kız ben de öyleyim ya artıdaydım bu sabah hem de 500gr inşallah yarına gider nasıl oluyor bu anlamadım ..tartım mi bozuk diye de şüphe içindeyim çünkü sabah bir tartıldım 71.3 çıktı şok oldum(geçen cuma 69.7) sonra tekrar tartıldım 70.5 çıktı bir daha tartılınca 70.2 böyle yani bozuk gibiYazmadim canim yaa. Sabah bir baktim neredeyse 1.5 kilo artidayim. Kizdim sinirlendim kkya da kustum kendi kendimeoff gercekten canim SIkkin cok da dikkat ettim niye boyle oldu yine. Bakiyorum netten acil birseyler yapmam lazim.
afiyet olsunSabah yok
3 de uyuduk o yüzden öğlene doğu uyandım
Öğlene
1 tabak ıspanak
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt
Ara
bitter çikolata 2 kare küçük
Küçük boy yarım muz
Aksam
1 kepçe çorba
1 yk pilav
1 tavuk but
1 parmak pattis
1.5 lt su hakikaten gitmiyor yaaaaa
Spor
ne güzel ya onu ben de düşündüm okula götürüp orda yesem iki öğün şeklinde beslensem diye ama olmuyor teneffüsler kısaEvet canım işyerine götürüyorum, yarım saat sürüyor yemem, evde o kadar vakit ayıramıyorum, memnunum ben alıştım, öğle yemeği de gecikiyor böylece, akşama da çok acıkmamış oluyorum
Afiyet olsun elifcim. Persembe gunune ornek gosterilecek menu canim.İlk menü benden
Saat 8
Yarım elma
1 kk peynir
1 ceviz
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Saat 15
1 bardak sutlu nescafe
Saat 17:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak yoğurtlu brokoli
Su 2 ye tmm larım hava soğuk icilmiyor.
Spor yok.
Aksama salata eklesen ve spor en azindan 2lt olsa supper olur canimSabah yok
Öğlene
1 tabak ıspanak
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt
Ara
Küçük boy yarım muz
Aksam
1 kepçe çorba
1 yk pilav
1 tavuk but
1 parmak pattis
Spor
Al işte, kaptana baaak üyelere bak, ayol iki fıstık yedim diye tefe tefe koydu bunlar beni, yağlıymış da bıdı bıdı bıdı, verdim mi verdim, vereceğim mi vereceğim, fıstığı yedim mi yedim, konu budur
İlk menü benden
Saat 8
Yarım elma
1 kk peynir
1 ceviz
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Saat 15
1 bardak sutlu nescafe
Saat 17:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak yoğurtlu brokoli
Su 2 ye tmm larım hava soğuk icilmiyor.
Spor yok.
Ikinci menude benden o zaman :)
Sabah: 1 activia, 10 cig findik
Öğlen: 1 kucuk kase kereviz salatasi,1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 armut
Aksam: 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 havuç, 4 yk yogurt
Toplam:640 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 40 dk cardio
önce bir menü mü yazayım çok yoruldum bugün nobetciydim geçmişi sonra okuyayım
Sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12.30
1kk peynir ve domates salatalıkla yapılmış sandiviç kepekli ekmekle 1 bardak ayran
Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Akşam 18.00
1 kase tarhana
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
yağsız salata
su 2litre spor yok persembeleri ara veriyorum spora
Bilmiyorum ki off canim SIkkin dunden beri sinirli geziniyom. Bu kadar dikkat etmeye nasil kilo alirimmkız ben de öyleyim ya artıdaydım bu sabah hem de 500gr inşallah yarına gider nasıl oluyor bu anlamadım ..tartım mi bozuk diye de şüphe içindeyim çünkü sabah bir tartıldım 71.3 çıktı şok oldum(geçen cuma 69.7) sonra tekrar tartıldım 70.5 çıktı bir daha tartılınca 70.2 böyle yani bozuk gibi
afiyet olsun
ne güzel ya onu ben de düşündüm okula götürüp orda yesem iki öğün şeklinde beslensem diye ama olmuyor teneffüsler kısa
Afiyet olsun menunu cok begendim canim. Persembeye ikinci ornek menu de senden.Ikinci menude benden o zaman :)
Sabah: 1 activia, 10 cig findik
Öğlen: 1 kucuk kase kereviz salatasi,1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 armut
Aksam: 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 havuç, 4 yk yogurt
Toplam:640 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 40 dk cardio
Kurtaj canim yanlis mi gordum oyle yazmisti da. Ama dedigim gibi herkesin kendi karari saygi duyarim. Eminim ki cok zor bir karardir. Allah kimseyi oyle bir karar vermeye mecbur etmesin. Burda cocuk hastaysa hatta annenin sagligina zarari olsa bile yasak hukuken.Neye karsisin derya cim.
25.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, eser miktarda fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, közde kapya
11:00 tek şekerli kahve
14:30
1 dl ekmek, 1 çb yoğurt, 5 yk patlıcan yemeği, 2 kk peynir, turp, közde kapya
16:00
Bir şekerle iki çay
18:30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 cips
22:00
1 çb kakaolu süt
Su : 2,5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş
Menun cok guzel canim hafifKizlar menumu yazayim sonra teli sarja takmam lazim
Sabah:08.00 bir kk peynir,8 yesil zeytin,uc dort kucuk aci biber,iki kasik yogurt ve yesil cay
Ogle:12.00 bir porsiyon kofte domates ve cok az ekmek.
