Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@DeryaOnDiet berilceee ben bi karar verdim hedefi simdilik 58e cekiyorum 58.0i gördüğüm gun ki bunun 3 hafta icinde olmasini planliyorum korumaya gecicem 1 ay kadar koruma yapip yeniden baslayip kalan 3 kiloyu vericem. Çünkü yoruldum gibi hissediyorum skldm artık bi koruma yapayım dinleneyim biraz planlarim da var bu sürede kilo almasam yeterli

@DeryaOnDiet master kararına sevindim deryacim. Bi insan ne kadar diploma biriktirirse o kadar iyi. Ben de yüksek lisans yaptim ama burda pek bir işime yaramıyor. Com da emek vermiştim üzülüyorum bi ayrıcalık tanımadıkları için. Hem senin yükselme fırsatın da varmış, değerlendır bence

S
lm kizlar okulumun ilk gunu bitti sukur. Ciktim simdi eve gidiyorum.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 2 domates. 3 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ayva
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: yarim tabak elbasan. 1 haslanmis patates . salata
Aksam: oglenin aynisi..

Su: 2 lt kadar
Spor: yok. Daha ev yolundayim bu saatren sonra da yapamam artik

Ohh afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Masallah canim sporuna da menune de

Günün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))
Afiyet olsun canim.
Kalorin cok degil ama gayet orantili yemisdin canim. Su kucuk lokum sabah olsa daha iyi olurmus tabiki

Afiyet olsun canim

Sabah 11
Yarım kete küçük boy
Havuç
Çay

Öğlene
1 dolu tabak.kapuska
Az yoğurt
Çeyrek simit

Aksam
Hamsi normal miktarda
Soğan
Salata

Şu 2 bardak annemlerde şu bitmiş gelmesini bekliyorum
Suyun cook az olmus canim. Ayy hamsi yaa nasil canim istedi. Afiyet olsun

Sen bilirsin fistikim. Ama zaten mezuniyet hakkin olur 58 kiloda hedefi degistirmesen bile. Yuzdenin hesaplanmasi lazim tabi.

Sagol canim. Bugun okulda ilk gunumdu guzel gecti ama tabi cook yorucu bir 2 yil beni bekliyor. Benim masterin konusu tam isime uygun. Ins bitince guzel olacak.

Dedigin gibi emek istiyor canim. Sen ne guzel emek verip bitirnissin keske bir ayricaligi olsa senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…