Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanlis hesaplamadiysam 57.8 ilemezun olabilirsin canim. Dogru mudur kapitanim berilceee ???

Ben baslangic kilonu 69 hesapladim canim pardon ormangozlu 69.7 misbaslangic kilon. Baslangic kilo: 69.7 hedef: 55 fark: 14.7 14.7×0.8=11.76 69.7-11.76=57.94 en gec 2 haftaya mezun olursun fistik
57.9 mu yani mezuniyet icin max dusmem gereken kilo:) berilceee bizi aydinlat kaptan ben kacta mezun olabiliyorum bu durumda

Aslında diyetim oldukça ağır , ama insan kararlı olunca yapılmayacak bişey değil .tuz, yağ ,şeker, un kesinlikle yasak bu bile kilo vermeye yetiyor :)

uzun süre yağsız beslenmek doğru mu bilmiyorum.. ama geri kalanlarda seninle hemfikirim.. şekerden kastın rafine şeker mi sadece, meyve şekeri de dahil mi?

yok ya regl den yeni çıktım.. çocuk yoktur bence :)

acaip yiyorum resmen kendimi durduramıyorum

yumurtlama dönemi mi acaba? benim öyle oldu geçen ay..

kızlar ya benim moralim bozuluyor bu kilo işine 3 haftadır 69.5 ile 70.5 arası gidip geliyorum üstelik diyete devam ettiğim halde resmen vücudum korumada gibi

bazen olabilir, bence dert etme.. biraz değişiklik yap yavaş yavaş.. mesela sporu arttır.. sadece protein sebze ye birkaç gün.. olur mu öyle?

Kızlar aılece kırılıyoruz grıpten sankı
Yılın ılk karını gördük bugun
Dedıgım gıbı bugun basladım çok zorlanıyorum ınanın
Susuz gecıyor gün ama bunada alısacam

çok geçmiş olsun canım.. susuz mu geçiyor? ödem sebebiyle mi?

olabilir akıntıda çok fazla çünkü

bilmiyorum kötü hissediyorum şu an ama içimden tatlı isteğii var
1 tane muzu dilimle üzerine 1 tatlı kaşığı bal gezdir ve biraz da tarçın serp süper oluyor
şok uygula yani düzenine alışmıştır öğünlere farklı şeyler koy
şoku yapmak istiyorum ama o da vücuda zararlı diye de istemiyorum bakalim protein deneyecegim
geçmiş olsun kaptan
sporu arttiramam da çünkü vaktim olmuyor anca iş, cocuk, ev ve yemekle bu kadar yapabiliyorum da proteini arttırmaya çalışacağım ama

Yok sevılım hava soguk suda zaten içen bırı degıldım

Yada elmayı rendele
Tavada cevır
UErıne tarçın ve cevız koy oda süper

hedefin 55 değil miydi canım niye erkene çektin
Yoruldum ve skldm çünkü gene devam ederim bi süre koruma yapmak istiyorum biraz skntili bi dönemden geciyorum hem okul hem sinav baskisi hem de özel sebeplerden cok bunaldim. 57 civari mezun olabiliyormusum mezun olup bi sure koruma yapip sonra vereyim kalan 2 kiloyu da

Kılonun %80 ını vermişsen oluyorsun fıstıgım
57 cıvarı olursun ama hesaplamadım gülüm
Derya abla hesaplamis 57.9 diyor yani 1.8 daha verince bitiyor
Ilk soguklar herkesi vurdu ya gecmis olsun ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…