Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım sen çalışıyorsun ama kahvaltıyı ise mi götürüp yiyordum nasıl oluyor geç kahvaltı
afiyet şifa olsun
Evet canım işyerine götürüyorum, yarım saat sürüyor yemem, evde o kadar vakit ayıramıyorum, memnunum ben alıştım, öğle yemeği de gecikiyor böylece, akşama da çok acıkmamış oluyorum

öğlen yeme yiyemedim markete gittim yahu arkadaş diyette olana hiç mi saygı yok herşeyde mi katkı maddesi olur birde organik yok şu yazınca niye bu kadar pahalı bi tane yoğurt adlım geldim
Malesef canim. Kimyasalin girmedigi nadir urunler var onlar da cok pahali oluyor. Sonra bu hastaliklar neden bu kadar arti diye merak ediliyor neden ortada ama kimsenin isine gelmiyor.

Menun gayet iyi canim. Arti gelmezsen ne guzel. Benim bu hafta durum vahim.

2 3 hurmacok degil canim. Afiyet olsun. Off bu hafta benim de tartiyla basim dertte.

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için
Az biraz tadarsin ucundan az kalorili olanlardan bolca yersin olmaz mi

Cok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.

Hadi hayirlisi canim. Bir sure sonra alirsirsin canim sonucu hayal et deger bence. Bo
Hurmayı fıstığı bırakanlar bana yollayın yahuuuu

***13.TAKIM 541.ETAP***

zukkum (78.6/

DeryaOnDiet (67.7/

nefertityy (75.3/

Sena616 (72.2/

Zen71 (93.7/

Zeroks ( 64/

linnmhm (69.5/

lina0156 (69.7

55olmakistiyorum (63.7/

Ormangözlü ( 60/

Sfem (72.4/

Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Aday liste

Sevilumut (69.4/)15 ekımde 70.7 ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 65

Bloom0677(77.8/)13 ekımde 80.3 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 69.9

İzindekiler

berilceee(81.5 ile 534. Etap

Eliya(72.3 ile 536.etap

Kitkurdu(88 ile 534. Etap

İnşallah canım

Ben listeye girmek istemiyorum
Senin metabolizma beni tokatlar 41 yaşımdayım
Kendine başka kurban bul canım

Insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…