Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar eltim şimdi kürtajdan çıktı kendine gelmesini bekliyorum. Buarada soranlar olmuş ilk çocuğu değil 1.5 yaşında bi oğlu var. Bu ikinciydi. Hepinizden allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öğleden sonra evde oluruz herhalde.

şekeri çayda bırak tatlım kahve banada acı geliyor ama çay içilebilir bence

Geçmiş olsun canım, refakatçi kalacaksan hastane yemeği yiyebilirsin, dışarı çıkabilirsen çorbayla geçiştirmek de çözüm olabilir
Evet odaya aldılar ben odaya alacaklarını bilmiyodum. O yüzdende hazırlıklı geldim ara öğünlerimi ve öğle yemeğimi yanıma aldım.
Güzel cnm afiyet olsun
Bidaha tartılmicam zaten psikolojim bozuldu
Güzel menü afiyet olsun
Kolay gelsin canim. Bereketli yagmurlar olsun. Sele sebebiyet vermedikten sonra ben cok mutlu oluyorum yagmurun yagmasina. Susuzluk cok zor barajlarimiz dolsun topragimiz doysun suya.
Bende çok seviyorum yağmuru cnm helede kokusunu
Gecmis olsun canim. Kiyamam ilk gebeligi degildir umarim.
Yok cnm 1.5 yaşında bi oğlu var
Az yağda cnm bi çorba kaşığı kadar. Tartılmıyorum artık moralim çok bozuldu. Daha diyete yeni başladım aslında çok hızlı vermem gerekirdi üstünede tuvalet sorunu bilmiyorum artık yarın göreceğiz.
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yanına ceviz kayısı falan mı alsan birde süt eğer çok kalırsanız ki kürtaj da devlet 1 gün yatırıyordu oranın yemeklerini yersin.
Sabahtan olunca yatırmıyormuş cnm kendine geldi zaten biraz daha toparlansın çıkabilirmişiz.
Menün güzel olmuş :)
Bence güzel bir eksi gelecek
Ağzından bal damlıyo )
Güzel menü cnm afiyet olsun
Suflede erimiştir diğer yediğinin hepside maşallah cnm sporun harika
Afiyet olsun cnm güzel ben beğendim
Allah kavuştursun cnm
Güzel cnm suyun harika. Hurmadan olacağını sanmam ama reglinden olbilir bende ozaman hep artı çıkarım.

şekeri çayda bırak tatlım kahve banada acı geliyor ama çay içilebilir bence

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için
Çok kötü bi durum ya. Diyetteyken ne beni çağırsınlar nede misafir gelsin. Hiç sevmiyorum. Hele bide ısrarlar yokmu..

menüde sporda çok güzel

Aylin naptin annem değdimi 5 dk lik zevk için kız gece gece ne işler etmişsin sen itiraf iyidir afferin

bizde de yoğurtla yapılır genelde bazen de süt kesiliyor Çürüyor ya o zaman limon sıkıp yapıyoruz oda lor oluyor dediğin gibi. Yoğurtla olan daha güzel

Ablam evde buyuk olunca misafirimiz hic eksik olmuyor sagolsun. Ama hastaneye son yatisim bana da cevreme de ders oldu. Gelenlere yormuyorum artik kendimi. Ya da eskisi kadar yormuyorum demek daha dogru olur.
en güzeli abla kendinden sağlığından önemli değil.

afiyet olsun. Bugün protein ağırlıklı beslen eksi olursun kesin.

ohh rahatladik. Kız çok yağlı ondan dediydim.

Üç gündür geçmeyen ense ağrım var ama fıstıktandır densiniz diye söyleyemiyorum
Evet fıstıktan derdim de bu arada egilerek iş mi yaptın boyun fıtığı dir o canım bende de var hatta sarma falan sarsam atak yapıyor resmen. Sende de hersey var diyeceksin malesef ne ararsan mevcut kendimden bıktım.

İyi oldu öğrendiğim zenciğim, zira bu hafta benim baskül de oynak sonuçlar veriyor, canı sıkılıyor insanın, sonuçta aynı şekilde besleniyorum
olur arada bünyeyi tanıyıp ne iyi geliyor belirlemek lazım. Bide malum gün yaklaşmış olur yani

Afiyet OLSUN. Hurma dan olduğunu düşünmüyorum da sen yine de 5 hurma yeme. Regl şişkinliği olabilir.

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için
elini vicdanını koy öyle bak yemeklere. Ha birde haftaya cuma listede olacaksın sanırım kilo vermen lazım

Allah bir daha yasatmasin.

cuma sanırım çok iyi sonuç olmayacak canım diyetisyende öyle dedi free liste benim için daha uygun olacak

Bende haftaya detoksmu yapsam diyorum. Çarşamba perşembe. Ne detosku yapabilirm acaba kızlar hadi bana söyleyin.
ayran corbasi detoksu 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık yarma yoğurtla ayran yapıp bunları karistiriyorsun tuz yok. 2 gün yapılıyor. Sabah 1 ekmek 1 yumurta 1 kk peynir le kahvaltı sonra 2 saatte bir bu çorba.

çok geçmiş olsun.. inşallah etkisi kalmaz, çabuk atlatır.

Vedalaşma adaşım hurma çok sağlıklı bi yiyecek neden vedalaşıyorsunki

ben şekeri bıraktığımdan beri en yakın arkadaşım o, kışın da tahin pekmez :) off düşününce bile ağzım sulanıyor.. ama bugün hurma yemeyeceğim.. dur bakalım dayanabilecek miyim..

İşte faili çıktı ortaya, şaka bir yana iyi yedim haa:)

Ben de bereketliyim hastalık konusunda, mr çektirsem iyi olacak, bana da fıtık gibi geldi de üşeniyorum bacım bee, sıkıldım hastanelerden artık

Ya ne bileyim, kendim yapmıyorum zaten, hazır önüme gelmişken dalsam mı dediydim, neyse bakacağız göreceğiz cumartesi, ben listeye girmesem daha mı iyi olur acaba, stres yaparım da azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…