Ara mandalina
Aksam 17.40 klasik cokelek salatamdan yedim
2 litre su spor yok,seminer yarin bitiyir insallah haftaya baslarim spora
Himm ben onu kacirmisim pardoonOnun eltksininki dış gebelikmis deryacim. O da ayrı zor
canım o arkadaş pek uğramaz oldu kaç gündür neden ki acabaYolvergıdeyım dıye etıketlemeyı unutup sana yazmışım
canım onun durumu farklıydı dış gebelik olduğu için kürtaj olduCok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.
afiyet olsun güzel menüKizlar menumu yazayim sonra teli sarja takmam lazim
Sabah:08.00 bir kk peynir,8 yesil zeytin,uc dort kucuk aci biber,iki kasik yogurt ve yesil cay
Ogle:12.00 bir porsiyon kofte domates ve cok az ekmek.
Ara mandalina
Aksam 17.40 klasik cokelek salatamdan yedim
2 litre su spor yok,seminer yarin bitiyir insallah haftaya baslarim spora
hem o var ağırlaşma olabilir diye duydum hem de perşembe günleri nobetciydim tenefüste bile dinlenmek yok öğrenci peşindeyiz çok yoruluyorumAhahah alemsin ya valla aynı kafadayız seninle
Afiyet bal olsun, eksi olsun. İnşallah gitsin kilolar :))
Oo valla hiçbir şey yememişin. Zaten yediğinde spora gitmiş :)) Maşallah. Kalori düşük ama protein ağırlıklı bence . Ben de kalori hesabı yapcam gari, bakalım işr yarayacak mı :))
Bence de mantıklı perşembe günleri ara vermek. Çünkü ertesi gün spordan dolayı ağırlaşma olabilir. Bak bunu da denicem :)) menünü de beğendim ayrıca cınım :)
ben de öyle çok stres olsun ya artıyı görünce hadi geçen hafta sabittim ona sinir oldum bu hafta da artı çıkarsam hepten moralim bozulurBilmiyorum ki off canim SIkkin dunden beri sinirli geziniyom. Bu kadar dikkat etmeye nasil kilo alirimm
Iyi aksamlar arkadaslar. Bir nihal klasigi menu yazip gecmisi okumaya donucem.
07.30 1 su bard. Kefir
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates biber yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 kuru kayisi 2 ceviz
13.00 3 kofte
1 kase cacik
Salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1 etimek
1 bard. Kefir
17.30 salata (koz biber koz patlican domates yesillik karisik )
1 kase cacik
19.00 1 dl. Ananas
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan melissa cayi (icilecek)
Su 2, 75 lt. Bitti yatana kadar 3 u gececek yine
30 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
Aynen ben de pek su içemedim şu an açığı kapatıuorumSabah yok
Öğlene
1 tabak ıspanak
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt
Ara
Küçük boy yarım muz
Aksam
1 kepçe çorba
1 yk pilav
1 tavuk but
1 parmak pattis
Spor
Simdi okudum canim dis gebelik oldugunu.canım o arkadaş pek uğramaz oldu kaç gündür neden ki acaba
canım onun durumu farklıydı dış gebelik olduğu için kürtaj oldu
afiyet olsun güzel menü
hem o var ağırlaşma olabilir diye duydum hem de perşembe günleri nobetciydim tenefüste bile dinlenmek yok öğrenci peşindeyiz çok yoruluyorum
ben de öyle çok stres olsun ya artıyı görünce hadi geçen hafta sabittim ona sinir oldum bu hafta da artı çıkarsam hepten moralim bozulur
Yaaa öyle deme utandııımIsine geldi demi bu yorum.
Canım çok heveslıydı oysa bılemedım kıcanım o arkadaş pek uğramaz oldu kaç gündür neden ki acaba
canım onun durumu farklıydı dış gebelik olduğu için kürtaj oldu
afiyet olsun güzel menü
hem o var ağırlaşma olabilir diye duydum hem de perşembe günleri nobetciydim tenefüste bile dinlenmek yok öğrenci peşindeyiz çok yoruluyorum
ben de öyle çok stres olsun ya artıyı görünce hadi geçen hafta sabittim ona sinir oldum bu hafta da artı çıkarsam hepten moralim bozulur
Derya cim o kadar dikkat ediyorsun o kadar spor yapiyorsun bir yanlislik var bu iste canim. Eger tartinin bozuk olmadigindan eminsen bir yag kas oranina baktir derim. Kas agirligin artmis olabilir yada odem olabilir. Bunlarda da bir problem yoksa hormon tahlillerine baktirmalisin. Uzme kendini canim elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.Bilmiyorum ki off canim SIkkin dunden beri sinirli geziniyom. Bu kadar dikkat etmeye nasil kilo alirimm
Seviyorum seni kız diyeceğim kırmızı kart gösteriyorlarAz biraz tadarsin ucundan az kalorili olanlardan bolca yersin olmaz mi
@DeryaOnDiet aa birde yedigin bir gidaya intolaransin olabilir canim. Ki bunun icin de pinner testi yaptirman gerekir( malasef cok pahali)Derya cim o kadar dikkat ediyorsun o kadar spor yapiyorsun bir yanlislik var bu iste canim. Eger tartinin bozuk olmadigindan eminsen bir yag kas oranina baktir derim. Kas agirligin artmis olabilir yada odem olabilir. Bunlarda da bir problem yoksa hormon tahlillerine baktirmalisin. Uzme kendini canim elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?