hoşgeldin öncelikle 56-58 kilo bandı çok az bir kilo ideal kilon olan 60 öncelikli hedefin olsun.Merhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58
Menun de sporun da cok iyi canimİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah
1 muz
1 çk bak
3 çk yulaf ezmesi
Süt
Ara:
Protein bar
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Portakal
Ara:
Protein bar
Akşam:
1/3 tabak tt makarna
Haşlanmış brokoli
Salata
4 yk tavuk sote
Ara:
Biraz yoğurt
Su:
2.5l
Spor: 10.000 adım
Haklisin canim. Karar verdim cuma gunu ins gidip imzaliycam sartlari kabul ediyorum diye.Güzel geçmesine sevindim canım
Hem iki yıl ne ki? Çabucacık geçer :)
Sagol canim gayet guzeldi. Siniftaki diger ogrenciler de cok yardimciydi sagolsunlar. Dun 6 saat derse girdim 16te basladik. Yorucuydu ama gayet iyiydi en onemlisi anladim derslerGünaydın kızlar güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
Menün güzel cnm nasıl geçti ilk günün???
Dün herkes erkenciymiş anlaşılan
Afiyet olsun cnm
Günaydın kız sen neden okadar erken kalkıyon acaba???
Canim cok guzel sporun. Acaba cok ac gidiyorsun da ondan i dustu tansiyonun? Aman dikkat et. Ben hamileyken sabahlari spora gidiyordum birgun gec kalktim evden kahvaltisiz cikip gidince sporda tansiyonum dusmustu. Ve hoca demisti kahvaltisiz sakin gelme diye.herkese günaydın kızlar.. bu sabah sporda tansiyonum düştü.. hala kendime gelmeye çalışıyorum..
dün ki menüm;
sabah; 1 küçük trabzon hurması, 1 parça çeçil peyniri, 1 ceviz
ara;2 küçük elma
öğlen;salata, 200gr yoğurt, 1 dl ekmek
ara;2 hurma
ara;3 hurma,1 avuç çerez
akşam; 1 tane protein bar
su;3,5lt
spor;60dk yaptım ama nefesi başka yerimden alıyordum bittiğinde.. (40dk body fit, 15dk gfix, 5dk eliptik)
Afiyet olsun canim. Kuru meyvede ben de kendimi zor durduruyorum. Menun gayet guzel. Son bir iki haftan senin masallah cok guzel gidiyorsun.herkese günaydın
sabah hindi jambonlu omlet
ara kuruyemiş
öğlen fırında levrek
ara kuruyemiş
akşam 5 adet lahana sarması 2 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
ara kuru incir kuru erikte dananın kuyruğu koptu
valla benim elime yiyecek vermeyeceksin ya dibini görene kadar yiyorum almayacam bi daha kuru meyveler
su 2 litre
spor yok
MEZUNıYET KARNESıNE HAK KAZANMA:Mezuniyet hakki ne ola ki 58 de mezun edin o zaman beni
Gayet guzel canim bizim menuler benziyor genelde ben de bu sekil beslenmeyi seviyorum
Yanlis hesaplamadiysam 57.8 ilemezun olabilirsin canim. Dogru mudur kapitanimMezuniyet hakki ne ola ki 58 de mezun edin o zaman beni
Gayet guzel canim bizim menuler benziyor genelde ben de bu sekil beslenmeyi seviyorum
Ben baslangic kilonu 69 hesapladim canim pardonYanlis hesaplamadiysam 57.8 ilemezun olabilirsin canim. Dogru mudur kapitanimberilceee ???
Slm canim hosgeldin. Derya ben. 1 fistik annesiyim. Kizim 15aylik. Is okul ev cocuk kres diyet arasi geciyor zamanim.Yüzdenin hesaplanması nasıl yapılıyor???
Baktırayım canım b12 d, hatta çıktı da alayım sizler de bakın, kamuda memur diyelim öyle kalsın kuzum, demek taaa parislerdesin sen, polis tanıdık iyiymiş, sanal alemi seviyorum bu açıdan, taa uzaklardan ne güzel dostluklar ediniyoruzbence bütün hormonların çalışmasına bakılsın, gitmişken faydası olur.. b12, d vitamini seviyelerini ihmal etme.. insülini kendin söylemişsin zaten..
çocuklarla sanırım uzun istirahatler olmaz pek.. bu da senin tempon gibi :) sen ne iş yapıyordun? polis miydi diyeceğim? karıştırıyor olabilirim..
sen git gel de, ben de paris dönüşü bir kontrol amaçlı gidebilirim..
avuç avuç yedim ya kendimi saldım valla toplayamıyom
günaydın kızlar buraya bir süredir gelemedim artık tekrar aranızdayım meülerimle
Merhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58
Canim cok guzel sporun. Acaba cok ac gidiyorsun da ondan i dustu tansiyonun? Aman dikkat et. Ben hamileyken sabahlari spora gidiyordum birgun gec kalktim evden kahvaltisiz cikip gidince sporda tansiyonum dusmustu. Ve hoca demisti kahvaltisiz sakin gelme diye.
