Güzel bir menü olmuş bence canım :)Slm kızlar menüm
Sabah 11.30 yine geç uyandım ama yarın erken kalkıcam
İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber
Ara nescafe ve türk kahavesi şekersiz
2 kare bitter
1 sade soda limonlu
Akşam küçük tabak yasız sossuz yulaflı makarna
Kabak kızartması (tost makinesinde)
Yoğurt
Su 1.5 aca 2 olur
Spor yok kayınvalideme gidicem erken gelirsem yapıcam yaparsam yazıcam
Menü güzel. Spor ise harikaMenum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase cacik, 1 roll ekmek
Ara: 1 activia, kakao
Aksam: 1 yt pirasa, 4 yk yogurt
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Toplam: 1146 kalori
Su: 2,5 litre
Spor: 7000 adim, 20 dk dans, 40 dk leslie, 50 squat
Menün çok iyi. Afiyet olsun :)ben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz
Ara 10.00 1 kuru incir
Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği
marul ve maydonoz
Ara yarim muz ve 7 çiğ fındık
Akşam
5 kaşık etli nohut
salata( yağsız)
1 kaşık bulgur pilavı
Ara 7 antep fıstık ve bir küçük lokum
Su 2 litre 750milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
Güzel geçmesine sevindim canımBen eve geldim hem evde herkes uyuyor hem de kk daben de yatayim bari bugun coook yorucu bir gundu. Iyi geceler guzeller
Menün güzel cnm nasıl geçti ilk günün???S
lm kizlar okulumun ilk gunu bitti sukur. Ciktim simdi eve gidiyorum.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 2 domates. 3 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ayva
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: yarim tabak elbasan. 1 haslanmis patates . salata
Aksam: oglenin aynisi..
Su: 2 lt kadar
Spor: yok. Daha ev yolundayim bu saatren sonra da yapamam artik
Dün herkes erkenciymiş anlaşılanBen eve geldim hem evde herkes uyuyor hem de kk daben de yatayim bari bugun coook yorucu bir gundu. Iyi geceler guzeller
Afiyet olsun cnmİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah
1 muz
1 çk bak
3 çk yulaf ezmesi
Süt
Ara:
Protein bar
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Portakal
Ara:
Protein bar
Akşam:
1/3 tabak tt makarna
Haşlanmış brokoli
Salata
4 yk tavuk sote
Ara:
Biraz yoğurt
Su:
2.5l
Spor: 10.000 adım
Günaydın kız sen neden okadar erken kalkıyon acaba???Günaydın canlarım
akşam zayıf olmuş diyecemde anacım böyle yemeyincede kilo veremiyoruz spor baya iyi devam böyleherkese günaydın kızlar.. bu sabah sporda tansiyonum düştü.. hala kendime gelmeye çalışıyorum..
dün ki menüm;
sabah; 1 küçük trabzon hurması, 1 parça çeçil peyniri, 1 ceviz
ara;2 küçük elma
öğlen;salata, 200gr yoğurt, 1 dl ekmek
ara;2 hurma
ara;3 hurma,1 avuç çerez
akşam; 1 tane protein bar
su;3,5lt
spor;60dk yaptım ama nefesi başka yerimden alıyordum bittiğinde.. (40dk body fit, 15dk gfix, 5dk eliptik)
Canım geçmiş olsun, tansiyon sorunu olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni :)herkese günaydın kızlar.. bu sabah sporda tansiyonum düştü.. hala kendime gelmeye çalışıyorum..
dün ki menüm;
sabah; 1 küçük trabzon hurması, 1 parça çeçil peyniri, 1 ceviz
ara;2 küçük elma
öğlen;salata, 200gr yoğurt, 1 dl ekmek
ara;2 hurma
ara;3 hurma,1 avuç çerez
akşam; 1 tane protein bar
su;3,5lt
spor;60dk yaptım ama nefesi başka yerimden alıyordum bittiğinde.. (40dk body fit, 15dk gfix, 5dk eliptik)
Günaydın kız sen neden okadar erken kalkıyon acaba???
akşam zayıf olmuş diyecemde anacım böyle yemeyincede kilo veremiyoruz spor baya iyi devam böyle
herkese günaydın
sabah hindi jambonlu omlet
ara kuruyemiş
öğlen fırında levrek
ara kuruyemiş
akşam 5 adet lahana sarması 2 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
ara kuru incir kuru erikte dananın kuyruğu koptu
valla benim elime yiyecek vermeyeceksin ya dibini görene kadar yiyorum almayacam bi daha kuru meyveler
su 2 litre
spor yok
Canım geçmiş olsun, tansiyon sorunu olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni :)
Aslında daha erken kalkıyorum canım, işe gideceğim ya ondan :) kahvaltı, çocuklar, benim menü falan derken yetmiyor bile zaman, uzuuun bir istirahate ihtiyacım var aslında ama hayırlısı bakalım, önümüzdeki hafta izne ayrılacağım nasipse, endokrini görsem iyi olacak, ne yesem artı çıkıyorum bu ara, canım sıkıldı iyice, giden var mı kızlar endokrine, önereceğiniz birşey var mı şuna da baktır, şunu da yaptır dediğiniz, aklımda gizli şeker, insülin direnci, hipotiroidim falan var
avuç avuç yedim ya kendimi saldım valla toplayamıyomaslında kaliteli yemek lazım.. ben hurma yerine daha kaliteli şeyler yesem olacak.. akşamları spordan önce iş yerinde oluyourm, yemek işi olmuyor, eve gidişim 8 oluyor, o saatten sonra da birşey yemeyi doğru bulmuyorum.. öyle spor akşamları pek yemekle aram olmuyor.. protein barı da o yüzden yedim..
bence olmamış dicem kızacaksın bana.. yani kuruyemiş yazmışsın sadece ya, bana bir avuçmuş gibi geldi o kuru yemiş.. öyle düşününce de çok oluyor.. aslında sağlıklı olan yemek de tek avuç yeter sanki..
kuru incir ohh misss, yerimm :)
saolasın canım benim pek sıkıntım olmaz ama bu sabah valla zor toparladım ya.. korktum kendimden..
bence bütün hormonların çalışmasına bakılsın, gitmişken faydası olur.. b12, d vitamini seviyelerini ihmal etme.. insülini kendin söylemişsin zaten..
çocuklarla sanırım uzun istirahatler olmaz pek.. bu da senin tempon gibi :) sen ne iş yapıyordun? polis miydi diyeceğim? karıştırıyor olabilirim..
sen git gel de, ben de paris dönüşü bir kontrol amaçlı gidebilirim..
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :derindeniz0815
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:73.9
Hedef kilonuz :56-58
Kilo alma hikayeniz :doğumlar sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlık, hem de özgüven için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır
Mezuniyet hakki ne ola ki 58 de mezun edin o zaman beniSen bilirsin fistikim. Ama zaten mezuniyet hakkin olur 58 kiloda hedefi degistirmesen bile. Yuzdenin hesaplanmasi lazim tabi.
Gayet guzel canim bizim menuler benziyor genelde ben de bu sekil beslenmeyi seviyorumİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah
1 muz
1 çk bak
3 çk yulaf ezmesi
Süt
Ara:
Protein bar
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Portakal
Ara:
Protein bar
Akşam:
1/3 tabak tt makarna
Haşlanmış brokoli
Salata
4 yk tavuk sote
Ara:
Biraz yoğurt
Su:
2.5l
Spor: 10.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?