Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Iste ne zamandir salata protein ve bol su diyorum ya arkadaslar bakin sevil in hocasi ne demis
Haklisin canim sen hep diyordun bize. Ama ben genelde dinledim seni bak artik her ogun salata ekliyorum. Ben protwini oldum olasi bol tuketirim zaten ama bazen salatayi unutuyordum artik hiic unutmuyorum

Allah iyilik versin canim. Cumle hastalara acil sifalar yarabbim...
Amiin
Bana da ilginc geldi kas yuksek baya dedi ama yag da yuksek oranina yarin bir bakar misin merak ettim. Cunku senin yag oranin gercekten cok iyi

Haklisin canim da bu hafta ben eksi olurum. Cunku geven hafta yumurtlamadan dolayi odem oldu galiba artiydi. En kotu o gider insallah. Bir de hoca haftalik kilolara takilma aylik kac kilo verdigini dikkate al dedi. Ben bir ay once filan regly de yumurtlamada odem oldugumu ogrendim. Adam direk regly ve yumurtlama doneminde arti cikarsin uzulme aylik oryalamana bak. Aylik ortalaman sakin 4 kiloyu gecmesin 4ten fazla verme dedi. Haftalik en iyisi 300 500 600 tur ortalamasi dedi. Bakalim. Ben de aylikbakayim artik sonuclar var nasilsa kk sagolsun

Hizlan metabolizmam hizlaan. Daha yolumuuz uzun seninle vee bu sabah gayet tokum. Yedim ictim gerci dun de yediydim ins yarina kadar odemim de gitmis olur.
Tekrar myfitnesspal i kullanmaya basladim 1500 kalori altina dusmiycem. Bakalim bir iki hafta deneyim boyle olmadi bir sonraki olcumde liste de isterim. Ama simdilik iyi gidiyorum sanki. Tabi sizin yorumlariniz ve diyetisyen bilgi paylasimlariniz sayesinde.

Çünkü ben 1500 biliyordum kendim için, az mı biliyormuşum ne, sporsuz, kilo vermem için gereken kaloriyi soruyorum, ya da 1500 devam etsem bir zararı olur mu acep

Çünkü ben 1500 biliyordum kendim için, az mı biliyormuşum ne, sporsuz, kilo vermem için gereken kaloriyi soruyorum, ya da 1500 devam etsem bir zararı olur mu acep
1500 az olabilir senin icin canim. Ilerde de dusurmek lazim ya zamanla kaloriyi. Ee simdi 1500le baslarsan sonra yavas yavas dusureceksin ilerleyen aylarda. O zaman da cok az beslenmis olmaz misin. Benim fikrim tabii.

Öküüüz diyorum müsadenle ona, ya inansaydı başka doktora gitmeseydi

Aynen benim de ilk tepkim o olmuştu, şükür iyi annem. İyi dilekleirniz ve dualarınız için Allah razı olsun :))

Ciktim ben arkadaslar. 3.gun ve son serumumu aliyorum simdi. Daha sonra tekrar girerim nasipse.

Geçmiş olur inşallah ablam, Rabbim şifa kılsın inşallah :))

Psikoloji çok önemli kilo vermede Gitsin kilolar :))

Cnm biraz dwngesiz olmuş akşam iyi ama sabahla öğlen çok çok az başının dönmesi çok normal yani
Cnm kayseriye gitmiştik bazı işlerimiz vardı hemde eşimin halalarını ziyaret ettik
Misafir kalkarsa sporu düşünenler var, siz daha oturun kös kös kızlar, maşallah arkadaşıma
Evet öyleydi ama yapamadım cbm
Insallah canim. Ben iyiyim is gecer seferkine donmesin diye bi on tedbir bu. Ufak bir tahlil degisikliginde onlem aliniyor. O yuzden haftada bir kontrollerim yapiliyor.
Çok geçmiş olsun cnm ciddi bişey değildir inş
Evet canim dun gece bende cok problem yadadim site de yorgundum da en sonun da vazgectim. Hayirdir yolculuk nereye.
Kayseriye girmiştik cnm
Geçmiş olsun deryacım
Ben beğendim cnm afiyet olsun
Güzel cnm menün yalnızca suyun az olmuş
Güzel cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Bencede çok doğru söylemiş. Biz bazen hırslanıp menülerimizi minimuma düşürüyoruz malesef ama çok sağlıksız bişey yapıyoruz. Bencede belli bi kalorinin altına düşmemek ve karbonhidratı tamamen kesmemek lazım. Mesela ben diyetteyken pirinç yemiyorum bulguruda çok çok nadir tüketiyorum. Ekmeğide sadece sabah ama aslında yanlış yapıyorum. Eşimin bana hep onlarıda ye der azye ama ye. Allah onları yattıysa vardır vücudunuza bi fazdası der. Çok doğru aslında.
Kızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
15 ekim
Güzel cnm afiyet olsun
Güzel cnm afiyet olsun
Olsun cnm sağlıklı olda gerisi gelir
Ayy cnm kötü bi durum çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur neyseki allah korumuş
Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Beğenmedim cnm çok az. Ayrıca canın istemese bile kendini biraz zorlayıp 2 lokmada olsa yemelisin
Maşallah maşallah
Ciktim ben arkadaslar. 3.gun ve son serumumu aliyorum simdi. Daha sonra tekrar girerim nasipse.
Acil şifalar cnm

Slm kızlar benim bahçem var herşeyi yetiştiriyorum. Malum havalar soğudu ve kalan sebzeler donmadan toplayayım dedim tam 3 saattir bahçedeyim eğil kalk belim çok kötü şuan. Bügün spor yapabileceğimi zannetmiyorum daha yemekte yok. Allah bana kolaylık versin

Kolay gelsin canim. Ne mutlu kendi yetiztirdiginiz dogal urunler tuketeceksiniz yorgunluguna deger bence. Afiyetle yemek nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…