Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm güzel
Afiyet olsun canim. Guzel menu. Sporunu bahce isleriyle yapmistin zaten.
Evet cnm 750 kalori yakmışım aferim bana
Kolay gelsin canim. Ohh ne guzel hersey kendi bahcenizden.
Evet cnm çok güzel ve lezzetli oluyor özelliklede domatesler. Şimdi yazlık sebzeler kalkacak yerine kışlık sebzeler ekilecek sera yapılacak daha çok iş var
Güzel cnm afiyet olsun bende bi program indirdim şimdi 1500 kalori almam gerekiyormuş günlük 1000 kalori almışım bugün yarından itibaren ona göre düzenlicem menülerimi
Afiyet olsun keçi peyniri tadı nasıl sevil
Çok güzel cnm öyle tahmin ettiğin gibi kötü bi kokusu yok ben çok severim ondan varsa diğerinden yemem bence sende denemelisin. Ben bimden alıyorum.
Çok geçmiş olsun cnm. Öyle oluyomuş arkadaşımın kızındada olmuştu bikaçkere. Belki beslenmesiyle ilgilidir. Arkadaşımın kızı sebze ağırlıklı besleniyordu dr kalsium ve proteğin ağırlıklı beslenme vermişti.
Menün hiç olmamış çok az ama bugün kızınla ilgilenmişsin anladığım kadarıyla. Muhtemelen vaktin olmamıştır.

Amaaan gün senin günün bence çok değil akşam yemeği yememişsin zaten onun yerine geçsin cnm

kızlar menüye saat 15 45te yediğim yemeği yazmayı unutmuşum

bugünkü günahları baştan yazayım az öncekine öğlen yemeğini yazmayı unutmuşum
sabah 8.00
1 dilim ekmekle tost
1kk peynir
1yumurta
domates salatalık

Ara çeyrek armut 1mandalina
Ara 1 bardak ayran

saat 15.00
5 kaşık etli patlıcan yemeği
cacık

Akşam 18.00
1 dilim yaş pasta 1 küçük tuzlu kurabiye(kızımın doğum günüydü)

su 2 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş

1500 az olabilir senin icin canim. Ilerde de dusurmek lazim ya zamanla kaloriyi. Ee simdi 1500le baslarsan sonra yavas yavas dusureceksin ilerleyen aylarda. O zaman da cok az beslenmis olmaz misin. Benim fikrim tabii.
Hazır program 1600 diyor canım, haklısın yoksa fındık fıstık yiyemem :)

Ne güzelbir imkan canım, içine sinerek yersin, biz hormonlu ilaçlıya devam, şifa versin Rabbim, sabaha birşeyciğin kalmaz inşallah :)

1600 olmali bence. Sporsuz olmaz ama. Yuruyus yuzme bisiklet gibi sporlar yapmalisin. kilo verirken arada kalori azaltmak gerekiyor. Eger kalorini az sporun olmadan olursa bir nokta da tikanir kilo verme isi.
1600 artı az spora tamam o zaman canım

Çok geçmiş olsun kuzum, benim kuzunun da köprücük kemiği kırık, bisikletzede, tabi ki üzülüyoruz anne olarak ancak çocuk bunlar, Rabbim beterinden saklasın, yıpratma kendini lütfen

Slm kizlar
Buginku menum
Sabah: 2 dilim beyaz peynir. 1 dilim ekmek. Salatalik. 2 ceviz.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2 kuru incir
Oglen: 1 kepce sebzeli mercimek corbasi.2 yk kara bugday. 4 yk kiymali karnibahar. Salata. 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan kefir. 10 findik
Aksam: az yagda yapilmis 1 cipura. Salata. 1 dilim ekmek. 3 yk limon suyu.
Ara: 1 fincan kakao. 1 avuc kuru dut.

Su: 2.5 lt kadar
Spor: 45 dk leslie
15 dk karin ve arka bacak ic bacak harwketleri
300 squat

Bugun de biraz rahatsizim ondan evde yaptim salona gidemedim.

Afiyet olsun fistik. Gayet guzel olmus

Canim cook gecmis olsun. Nasil oldu? Neden oldu?

Ya benime 9 gün var ama baya baya acıkıyorum, sürekli tatlı istiyor hemen acıkıyorum. Evdeyim diye mi ki? :)) ama şükür tuttum kendimi ve bir muzla atlattım.
Canim benim canim tatli isteyince kakao iyi geliyor dene istersen. Ister sicak suyla ister sutle bolca kakao koy karistirip ic

Daha nice guzel mutlu yillari olsun prensesin. Ins yarina arti olarak donmesin sana da canim. En iyisi Bolca dans et kizinla erit o pastayi

Kolay gelsin canim. En guzelini yapiyorsunuz ama eminim ki cok yorucu oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…