Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 541.ETAP***

zukkum (78.6/

DeryaOnDiet (67.7/

nefertityy (75.3/

Sena616 (72.2/

Zen71 (93.7/

Zeroks ( 64/

linnmhm (69.5/

lina0156 (69.7

55olmakistiyorum (63.7/

Ormangözlü ( 60/

Sfem (72.4/

Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Aday liste

Sevilumut (69.4/)15 ekımde 70.7 ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 65

Bloom0677(77.8/)13 ekımde 80.3 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 69.9

Bydelikız(70.4/)13 ekımde 70.6 ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

İzindekiler

berilceee(81.5 ile 534. Etap

Elia(72.3 ile 536.etap

Kitkurdu(88 ile 534. Etap

Yazmadim canim yaa. Sabah bir baktim neredeyse 1.5 kilo artidayim. Kizdim sinirlendim kkya da kustum kendi kendime off gercekten canim SIkkin cok da dikkat ettim niye boyle oldu yine. Bakiyorum netten acil birseyler yapmam lazim.
kız ben de öyleyim ya artıdaydım bu sabah hem de 500gr inşallah yarına gider nasıl oluyor bu anlamadım ..tartım mi bozuk diye de şüphe içindeyim çünkü sabah bir tartıldım 71.3 çıktı şok oldum(geçen cuma 69.7) sonra tekrar tartıldım 70.5 çıktı bir daha tartılınca 70.2 böyle yani bozuk gibi
afiyet olsun
Evet canım işyerine götürüyorum, yarım saat sürüyor yemem, evde o kadar vakit ayıramıyorum, memnunum ben alıştım, öğle yemeği de gecikiyor böylece, akşama da çok acıkmamış oluyorum
ne güzel ya onu ben de düşündüm okula götürüp orda yesem iki öğün şeklinde beslensem diye ama olmuyor teneffüsler kısa

Afiyet olsun elifcim. Persembe gunune ornek gosterilecek menu canim.

Aksama salata eklesen ve spor en azindan 2lt olsa supper olur canim

Ahahah alemsin ya valla aynı kafadayız seninle

Afiyet bal olsun, eksi olsun. İnşallah gitsin kilolar :))

Oo valla hiçbir şey yememişin. Zaten yediğinde spora gitmiş :)) Maşallah. Kalori düşük ama protein ağırlıklı bence . Ben de kalori hesabı yapcam gari, bakalım işr yarayacak mı :))

Bence de mantıklı perşembe günleri ara vermek. Çünkü ertesi gün spordan dolayı ağırlaşma olabilir. Bak bunu da denicem :)) menünü de beğendim ayrıca cınım :)

Bilmiyorum ki off canim SIkkin dunden beri sinirli geziniyom. Bu kadar dikkat etmeye nasil kilo alirimm

Afiyet olsun menunu cok begendim canim. Persembeye ikinci ornek menu de senden.

Neye karsisin derya cim.
Kurtaj canim yanlis mi gordum oyle yazmisti da. Ama dedigim gibi herkesin kendi karari saygi duyarim. Eminim ki cok zor bir karardir. Allah kimseyi oyle bir karar vermeye mecbur etmesin. Burda cocuk hastaysa hatta annenin sagligina zarari olsa bile yasak hukuken.

Ohh mis gibi cipsimi de yerim, kilomu da veririm hıh D

Menun cok guzel canim hafif

Yolvergıdeyım dıye etıketlemeyı unutup sana yazmışım
canım o arkadaş pek uğramaz oldu kaç gündür neden ki acaba
Cok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.
canım onun durumu farklıydı dış gebelik olduğu için kürtaj oldu
afiyet olsun güzel menü
hem o var ağırlaşma olabilir diye duydum hem de perşembe günleri nobetciydim tenefüste bile dinlenmek yok öğrenci peşindeyiz çok yoruluyorum
Bilmiyorum ki off canim SIkkin dunden beri sinirli geziniyom. Bu kadar dikkat etmeye nasil kilo alirimm
ben de öyle çok stres olsun ya artıyı görünce hadi geçen hafta sabittim ona sinir oldum bu hafta da artı çıkarsam hepten moralim bozulur

Afiyet bal şeker olsun ablam :))

Aynen ben de pek su içemedim şu an açığı kapatıuorum

Simdi okudum canim dis gebelik oldugunu.
Off arti icin care ariyorum nette bakalim

Canım çok heveslıydı oysa bılemedım kı

Derya cim o kadar dikkat ediyorsun o kadar spor yapiyorsun bir yanlislik var bu iste canim. Eger tartinin bozuk olmadigindan eminsen bir yag kas oranina baktir derim. Kas agirligin artmis olabilir yada odem olabilir. Bunlarda da bir problem yoksa hormon tahlillerine baktirmalisin. Uzme kendini canim elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz
Ara: 1 mandalina
Oglen: omlet 2 yumurtadan. 1 dilim ekmek. Salata
Ara: chiali puding
Aksam: balik. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: yokk son 2 gun yogun spor yapip arti cikinca bugun bilerek kasten yapmasim spor. Uzgunum artiyim. Ve cozum ariyorum. Galiba sok diyet yapicam ki na yariyor bazen kilo vermemi hizlandiriyor. 2 hafta once detoks da iyi gelmisti.

@DeryaOnDiet aa birde yedigin bir gidaya intolaransin olabilir canim. Ki bunun icin de pinner testi yaptirman gerekir( malasef cok pahali)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…