun menü güzel sınavında başarılar güzellik.

afiyet olsun cuma sonucu merakla bekliyorum.

yaşlandıkça zayifliyormus Hilal tüyler üzülme. İğneli zormuş cidden eltim Ağlıyorum dedi.

afiyet olsun başarılı

Çok beğendim afiyet olsun canım.

afiyet olsun her zamanki gibi güzel bide ciko olmayaydi

hadi bakalım güzel sonuclar al inşallah merakla bekliyorum.

afiyet olsun can güz3l olmuş.

afiyet olsun canım. Hamsi ler az yağda mi pişti yağsız mi? Suyun az olmuş. Su gelince temizleseydin keşke. Kiloya takilma az uyku çok uyku bile etki ediyor yarın güzel beslen az kh al cumaya eksi yi normal görürsün.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yanına ceviz kayısı falan mı alsan birde süt eğer çok kalırsanız ki kürtaj da devlet 1 gün yatırıyordu oranın yemeklerini yersin.

inşallah gecer diyecem geçmiyor inşallah ağrıların azalır kuzum ya.

Kızlar biraz ugrassin nasılsa aklı Erinç bir yolunu buluyor insanoğlu.

afiyet olsun kız bitmedi mi fıstıklar hala

afiyet olsun. İnşallah eksiyle gel yarın bol sebze ve pro sıfır kh alırsan eksi kesin.

Ayy ne çok misafir ayol rahat biraksinlar hastasın zaten. Afiyet olsun ablam.

Kiyamam boyle guzel bir gunu tren yolculugun katletmeseydi keske.
mecbur abla ev ile carsi 30 km den fazla 40 dk sadece tren le gittim.

Menün güzel olmuş :)
Bence güzel bir eksi gelecek

Menü her zamanki gibi çok iyi. Spor da güzel :)

Çok düzenli bir menü olmuş :)

Çikoyu bırakta valla ağır saçmaladım bu akşam. Hazır gelmişken en azından itiraf edeyim. Saat 8’de sufle yedim dayanamadım (tadı muhteşemdi)
Yok sonra içim rahat etmedi. Çıktım koridora merdiven inip çıkmaya karar verdim. Beş kez çıkıp indim 4’cü kata. Yok dedim aylin bu yetmez. Sonra bir de çıktım yüksek tempo yürüdüm 1 saat. Günü 20.000 adımla kapamış oldum. Ay inşallah erimiştir sufle
Ay itiraf ettim rahatladım

beslenme düzeninden olabilir canım dolaşımla ilgili bir sıkıntı yoksa

menün çok güzel afiyet olsun spor da olsaymış on numara beş yıldızmış hani
erimiştir bence canım az değil yani sporun

Bence menün iyi, ceviz biraz fazla kaçmış. Daha hacimli seyler yiyebilirdin o kaloride.
Bu arada bir şey merak ettim, yeşil zeytin de turşu gibi ödem yapar mi?
Canim cevizler kucuktu bir avuc ici ic ancak cikti.
Benim yedigim yesil zeytinler tatli kirma zeytin olur ya ondan oldugu icin odem yapacagina ihtimal vermiyorum.

Aa ben sute limon sıkıp 2-3 kasikta yogurt ekleyerek yapiyorum ama yogurttan da deneyim. Sagol canim tarif icin, bu tarifi duymamistim.
Canim sutle dedigin sekilde ben de yapiyorum limon skarak sirke de koyunca oluyor ama o lor peyniri oluyir ve yogurtla yapilana gore daha yagli ve kalorili,yogurtla yapilana cokelek denir ve lordan cok daha saglikli kalsiyum orani falan daha yuksek mutlaka dene tavsiye ederim ama yogurda su koyup biraz incelt,ayran kivamindan biraz daha koyu olsun.

Afiyet olsun canim guzel menu,kiymali karnibahar nasil oluyo?

Ablam evde buyuk olunca misafirimiz hic eksik olmuyor sagolsun. Ama hastaneye son yatisim bana da cevreme de ders oldu. Gelenlere yormuyorum artik kendimi. Ya da eskisi kadar yormuyorum demek daha dogru olur.

herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…