Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar
Menü:
Sabah
1 muz
1 çk bak
3 çk yulaf ezmesi
Süt

Ara:
Protein bar

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Portakal

Ara:
Protein bar

Akşam:
1/3 tabak tt makarna
Haşlanmış brokoli
Salata
4 yk tavuk sote

Ara:
Biraz yoğurt

Su:
2.5l
Spor: 10.000 adım

Güzel bir menü olmuş bence canım :)

Menü güzel. Spor ise harika

Menün çok iyi. Afiyet olsun :)

Günaydın kızlar güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...

Menün güzel cnm nasıl geçti ilk günün???
Ben eve geldim hem evde herkes uyuyor hem de kk da ben de yatayim bari bugun coook yorucu bir gundu. Iyi geceler guzeller
Dün herkes erkenciymiş anlaşılan
Afiyet olsun cnm
Günaydın canlarım
Günaydın kız sen neden okadar erken kalkıyon acaba???

herkese günaydın kızlar.. bu sabah sporda tansiyonum düştü.. hala kendime gelmeye çalışıyorum..

dün ki menüm;

sabah; 1 küçük trabzon hurması, 1 parça çeçil peyniri, 1 ceviz
ara;2 küçük elma
öğlen;salata, 200gr yoğurt, 1 dl ekmek
ara;2 hurma
ara;3 hurma,1 avuç çerez
akşam; 1 tane protein bar

su;3,5lt
spor;60dk yaptım ama nefesi başka yerimden alıyordum bittiğinde.. (40dk body fit, 15dk gfix, 5dk eliptik)

akşam zayıf olmuş diyecemde anacım böyle yemeyincede kilo veremiyoruz spor baya iyi devam böyle

herkese günaydın
sabah hindi jambonlu omlet
ara kuruyemiş
öğlen fırında levrek
ara kuruyemiş
akşam 5 adet lahana sarması 2 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
ara kuru incir kuru erikte dananın kuyruğu koptu
valla benim elime yiyecek vermeyeceksin ya dibini görene kadar yiyorum almayacam bi daha kuru meyveler
su 2 litre
spor yok

Canım geçmiş olsun, tansiyon sorunu olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni :)

Günaydın kız sen neden okadar erken kalkıyon acaba???

Aslında daha erken kalkıyorum canım, işe gideceğim ya ondan :) kahvaltı, çocuklar, benim menü falan derken yetmiyor bile zaman, uzuuun bir istirahate ihtiyacım var aslında ama hayırlısı bakalım, önümüzdeki hafta izne ayrılacağım nasipse, endokrini görsem iyi olacak, ne yesem artı çıkıyorum bu ara, canım sıkıldı iyice, giden var mı kızlar endokrine, önereceğiniz birşey var mı şuna da baktır, şunu da yaptır dediğiniz, aklımda gizli şeker, insülin direnci, hipotiroidim falan var

akşam zayıf olmuş diyecemde anacım böyle yemeyincede kilo veremiyoruz spor baya iyi devam böyle

aslında kaliteli yemek lazım.. ben hurma yerine daha kaliteli şeyler yesem olacak.. akşamları spordan önce iş yerinde oluyourm, yemek işi olmuyor, eve gidişim 8 oluyor, o saatten sonra da birşey yemeyi doğru bulmuyorum.. öyle spor akşamları pek yemekle aram olmuyor.. protein barı da o yüzden yedim..

bence olmamış dicem kızacaksın bana.. yani kuruyemiş yazmışsın sadece ya, bana bir avuçmuş gibi geldi o kuru yemiş.. öyle düşününce de çok oluyor.. aslında sağlıklı olan yemek de tek avuç yeter sanki..

kuru incir ohh misss, yerimm :)

Canım geçmiş olsun, tansiyon sorunu olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni :)

saolasın canım benim pek sıkıntım olmaz ama bu sabah valla zor toparladım ya.. korktum kendimden..

bence bütün hormonların çalışmasına bakılsın, gitmişken faydası olur.. b12, d vitamini seviyelerini ihmal etme.. insülini kendin söylemişsin zaten..

çocuklarla sanırım uzun istirahatler olmaz pek.. bu da senin tempon gibi :) sen ne iş yapıyordun? polis miydi diyeceğim? karıştırıyor olabilirim..
sen git gel de, ben de paris dönüşü bir kontrol amaçlı gidebilirim..

avuç avuç yedim ya kendimi saldım valla toplayamıyom

Sen bilirsin fistikim. Ama zaten mezuniyet hakkin olur 58 kiloda hedefi degistirmesen bile. Yuzdenin hesaplanmasi lazim tabi.
Mezuniyet hakki ne ola ki 58 de mezun edin o zaman beni
Gayet guzel canim bizim menuler benziyor genelde ben de bu sekil beslenmeyi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…