Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58
hoşgeldin öncelikle 56-58 kilo bandı çok az bir kilo ideal kilon olan 60 öncelikli hedefin olsun.

Menun de sporun da cok iyi canim

Sagol canim gayet guzeldi. Siniftaki diger ogrenciler de cok yardimciydi sagolsunlar. Dun 6 saat derse girdim 16te basladik. Yorucuydu ama gayet iyiydi en onemlisi anladim dersler

Canim cok guzel sporun. Acaba cok ac gidiyorsun da ondan i dustu tansiyonun? Aman dikkat et. Ben hamileyken sabahlari spora gidiyordum birgun gec kalktim evden kahvaltisiz cikip gidince sporda tansiyonum dusmustu. Ve hoca demisti kahvaltisiz sakin gelme diye.

Afiyet olsun canim. Kuru meyvede ben de kendimi zor durduruyorum. Menun gayet guzel. Son bir iki haftan senin masallah cok guzel gidiyorsun.

Mezuniyet hakki ne ola ki 58 de mezun edin o zaman beni

Gayet guzel canim bizim menuler benziyor genelde ben de bu sekil beslenmeyi seviyorum
MEZUNıYET KARNESıNE HAK KAZANMA:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ineulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.

Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.

Ve bu durumda sen 58 ile mezun olabilirsin canim. Dogru mudur kapitanim?

Yanlis hesaplamadiysam 57.8 ilemezun olabilirsin canim. Dogru mudur kapitanim berilceee ???
Ben baslangic kilonu 69 hesapladim canim pardon ormangozlu 69.7 misbaslangic kilon. Baslangic kilo: 69.7 hedef: 55 fark: 14.7 14.7×0.8=11.76 69.7-11.76=57.94 en gec 2 haftaya mezun olursun fistik

Yüzdenin hesaplanması nasıl yapılıyor???
Slm canim hosgeldin. Derya ben. 1 fistik annesiyim. Kizim 15aylik. Is okul ev cocuk kres diyet arasi geciyor zamanim.
Yuzde hesaplama icin bilgi yapistiriyorum:
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Baktırayım canım b12 d, hatta çıktı da alayım sizler de bakın, kamuda memur diyelim öyle kalsın kuzum, demek taaa parislerdesin sen, polis tanıdık iyiymiş, sanal alemi seviyorum bu açıdan, taa uzaklardan ne güzel dostluklar ediniyoruz

avuç avuç yedim ya kendimi saldım valla toplayamıyom

bol bol tartıl o zaman :) belki de gerçekten vücudunun ihtiyacı vardır.. onu gideriyorsundur..

günaydın kızlar buraya bir süredir gelemedim artık tekrar aranızdayım meülerimle

sen naaptın kuzum ya, nerelerdesin? iyi misin?

Merhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58

hoş geldin.. benzer boyda ve yaklaşık kilolardayız.. ama ben tabi 90lardan geldim.. beraber hallederiz. ama benim hedef kilom 65 düşün artık :)

bugün kahvaltı yapıp çıkmıştım.. ama dün akşam da feci yorulduk.. hocam yorma kendini dedi sabah mesaj atınca.. dinlen dedi.. hatta akşam evde birşeyler yapayım dedim yok dedi..

ben şuan izmirdeyim canım, haftaya perşembe gidicem..

Dinlen canim o zaman. Masallah bu sporlara zaten super vucudun olacak yakinda

Biraz yoğundum canım ama burası çok önemli bir yer bunu bir kez daha anladım istediğim kiloya düşsem bile free takımda hep menü yazmayı düşünüyorum çünkü beni diyetisyenden daha çok siz durduruyorsunuz zaten buraya yazmayınca bende hep bi aman boş ver modu oluyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

valla çok kısa sürede vermişsin.. naaptın nasıl yaptın?

ben de sen olmayınca free listeye geçince saldı dedim içimden.. gelmene sevindim..

afiyet olsun..okulun ilk gününün iyi geçmesine sevindim iki yıl çok uzun bir süre değil göz açıp kapayınca kapayıncaya kadar geçer inşallah hayırlı kur hakkında
menün güzel canım afiyet olsun

nefertityy tansiyonun neden düştü geçmiş olsun da yoksa çocuğu yaptın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…