Baktırayım canım b12 d, hatta çıktı da alayım sizler de bakın, kamuda memur diyelim öyle kalsın kuzum, demek taaa parislerdesin sen, polis tanıdık iyiymiş, sanal alemi seviyorum bu açıdan, taa uzaklardan ne güzel dostluklar ediniyoruz
Dinlen canim o zaman. Masallah bu sporlara zaten super vucudun olacak yakindabol bol tartıl o zaman :) belki de gerçekten vücudunun ihtiyacı vardır.. onu gideriyorsundur..
sen naaptın kuzum ya, nerelerdesin? iyi misin?
hoş geldin.. benzer boyda ve yaklaşık kilolardayız.. ama ben tabi 90lardan geldim.. beraber hallederiz. ama benim hedef kilom 65 düşün artık :)
bugün kahvaltı yapıp çıkmıştım.. ama dün akşam da feci yorulduk.. hocam yorma kendini dedi sabah mesaj atınca.. dinlen dedi.. hatta akşam evde birşeyler yapayım dedim yok dedi..
ben şuan izmirdeyim canım, haftaya perşembe gidicem..
Hoşbuldum, evet bende 85,6 dan başladım vermeye yaklaşık iki ay gibi bir sürede 14 kg verdim ama nedense tekrar başlayamadım. Her sabah tamam deyip so rasında Vazgeçtim. Ve bu arada da tekrar 2 kg aldım .umarım beraber vereceğiz tekrarkilolardayız
Biraz yoğundum canım ama burası çok önemli bir yer bunu bir kez daha anladım istediğim kiloya düşsem bile free takımda hep menü yazmayı düşünüyorum çünkü beni diyetisyenden daha çok siz durduruyorsunuz zaten buraya yazmayınca bende hep bi aman boş ver modu oluyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimbol bol tartıl o zaman :) belki de gerçekten vücudunun ihtiyacı vardır.. onu gideriyorsundur..
sen naaptın kuzum ya, nerelerdesin? iyi misin?
hoş geldin.. benzer boyda ve yaklaşık kilolardayız.. ama ben tabi 90lardan geldim.. beraber hallederiz. ama benim hedef kilom 65 düşün artık :)
bugün kahvaltı yapıp çıkmıştım.. ama dün akşam da feci yorulduk.. hocam yorma kendini dedi sabah mesaj atınca.. dinlen dedi.. hatta akşam evde birşeyler yapayım dedim yok dedi..
ben şuan izmirdeyim canım, haftaya perşembe gidicem..
Hoşbuldum, evet bende 85,6 dan başladım vermeye yaklaşık iki ay gibi bir sürede 14 kg verdim ama nedense tekrar başlayamadım. Her sabah tamam deyip so rasında Vazgeçtim. Ve bu arada da tekrar 2 kg aldım .umarım beraber vereceğiz tekrar
Biraz yoğundum canım ama burası çok önemli bir yer bunu bir kez daha anladım istediğim kiloya düşsem bile free takımda hep menü yazmayı düşünüyorum çünkü beni diyetisyenden daha çok siz durduruyorsunuz zaten buraya yazmayınca bende hep bi aman boş ver modu oluyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Aslında diyetim oldukça ağır , ama insan kararlı olunca yapılmayacak bişey değil .tuz, yağ ,şeker, un kesinlikle yasak bu bile kilo vermeye yetiyor :)
bilmiyorum ki canım sanki dünyayı yedim de az hesapladı gibi geldi emin değilimAa az mi hesapliyormus deme yaa. Ben hep myfitnesspal kullaniyorum. Ama ben cok seviyom bu uygulamayi
afiyet olsun..okulun ilk gününün iyi geçmesine sevindim iki yıl çok uzun bir süre değil göz açıp kapayınca kapayıncaya kadar geçer inşallah hayırlı kur hakkındaS
lm kizlar okulumun ilk gunu bitti sukur. Ciktim simdi eve gidiyorum.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 2 domates. 3 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ayva
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: yarim tabak elbasan. 1 haslanmis patates . salata
Aksam: oglenin aynisi..
Su: 2 lt kadar
Spor: yok. Daha ev yolundayim bu saatren sonra da yapamam artik
menün güzel canım afiyet olsunİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah
1 muz
1 çk bak
3 çk yulaf ezmesi
Süt
Ara:
Protein bar
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Portakal
Ara:
Protein bar
Akşam:
1/3 tabak tt makarna
Haşlanmış brokoli
Salata
4 yk tavuk sote
Ara:
Biraz yoğurt
Su:
2.5l
Spor: 10.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?